• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jarrow Formulas, Neuro Optimizer, 120 капсул


    Виробник: Jarrow Formulas
    Код товару: JRW-56001
    Наявність: Є в наявності
     ₴2424  ₴1984
    Купити

    Докладно про товар Jarrow Formulas, Neuro Optimizer, 120 капсул :

  • Підтримка діяльності та здоров’я мозку
  • Дієтична добавка
  • Без глютену
  • Neuro Optimizer ® безпечно й природно посилює метаболічні процеси мозку та його антиоксидантний захист без використання стимуляторів.

    Цитиколін (CDP-холін) є важливим проміжним продуктом у синтезі фосфатидилхоліну, головного компонента сірої речовини мозкової тканини (30 %). Цитиколін сприяє метаболізму мозку, посилюючи синтез ацетилхоліну.

    Фосфатидилсерин (ФС) підтримує правильну реакцію мозку на стрес. Антиоксиданти ацетил L-карнітин, альфа-ліпоєва кислота й таурин допомагають захистити нейрони. Ацетил L-карнітин, альфа-ліпоєва кислота, пантотенова кислота та L-глютамін підтримують метаболізм мозку. Таурин сприяє осморегуляції (підтримці належної концентрації іонів) усередині клітини.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 4 капсули на день, запиваючи водою або соком між прийомами їжі або за рекомендацією кваліфікованого медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Діоксид кремнію, соєвий лецитин, стеарат магнію (рослинного походження) і целюлоза. Капсула містить бичачий желатин (без ГЕВРХ).

    Містить сою.

    Без пшениці, глютену, молочних продуктів, яєць, риби й молюсків, арахісу та деревних горіхів.

    Попередження

    Примітка. Перед початком застосування продукту за наявності будь-яких захворювань, під час вагітності, планування вагітності, у період грудного вигодовування, у віці до 18 років чи під час прийому препаратів слід проконсультуватися з медичним працівником.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 4 капсули
    Порцій в упаковці: 30
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Пантотенова кислота
    (вітамін B5 у вигляді D-пантотенату кальцію)
    10 мг200 %
    Ацетил-L-карнітин (з ацетил-L-карнітину гідрохлориду)500 мг
    L-глютамін500 мг
    Таурин500 мг
    Цитидин 5'-дифосфохолін (Cognizin®)300 мг
    Фосфатидилхолін120 мг
    Фосфатидилсерин (ФС)100 мг
    Альфа-ліпоєва кислота (тіоктова кислота)50 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    25.07.2019
    text_comment
    Чудовий засіб для мозгової діяльності. Хороший склад. Добре приймати літнім людям. Ціна досить висока, але якість хороша.
    Покупець
    23.07.2020
    text_comment
    Хороший комплекс! Брала для кращої концентрації. Помітила ефект через місяць. Ефект від прийому відчула уже на 3-й день. Працездатність підвищилася з нульового рівня до максимуму. Зникла денна сонливість. Після кількох ковідів не могла зібрати себе до купи, відчувала страшенну втому просто постійно і жахливі вимотуючі мігрені. Зараз працюю повний день і є ще сили щось зробити увечері з домашніх клопотів, а також є сили на фізичні вправи. повертнлася здатність до розумової праці. Словом, я знову відчула себе здоровою, повною сил і енергії людиною. Додатково вживаю пепарати для підтримки судин, біофлавоноїди, а також малі дози 5HTP на ніч короткими курсами (по два-три тижні). Мабуть, про це теж варто згадати. Усе це разом дало чудовий результат. Мігрені також відступили. Тому ця баночка оселиться у мене надовго.
    Покупець
    23.07.2020
    text_comment
    Хороший комплекс! Брала для кращої концентрації. Помітила ефект через місяць. Оскільки в складі є амінокислоти, то потрібно приймати або мінімум за 30 хв до прийому їжі, або між прийомами. Інакше не буде засвоєння.
    Можливо замовлю ще, якщо ціна буде дешевша або знижка.
    Мінус для мене - потрібно ковтати одразу 4 капсули, щоб отримати потрібне дозування.
    Покупець
    23.03.2018
    text_comment
    Якість може бути підтверджена помітною перевагою в пам’яті та роботі мозку моїх мами та тата. Дозування становить 4, а деякі люди приймають менше. Інгредієнти, здається, хороші та містять усі корисні для роботи мозку. Єдине, від чого ми могли б отримати кращу вигоду, це ціна - хотілося б, щоб вона не була такою дорогою!
    Покупець
    22.12.2021
    text_comment
    Прийом Neuro Optimizer протягом 4-х місяців показав його позитивний вплив на роботу мозку - значно зменшився шум у вухах, збудження від зовнішнього світу сприймаються значно спокійніше, сон зміцнів, пам'ять покращилася, але незначно. Наголошую, що при цьому щоденний прийом становив 1-2 капсули на день, щоб не зашкодити собі. Вважаю, що добавка для нормалізації роботи мозку працює добре та рекомендую до застосування.
    Покупець
    20.10.2022
    text_comment
    норм
    Покупець
    18.07.2021
    text_comment
    Вітаміни Neuro Optimizer – це живлення для мозку, що поєднує поживні речовини для покращення метаболізму мозку та антиоксидантного захисту безпечно та природно, без використання стимуляторів. Мають хорошу якість. Корисні для мозку.
    Покупець
    18.03.2022
    text_comment
    Прекрасний препарат, який підходить і дитині, і дорослому! Якість дуже хороша. Інгредієнти натуральні. Розмір капсул оптимальний для вживання. Приймаючи препарат, можна відзначити покращення пам'яті, кращу концентрацію уваги. Дозування легко розраховується завдяки капсулі. Смак не дуже, якщо відкрити капсулу, якщо приймати цілком, то не відчувається зовсім. Користь є тому приймаємо курсами час від часу. Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую вам!)
    Покупець
    15.02.2020
    text_comment
    Це просто найкращий з випробуваних мною препаратів цієї групи. А перепробувала я тут майже все, тому числі MEM food, який для мене і поруч не стояв із цим Neuro Optimizer.

