• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jason Natural, C Effects, Crème, 2 oz (57 g)


    Виробник: Jason Natural
    Код товару: JAS-33002
    Наявність: Є в наявності
     ₴1311  ₴1072
    Купити

    Докладно про товар Jason Natural, C Effects, Crème, 2 oz (57 g) :

  • Powered By Ester-C
  • Anti-Aging Sculpting Treatment
  • Helps Firm and Tone
  • Multi-Antioxidant Defense
  • Clinical Results: With continued use, significantly reduces the appearance of fine lines and wrinkles.

    Our C-Effects formula is an ultra-rich daily remedy, shown to significantly reduce the visible signs of aging. Infused with our powerful multi-antioxidant complex of Ester-C, Vitamin C, Thioctic Acid, Vitamin E and Green Tea, C-Effects helps minimize the aging effects of free radical damage and promotes healthy cell regeneration. Your skin is softer, smoother and rejuvenated.

    Born in 1959, Jason was one of the first to offer natural products without harsh chemicals. For over 50 years, we have delivered wholesome, no-nonsense, natural products that happen to really work. Our products don't contain petrolatum, sodium lauryl or laureth sulfates, parabens or phthalates. And we never test our formulas on animals. We invite you to try our entire line of safe, effective, body-loving products.

    Рекомендації із застосування

    After cleansing and toning, massage a small amount on face and neck, using even, upward strokes.

    Інші інгредієнти

    Aqua (purified water), cetyl alcohol, cetearyl alcohol, glycerin, theobroma cacao (cocoa) seed butter, glycol distearate, helianthus annuus (sunflower) seed oil (1), stearic acid, dimethicone, butyrospermum parkii (shea butter), aloe barbadensis leaf juice (1), camellia sinensis leaf extract (1), carthamus tinctorius (safflower) oleosomes, chamomilla recutita (matricaria) flower extract (1), tocopheryl acetate, allantoin, bisabolol, calcium ascorbate, calcium carbonate, caprylic/capric triglyceride, panthenol, polysorbate 60, potassium hydroxide, sodium hyaluronate, thioctic acid, alcohol (1), benzyl alcohol, gluconolactone, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate, alpha-isomethyl ionone, benzyl benzoate, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, cinnamyl alcohol, citral, coumarin, hexyl cinnamal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, linalool, fragrance. (parfum).

    (1) Certified organic ingredient

    No parabens, sls, petrolatum, artificial colors or phthalates.

    Попередження

    For external use only. Keep out of reach of children. Avoid direct contact with eyes. If rash or irritation occurs, stop use and consult a physician.

    Покупець
    30.11.2021
    text_comment
    Використовує продукт протягом короткого часу і насолоджується він не має ніжної текстури і швидко вбирається в шкіру Він забезпечує зволоження, але не рекомендується для мене достатньо. Запах, на мою думку, хіт, і це його головний недолік. Не рекомендується тим, хто чутливий до цитрусових ароматів.
    Покупець
    29.01.2021
    text_comment
    Суперприємний цитрусовий аромат поставляється в зручній упаковці для щоденного використання. Вбирає багато вологи. На мій погляд, він більше підходить для зими через більш щільну текстуру. Крем з вітаміном С Avalon Organics більш приємний за текстурою і для жирної шкіри.
    Покупець
    26.10.2022
    text_comment
    Ніжний цитрусовий аромат, текстура насичена, але легко вбирається шкірою обличчя через кілька секунд і не залишає блиску. Після консультації з косметологом мені порадили використовувати його ввечері, оскільки у мене відносно коричнева шкіра і крем трохи освітлює. Загалом задоволений.
    Покупець
    26.05.2018
    text_comment
    Як тільки він підходить мені з жирною шкірою та відгуком на нього, розмір чудовий, високо зволожує, а запах чудовий, підходить для чутливої шкіри, чудова формула, висока користь, чудова упаковка
    Покупець
    25.06.2022
    text_comment
    Good קרם מצויין,מריח נהדר,מלא לחות!
    Покупець
    23.05.2019
    text_comment
    Купила цей продукт вперше за довгий час!Це крем з освіжаючою текстурою, який я не любила в молодості, тому коли віддала його мамі, моє обличчя побіліло і я була дуже здивована !Коли я купувала його собі в минулому, колір мого обличчя став дуже білим, і я була дуже здивована сама!Я не можу дочекатися результатів!
    Покупець
    21.02.2019
    text_comment
    Я використовую це більше 10 років, і мені це подобається! У мене нормальна шкіра з трохи жирною Т-зоною. Добре зволожує і має приємний аромат. Я вірю, що вітамін С приніс моїй шкірі користь. Я б волів, щоб вони не переходили зі скляних банок на пластикові.
    Покупець
    20.07.2022
    text_comment
    Переваги Трохи різкий запах апельсинів Використовуйте на ніч Трохи важка текстура Підходить переважно для зими Зволожує ніжну шкіру Економна упаковка Чудовий розмір Дуже хороша якість Підходить для будь-якого віку
    Покупець
    16.10.2018
    text_comment
    Мені це дуже сподобалось. Запах цитрусових (іноді занадто сильний на мій смак), упаковка маленька, але вистачило надовго. Якісний продукт з приємною та легкою текстурою. Добре зволожує і підходить для ніжної шкіри. Обов'язково замовлю знову.
    Покупець
    12.01.2019
    text_comment
    Я думаю, що запах різний від людини до людини, але з часом він зникає, тому я не заперечував. Це гладка текстура, але це крем, який належним чином зволожує. Можливо, це тому, що я використовую його в поєднанні з сироваткою, але тон шкіри покращився.