• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jarrow Formulas, пантотенова кислота В5, 500 мг, 100 вегетаріанських капсул


    Виробник: Jarrow Formulas
    Код товару: JRW-18010
    Наявність: Є в наявності
     ₴1128  ₴923
    Купити

    Докладно про товар Jarrow Formulas, пантотенова кислота В5, 500 мг, 100 вегетаріанських капсул :

  • Підтримка виробництва енергії
  • Дієтична добавка
  • Веганський продукт
  • Рослинна капсула
  • Відсутність ГМО сертифіковано NSF
  • Пантотенова кислота — це незамінний вітамін групи B, який підтримує вироблення гормонів наднирковими залозами та метаболізм жирів, вуглеводів і білків для виробництва енергії.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі на день під час їжі або за рекомендацією кваліфікованого медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода), целюлоза та стеарат магнію (рослинного походження).

    Не містить пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, яєць, риби й молюсків, арахісу та деревних горіхів.

    Попередження

    Перед початком застосування продукту під час вагітності, планування вагітності, у період грудного вигодовування, особам віком до 18 років або за наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем. У випадку виникнення побічних реакцій слід припинити застосування продукту.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Пантотенова кислота (у вигляді d-пантотенату кальцію)500 мг10 000 %
    Кальцій (у вигляді d-пантотенату кальцію)49 мг4 %
    Покупець
    30.07.2022
    text_comment
    Пантотенова кислота – також відома як вітамін В5 – це водорозчинний вітамін, який є попередником у синтезі коензиму А. Коензим А важливий для багатьох біохімічних реакцій, що підтримують життя, процесів синтезу та деградації жирних кислот, перенесення ацетильної та ацильної груп, а також для багатьох інших анаболічних та катаболічних процесів. Також фосфопантетеїнільний фрагмент коферменту А необхідний для біологічної активності декількох білків, включаючи білок, що бере участь у синтезі жирних кислот.

    Велика різноманітність рослинної та тваринної їжі містить пантотенову кислоту. Близько 85% харчової пантотенової кислоти знаходиться у формі КоА або фосфопантетеїну. Ці форми перетворюються на пантотенову кислоту травними ферментами (нуклеозидазами, пептидазами і фосфорилазами) у просвіті кишечника та ентероцитах. Пантотенова кислота всмоктується в кишечнику і доставляється безпосередньо в кров за допомогою активного транспорту (і, можливо, простої дифузії у більш високих дозах). Пантетеїн, дефосфорильована форма фосфопантетеїну, спочатку приймається клітинами кишечника і перетворюється на пантотенову кислоту, перш ніж надходити в кров. Мікробіота кишечника також виробляє пантотенову кислоту, але її внесок у загальну кількість В5, яку організм засвоює, невідомий. Еритроцити транспортують пантотенову кислоту по всьому організму.
    Покупець
    28.11.2019
    text_comment
    Знаю що гарно подомагає наднирникам, доречі коли переживаєте стрес було б супер , замовити віт групи Б. І побачите як вам полегшає. Цю добавку вживаю зранку 1 т . Якість супер, розмір таблетки комфортний. Фолієва кислота потрібна нашому організму! Я пропила цю добавку, відчуваю приплив енергія і моя нервова система трошечки заспокоїлась, метаболізм відновився, смак їжі повернувся, ефект на лице!
    Покупець
    27.07.2021
    text_comment
    Вітамін В5 по 500 мг, в упаковці 100 капсул. Рекомендую. Якщо вам сподобався мій відгук, натисніть """"так""""
    Покупець
    23.12.2019
    text_comment
    Цей препарат приймаю за рекомендаціями лікаря у комплексі з хітозаном, кетонами малини і мака. Загальний ефект - чудовий! Дійсно нервова система прийшла до стабільності і тепер, не дивлячись на постійний стрес, припинились постійні заїдання. Тому покращився і загальний стан, і навіть фігура. За час війни на фоні стресу сильно набрала вагу і ніяк не могла змінити ні зовнішність, ні пригнічений стан, не було сил навіть встати з ліжка вранці. Зараз покращився метаболізм і зник дискомфорт у животі. З'явилась енергія, щоб працювати і робити фізичні вправи. Тому дійсно рекомендую цей препарат, як дієвий.
    Покупець
    23.01.2021
    text_comment
    Таблетки не маленькі
    Але якісні вітаміни
    Покупець
    21.11.2020
    text_comment
    У мене проблеми з жирною шкірою, і я купив його, щоб контролювати виділення шкірного сала. Я купив його зі слабким очікуванням, що «це не тільки контролюватиме сухість шкіри, але й допоможе сухій шкірі.», але це не мало особливого ефекту. Але, здається, краще, ніж раніше. Чесно кажучи, це краще, ніж не пити, тому що це залежить від того, наскільки мені хочеться. Я замовив його, і він прийшов за 3 дні, що було швидше, ніж я очікував.
    Покупець
    16.12.2021
    text_comment
    прки не бачу видимих результатів. можливо пізніше
    Покупець
    16.09.2019
    text_comment
    Кілька тижнів прийому - ефект подобається. Поки спостерігаю, згодом відгук доповню. П'ю щодня або через день, оскільки доза великувата. А високі дози цього препарату можуть гальмувати секреторну функцію шлунка.
    Паралельно тестую новий догляд, тому з висновками не поспішаю. Але бачу позитивну динаміку - шкіра більш насичена вологою, виглядає здоровішою.
    Бренду довіряю, якістю задоволена.
    Покупець
    11.07.2021
    text_comment
    Слава Україні Замовляю на iHerb дуже багато вітамінів, продуктів , БАДів. Вся продукція дуже якісна і корисна при прийманні в правильному дозуванні і терміні вживання
    Дуже задоволена, що знайшла для себе даний сайт. Тепер замовляю тільки на iHerb і всім рекомендую
    Доставка завжди швидка, упаковка приходить в гарному стані без ушкоджень.
    Бажаю всім здоров'я і миру
    Покупець
    07.12.2020
    text_comment
    Доброго вечора,ми з України В цей не простий для нас час потрібно ще ретельнііше піклуватися про своє здоров""""я,підтримувати імунітет та емоційний стан.Чудовий продукт,як і все з iHERB! Рекомендую! Підтримайте Миру всім Good evening, we are from Ukraine In this difficult time for us we need to take even more care of our health, maintain immunity and emotional state. Great product, like everything from iHERB! I recommend! Support """"Peace to all """"