    Ефект від прийому відчула уже на 3-й день.
    Працездатність підвищилася з нульового рівня до максимуму. Зникла денна сонливість. Після кількох ковідів не могла зібрати себе до купи, відчувала страшенну втому просто постійно і жахливі вимотуючі мігрені. Зараз працюю повний день і є ще сили щось зробити увечері з домашніх клопотів, а також є сили на фізичні вправи. Дуже тішить те, що повертулася здатність до розумової праці. Словом, я знову відчула себе здоровою, повною сил і енергії людиною.

    Додатково вживаю пепарати для підтримки судин, біофлавоноїди, а також малі дози 5HTP на ніч короткими курсами (по два-три тижні). Мабуть, про це теж варто згадати.
    Усе це разом дало чудовий результат. Мігрені також відступили.
    Тому ця баночка оселиться у мене надовго.
    Покупець
    14.05.2021
    text_comment
    Гарний комплекс і насправді дієвий. Ефект відчувається поступово. Досягається краща концентрація уваги, покращується пам'ять і загальна когнітивна ефективність, швидкість реакції. Але ефект не розвивається """"безмежно"""", а досягає свого піку за 3-7 днів і далі утримується на такому ж рівні протягом всього часу прийому. Відчувається трохи кумулятивний ефект, коли після припинення прийому не відбувається погіршення чи воно відбувається повільно.
    З власного досвіду приймання також помітив, що якщо пити зранку, то цей комплекс може викликати важкість у голові і головні болі, а тому приймав його наніч і отримав у результаті цікавий ефект - висипався краще і отримував вищу продуктивність протягом дня. Також слід звернути увагу на те, що деякі складові цього комплексу можуть чинити негативну дію на організм (погугліть), а тому слід бути обережним із їх прийомом та не використовувати цей комплекс на системній основі. Для себе я вирішив, що однієї банки для мене досить. Чи прийматиму у майбутньому ще не знаю.