• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jarrow Formulas, Bile Acid Factors, добавка з жовчними кислотами, 120 капсул


    Виробник: Jarrow Formulas
    Код товару: JRW-24002
    Наявність: Є в наявності
     ₴2019  ₴1652
    Купити

    Докладно про товар Jarrow Formulas, Bile Acid Factors, добавка з жовчними кислотами, 120 капсул :

  • Висококонцентровані кон’юговані жовчні кислоти
  • Сприяє засвоєнню жирів і жиророзчинних поживних речовин
  • Дієтична добавка
  • Bile Acid Factors® складається з суміші висококонцентрованих жовчних кислот (також званих солями жовчних кислот), здебільшого в кон’югованій формі, які одержують із жовчі великої рогатої худоби з США та/або Нової Зеландії.

  • Жовчні кислоти виробляються в печінці, потім накопичуються й концентруються в жовчному міхурі, з якого вони потрапляють у тонкий кишечник через жовчну протоку.
  • Основними компонентами жовчі в складі Bile Factors® є глікохолат і таурохолат, які мають вирішальне значення для засвоєння жирів.
  • У тонкому кишечнику жовчні кислоти беруть участь в емульгуванні жирів для всмоктування. Дефіцит жовчних кислот може призвести до рідких випорожнень, а також зниження засвоєння жирів і жиророзчинних поживних речовин.
  • Кон’юговані жовчні кислоти сприяють засвоєнню жирів і здоровому рівню поживних речовин.
  • Рекомендації із застосування

    Приймати 1–4 капсули на день під час прийому жировмісної їжі або за рекомендацією кваліфікованого медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Мікрокристалічна целюлоза, натуральний ароматизатор «Ваніль», стеарат магнію (рослинного походження) і діоксид кремнію. Капсула містить бичачий желатин (без ГЕВРХ).

    Не містить пшениці, глютену, соєвих бобів, молочних продуктів, яєць, риби й молюсків, арахісу та деревних горіхів.

    Попередження

    Перед початком застосування за наявності будь-яких захворювань, під час вагітності, планування вагітності, у період грудного вигодовування, у віці до 18 років або під час прийому препаратів слід проконсультуватися з медичним працівником.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 4 капсули
    Порцій в упаковці: 30
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Загальна кількість жовчних кислот
    (з 1630 мг концентрату бичачої жовчі)
    1000 мг
    Кон’югована жовчна кислота
    (у вигляді глікохолевої, таурохолевої, глікодезоксіхолевої, тауродезоксіхолевої, глікохенодезоксіхолевої та таурохенодезоксіхолевої кислот)
    945 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    29.03.2019
    text_comment
    Я в захваті від цих капсул Допомагають мені засвоювати жири. Були проблеми з лущенням шкіри біля підборіддя, сухість та випадіння волосся, кволість. Після 2-тижневого прийому капсул стан шкіри та волосся покращився, травлення відбувається легше. Вживаю по 1 перед кожним прийомом їжі. У кого проблеми із жовчю, її кількістю та складом, рекомендую для регулярного вживання! Беру вже 4-ту пляшечку. Звичайно, бажано виключити з раціону глютен, цукор та молочні продукти (з коров'ячого молока).
    Покупець
    24.08.2019
    text_comment
    Кожного разу, коли я ковтаю таблетку з їжею або перед їжею, у мене виникає рефлюкс у стравоході, тому я вирішив прийняти її з яблучним оцтом, і мені це спрацювало, я відчуваю, що оболонка капсули має трохи гіркоти, ми в Ми з Рамаданом приймаємо лише дві таблетки під час сніданку.
    Покупець
    24.05.2020
    text_comment
    дякую. дуже швидка доставка,все як і завжди на найкращому рівні дозу препарату потрібно підбирати індивідуально тому що рекомендовану дозу не кожен може приймати,сподіваюсь що препарат допоможе з проблемою жовчного міхура , після прийому курса зробимо обстеження і додатково напишу відгук дуже сподіваюсь що він теж буде позитивний .смак не відчувається, розмір таблеток зручний,доза має бути індивідуальна,про переваги буде відгук з годом.
    Покупець
    23.03.2019
    text_comment
    Лікарем була призначено одна з жовчних кислот проте нам порекомендували такий препарат з різними жовчними кислотами.
    Жовчні кислоти виробляються в печінці, потім накопичуються й концентруються в жовчному міхурі, з якого вони потрапляють у тонкий кишечник через жовчну протоку.
    Основними компонентами жовчі в складі Bile Factors® є глікохолат і таурохолат, які мають вирішальне значення для засвоєння жирів.
    У тонкому кишечнику жовчні кислоти беруть участь в емульгуванні жирів для всмоктування. Дефіцит жовчних кислот може призвести до рідких випорожнень, а також зниження засвоєння жирів і жиророзчинних поживних речовин.
    Кон’юговані жовчні кислоти сприяють засвоєнню жирів і здоровому рівню поживних речовин.
    Покупець
    23.01.2019
    text_comment
    Маю проблеми зі шлунково кишковим трактом , особливого ефекту не замітила . Можливо треба довше пропити для більш вираженого ефекту .
    Покупець
    18.03.2020
    text_comment
    Замовила дві баночки, якість відмінна, розмір капсул зручний для ковтання, інгредієнт відповідає вказаному змісту, добова доза 2 капсули, для мене достатня, смак нейтральний, не відчувається гіркоти, перевага в порівнянні з іншими в тому, що не мають побічних реакцій.
    Покупець
    16.06.2021
    text_comment
    Всією родини пили 1 місяць, не відчули ніяких змін чи ще чогось. Можливо, треба не менше 2 шт в день, а ми пили по 1 шт в день.
    Покупець
    16.03.2020
    text_comment
    Замовила для мами. Каже що помагає,ща смак не питала,доза мама собі сама підбирала. Перевага читала перед аптечним препаратом,тим що тут мікс інгредієнт. Розмір таблетки вроді норм,а якість думаб добра бо це американський продукт
    Покупець
    12.05.2019
    text_comment
    чудово, засіб маси хев, якісний бренд
    Покупець
    06.08.2022
    text_comment
    Оце крута штука.
    Я одразу відчула полегшення, буквально після першої ж капсули, яку я випила на ніч, а на ранок відчула різницю.
    У мене гіпотиреоз і предіабет. Плюс завжди були проблеми із жовчю, а ці хвороби ще більше поглибили проблему. Коли відтік жовчі не налагоджений, її мало, вона занадто густа, поживні речовини не засвоюються. Можна пити залізо, вітаміни, колагени, ферменти, пробіотики, але це все буде марно, бо нічого з цього не засвоїться. Починати треба із жкт, а саме, звернути увагу на жовч.
    Ці жовчеві кислоти збільшують кількість жовчі, яку виробляє печінка. Таурин, який я час від часу вживаю додатково, розріджує занадто густу жовч.
    Якщо у вас є подібні проблеми, ви одразу відчуєте різницю, приймаючи ці жовчеві кислоти. Зникне здуття живота, з""""явиться легкість, зникнуть набряки, у голові навіть проясніє.
    Jarrow, ви просто молодці.