• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jarrow Formulas, Beta Glucan, 60 Capsules


    Виробник: Jarrow Formulas
    Код товару: JRW-03023
    Наявність: Є в наявності
     ₴1992  ₴1630
    Купити

    Докладно про товар Jarrow Formulas, Beta Glucan, 60 Capsules :

  • Branched ß1,3 / ß1,6
  • Supports Immune Function
  • Dietary Supplement
  • Beta-Glucans are natural bioactive carbohydrates, with those derived from certain yeasts and fungi being known for their ability to support immune function. Jarrow Formulas® Beta Glucan is a high purity extract from the cell walls of a proprietary Baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae) strain with a unique molecular structure compromised primarily of (1,3)-ß -linked glucose chains (>75%) and a relatively small number of (1,6)- ß -linked side chains.

    Рекомендації із застосування

    Take 1 capsule per day on an empty stomach with a full glass of water or as directed by your qualified healthcare professional.

    Інші інгредієнти

    Cellulose, magnesium stearate (vegetable source) and silicon dioxide. Capsule consists of bovine gelatin (BSE-free).

    No wheat, gluten, soybeans, dairy, egg, fish/shellfish, or peanuts/tree nuts.

    Попередження

    Keep out of the reach of children.

    Store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Capsule
    Servings Per Container: 60
    Amount Per Serving% DV
    Saccharomyces cerevisiae Extract (Providing at Least 75% Long, Branched ß1,3 / ß1,6 Glucans)250 mg
    † Daily Value not established.
    Покупець
    31.01.2020
    text_comment
    це трохи дорожче, але поки це працює для мене, я із задоволенням замовлю. Побачу, як піду!
    Покупець
    29.04.2018
    text_comment
    Не використовували достатньо довго, щоб мати суттєвий вплив на здоров’я, але чув, що це дуже добре, а ціна дуже прийнятна. Хоча вони не такі міцні, як інші бренди, які були рекомендовані, я відчув, що за ціною вони варті того, щоб спробувати.
    Покупець
    28.06.2018
    text_comment
    Я хочу використовувати різноманітні глюкани для усунення невеликих вузликів у легенях. Я піду на медичний огляд після їжі
    Покупець
    27.12.2018
    text_comment
    Я замовив його для подруги, вона їх приймає, але зараз вона не бачить ніякої користі, але я припускаю, що його слід використовувати деякий час, щоб отримати покращення енергії та імунітету. Немає після смаку і не важко споживати. Упаковка пластикова.
    Покупець
    24.09.2021
    text_comment
    Відмінної якості препарат для зміцнення імунітету, ефект від прийому видно. Користь здоров'я колосальна. Пакування хороше, розмір капсул середній, інгредієнти найкращі.
    Покупець
    23.08.2021
    text_comment
    Він може знижувати рівень холестерину в крові і є хорошим антиоксидантом, і, що ще важливіше, він має гарну профілактичну дію на рак і певний лікувальний ефект. Бета-глюкан може покращити фагоцитарну здатність гігантських лейкоцитів в організмі. Сподіваюся, це спрацює, але це займе багато часу.
    Покупець
    13.08.2018
    text_comment
    Я приймаю Jarrow Beta Glucan з 2016 року. Переконана, що цей продукт підняв мою імунну систему. Моя імунна система вкрай скомпрометована через МДС (мілодиспластичний синдром). Я твердо переконаний, що під час прийому цього продукту я відчував менше нападів застуди, грипу та інфекцій, які мали менше шкоди. Я купую його в iHerb, тому що, на мою думку, вони забезпечують найнижчу вартість і найвигіднішу доставку.
    Покупець
    10.08.2021
    text_comment
    Він сказав, що його імунітет покращиться ㅠㅠ Після цього він кілька разів госпіталізувався і їв його перед операцією, щоб підвищити свій імунітет, але операцію також зупинили.
    Покупець
    07.07.2022
    text_comment
    2-й раз замовлення. Не впевнений, що це працює, але довіряйте бренду, і продукт виглядає і пахне чистим. Упаковка добре запечатана і захищена.
    Покупець
    05.08.2019
    text_comment
    Компанії Jarrow Formulas довіряю повністю, неодноразово купувала препарати цього бренду. Якість завжди на висоті. Вони просто не мають поганих продуктів! Склад завжди підібраний оптимально. Надійний преміальний бренд. Бета-глюкани - це речовини, які сприятливо впливають на імунну систему. Вони відносяться до імуномодуляторів, активують правильну імунну відповідь - в результаті організм сам може впоратися і подолати патогенні організми. Важливо, що це імуномодулятор, а не стимулятор, на відміну, наприклад, від ехінацеї. Це важливо для людей з деякими захворюваннями, коли імунітет надто активний і додаткове стимулювання може призвести до погіршення. Прийом імуномодуляторів у цьому випадку оптимальніший. Для максимального ефекту краще приймати добавку на голодний шлунок, за 30 хвилин до прийому їжі. Це чудовий препарат для допомоги організму у періоди застуди. Якість чудова. Інгредієнти натуральні.