• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jarrow Formulas, пантетин, 450 мг, 60 капсул


    Виробник: Jarrow Formulas
    Код товару: JRW-18006
    Наявність: Є в наявності
     ₴1681  ₴1375
    Купити

    Докладно про товар Jarrow Formulas, пантетин, 450 мг, 60 капсул :

  • Прекурсор коензиму
  • Підтримує метаболізм ліпідів
  • Дієтична добавка
  • Pantesin®
  • Пантетин є похідним вітаміну B5. Пантетин підтримує ліпідний обмін завдяки своїй здатності підвищувати рівень коферменту А (CoA) — кофактора, який бере участь у кількох метаболічних процесах, включно з вуглеводним і ліпідним обміном. CoA поєднується з ацетильними групами, утворюючи ацетил CoA, — сполуку, яка є ключовим учасником виробництва енергії в мітохондріях завдяки своїй ролі в циклі Кребса (циклі лимонної кислоти).

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі на день під час їди або за рекомендацією кваліфікованого медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Капсула містить бичачий желатин (без ГЕВРХ), гліцерин, очищену воду, екстракт аннато (додається як бар’єр від світла).

    Не містить пшениці, глютену, соєвих бобів, молочних продуктів, яєць, риби й молюсків, арахісу та деревних горіхів.

    Попередження

    Перед початком застосування за наявності будь-яких захворювань, під час вагітності, планування вагітності, у період грудного вигодовування, у віці до 18 років чи під час прийому препаратів слід проконсультуватися з медичним працівником.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Примітка. Колір продукту може відрізнятися внаслідок властивостей сировини.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Порцій в упаковці: 60
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Пантетин (Pantesin®)450 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.07.2022
    text_comment
    Пантетин є похідним вітамін B5. Пантетин підтримує ліпідний метаболізм за рахунок своєї здатності підвищувати рівень коензиму А (CoA) - кофактора, що бере участь у кількох метаболічних шляхах, у тому числі в метаболізмі вуглеводів та ліпідів. CoA поєднується з ацетильними групами з утворенням сполуки ацетил-CoA, яка є однією з ключових ланок при виробленні енергії в мітохондріях завдяки його ролі в циклі Кребса (цикл лимонної кислоти). Якістю та ефективністю задоволена
    Покупець
    30.07.2022
    text_comment
    Пантетин є похідним вітамін B5. Пантетин підтримує ліпідний метаболізм за рахунок своєї здатності підвищувати рівень коензиму А (CoA) - кофактора, що бере участь у кількох метаболічних шляхах, у тому числі в метаболізмі вуглеводів та ліпідів. CoA поєднується з ацетильними групами з утворенням сполуки ацетил-CoA, яка є однією з ключових ланок при виробленні енергії в мітохондріях завдяки його ролі в циклі Кребса (цикл лимонної кислоти). Якістю задоволена.
    Покупець
    30.07.2022
    text_comment
    Пантетин є похідним вітаміну B5. Пантетин підтримує ліпідний обмін завдяки своїй здатності підвищувати рівень коферменту А (CoA) — кофактора, який бере участь у кількох метаболічних процесах, включно з вуглеводним і ліпідним обміном. CoA поєднується з ацетильними групами, утворюючи ацетил CoA, — сполуку, яка є ключовим учасником виробництва енергії в мітохондріях завдяки своїй ролі в циклі Кребса (циклі лимонної кислоти).
    Покупець
    28.01.2019
    text_comment
    Маст Хев!
    Покупець
    27.06.2020
    text_comment
    Хороший продукт.
    Покупець
    23.12.2019
    text_comment
    Цей препарат мені сильно допоміг, якість супер, ефект прийшов досить швидко за кілька тижнів. Зручний розмір капсули, сила дії препарату хороша, пішло відчуття набряклості та з'явилася енергія, зручна упаковка, смак нейтральний.
    Покупець
    19.06.2020
    text_comment
    Дуже хороший та якісний продукт. Мої щирі рекомендації для покупки та прийому
    Покупець
    17.09.2020
    text_comment
    Хороша переносимість, хто має потребу в цьому препраті - тут адекватна доза. Проте не треба пили окремо від інших вітамінів групи В, щоб не було дуже виразного дисбалансу.
    Покупець
    15.11.2021
    text_comment
    Виробник Jarrow вважається одним із найкращих на цьому сайті. Якість продукції завжди на висоті. Я купувала пантетин в комплексі з іншими препаратами для зниження холестерину та нормалізації ЖКТ. Також корисний для слабких надниркових залоз. Перші дози пантетину ми маємо з першим молоком матері. При попаданні в шлунково-кишковий тракт пантетин стимулює зростання корисних бактерій в організмі, які захищають організм від хвороботворних мікробів. Пантетин сприяє виробленню ферментів, які допомагають розщеплювати жир у крові, допомагає дії вітаміну Е та зменшує концентрацію холестерину. Пантетин підвищує вміст корисних кислот омега-3, які мають тромболітичну властивість, знижують жири, що утворюють тромби. Пив по одній капсулі двічі на день протягом трьох тижнів. Капсули невеликі. Схожі на маленьку омегу. П'ються легко. Дискомфорту не було. Але й пив не лише їх, а й цілий набір. Результатом задоволений. Мій відгук не є лікарською рекомендацією. Якщо Ви вирішите пропити цю добавку, то проконсультуйтеся з лікарем. Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую вам!)
    Покупець
    14.04.2020
    text_comment
    за порадою нутриціолога вживаю для підтримання роботи наднирників, по дві капсули в день через годину після сніданку, та обіду. препарат подобається, працює