• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jarrow Formulas, MK-7, 90 mcg, 90 Softgels


    Виробник: Jarrow Formulas
    Код товару: JRW-30021
    Наявність: Є в наявності
     ₴1582  ₴1295
    Купити

    Докладно про товар Jarrow Formulas, MK-7, 90 mcg, 90 Softgels :

  • Most Active Form of Vitamin K2
  • Supports Bone And Cardiovascular Health
  • Dietary Supplement
  • VitaMK7®
  • Jarrow Formulas® MK-7 is naturally made via fermented by Bacillus subtilis subsp. natto and is much better absorbed than K1 from spinach. MK-7 is a longer-acting form of vitamin K vs. K1 and MK-4, and better supports carboxylation of specific proteins needed to build bones and support cardiovascular health.

    Рекомендації із застосування

    Take 1 softgel per day or as directed by your qualified healthcare professional.

    Інші інгредієнти

    Non-GMO medium chain triglycerides, softgel (bovine gelatin, glycerin, purified water, organic caramel [as a light barrier]) and olive oil.

    No wheat, gluten, soybeans, dairy, egg, fish/shellfish, or peanuts/tree nuts.

    Попередження

    Consult a healthcare professional before using this product if you are taking medications (especially anticoagulants [e.g. warfarin/Coumadin]), trying to conceive, pregnant, or lactating, under the age of 18, or have a medical condition- if adverse reactions occur, discontinue use.

    Keep out of the reach of children.

    Store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Softgel
    Amount Per Serving%Daily Value
    Vitamin K2 (as Natural MK-7 [Menaquinone-7]) 90 mcg
    †Daily Value (DV) not established.
    Покупець
    31.07.2019
    text_comment
    Чудовий вітамін , вживаю разом із вітаміно Д-3 . Він помагає краще засвоюватись вітаміну Д-3 і дуже потрібний нашим кісткам .
    Покупець
    28.08.2020
    text_comment
    Хороша якість, розмір, який компенсує, користь для кісток. несмачно.
    Покупець
    28.08.2019
    text_comment
    Чудова форма вітаміну К2. особливо доречна взимку коли не вистачає природних джерел цього вітаміну.
    Покупець
    25.01.2019
    text_comment
    Я довіряю бренду Jarrow. Зараз я приймаю дві такі маленькі капсули на день (90 мкг на капсулу). Дуже важливо, особливо для людей середнього віку і старше. Я приймаю одночасно з Jarrow Vitamin D3. Важливий для здоров'я кісток. Ці два вітаміни діють синергічно і забезпечують відкладення кальцію, отриманого з їжею, в кістках, а не в артеріях. Легко проковтнути. Приймаю з їжею. Відсутність побічних ефектів. Недешево, але Iherb зазвичай дає знижки.
    Покупець
    25.01.2019
    text_comment
    Я довіряю цьому бренду, у нього якісні інгредієнти, розмір досить маленький, легко ковтати. Дозування залежить від того, скільки вітаміну D3 ви споживаєте (спершу слід запитати у лікаря). Це принесе користь моєму загальному здоров’ю, якщо ви поєднаєте з D3 dan цитрат магнію l. Взагалі без смаку
    Покупець
    18.11.2018
    text_comment
    Я купив його, щоб запобігти кальцифікації кровоносних судин. Для тих, хто приймає лише кальцій, ви також повинні приймати інгредієнти, які запобігають кальцифікації кровоносних судин, такі як магній або mk7, щоб побачити хороші результати.
    Покупець
    16.09.2018
    text_comment
    Мій чоловік приймав Jarrow Mk7 більше року. Це високоякісна форма Mk7, яка легко засвоюється. Він бігає, займається на гирях і робить сходи астри. Це допомагає його кісткам залишатися міцними, допомагаючи його організму засвоювати кальцій.
    Покупець
    13.02.2018
    text_comment
    Якість чудова! Трішки дорого,але що робити. здоров'я треба підтримувати.
    Покупець
    12.09.2018
    text_comment
    Мк-7 це дуже важливий вітамін , особливо хто вживає високі дози вітамінів Д-3 , тоді необхідно вживати цей вітамін . Цей вітамін дуже корисний для нашого організму. Правда ціна задорога.
    Покупець
    12.04.2018
    text_comment
    Не впевнений, допомагає це чи ні, але MK-7 вивчали на можливу користь для щільності кісток, особливо серед жінок у постменопаузі. Однак він також сприяє згортанню крові (коагуляції). Мені щойно зробили операцію на коліні, і я перестав приймати MK-7 за тиждень до цього, і не буду приймати його протягом кількох тижнів після операції. Я також припинив прийом добавок, які потенційно могли спричинити кровотечу під час операції, таких як куркумін (куркума), омега-олії та кілька інших продуктів, які я вживаю через їх відомі протизапальні властивості. Через пару днів після операції я відновив їх прийом. протизапальні добавки (за дозволом мого лікаря), але я все ще не буду приймати MK-7. Будь ласка, проведіть власне дослідження, перш ніж вирішите приймати MK-7, і якщо ви вже приймаєте призначені ліки, спочатку поговоріть зі своїм лікарем загальної практики.