• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jarrow Formulas, ашваганда, 120 веганських капсул


    Виробник: Jarrow Formulas
    Код товару: JRW-22014
    Наявність: Є в наявності
     ₴1406  ₴1150
    Купити

    Докладно про товар Jarrow Formulas, ашваганда, 120 веганських капсул :

  • Ашваганда (Withania somnifera)
  • Підтримує стійкість до втоми
  • Дієтична добавка
  • Веганський продукт
  • Рослинна капсула
  • KSM-66® Ashwagandha
  • Без ГМО — Сертифіковано NSF®
  • Ашваганда KSM-66® — екстракт повного спектру дії, отриманий з кореня рослини ашваганда (Withania somnifera), і використовується в індійській аюрведичній традиції для підтримки загального здоров’я. Експериментальні дослідження показують, що ашваганда виступає адаптогеном, який підтримує стійкість до фізичних і психологчних стресів, витривалість і когнітивне здоров’я, а також сприяє відновленню м’язів.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі 2 рази на день, запиваючи водою, або за рекомендацією кваліфікованого медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Целюлоза, вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода), стеарат магнію (рослинного походження) і діоксид кремнію.

    Попередження

    Колір продукту може різнитися внаслідок природних відмінностей сировини.

    Перед початком застосування продукту під час вагітності, планування вагітності, у період грудного вигодовування, особам у віці до 18 років, за наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з медичним працівником. При виникненні побічних реакцій слід припинити застосування продукту.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Екстракт кореня ашваганди (Withania somnifera)300 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    22.08.2018
    text_comment
    Може допомогти зменшити стрес і занепокоєння
    Є кілька досліджень на людях, присвячених його властивостями зняття стресу. Огляд п'яти досліджень показав, що добавка допомагає знизити рівень стресу. Одне дослідження показало, що дорослі, які брали 300 міліграмів ашваганди щодня протягом 8 тижнів, мали більш низький рівень занепокоєння і втоми. Їм також було легше сконцентруватися, ніж дорослим, які займалися психотерапією або
    Оскільки Ашваганда піднімає рівень тестостерону і покращує чутливість м'язів до інсуліну, то вона добре позначається на силових показниках, покращуючи обсяг серця і легенів при одночасному підвищенні рівня енергії. Це корисно не тільки для фізичних вправ, але і для людей, які борються зі своїм рівнем енергії, або для людей зі статками, пов'язаними з втомою.
    Покупець
    21.10.2020
    text_comment
    Дуже важлива добавка на тлі всіх подій, які ми зараз переживемо, ашваганда допомагає налагодити сон, зменшити тривожність і в цілому почуватися набагато стресостійкішим.
    Покупець
    20.06.2018
    text_comment
    Найкраще, що можна сказати про нього, це чудово. Користувався ним місяць. Я помітив різницю в моєму сні. Він дуже змінився. Я не спав і завжди нервував, але після використання є велика різниця в сні .Я сказав нервозність.Рекомендую вам,особливо людям,які постійно напружені і у них неправильний сон
    Покупець
    19.11.2021
    text_comment
    Пропиваю курсом в три місяці. Брала для нормалізації роботи щитовидної залози. Після двох курсів результат в її роботі значно покращився
    Ашваганда надзвичайна і корисна для багатьох частин організму: щитовидної залози, мозку, імунної системи і багатьох інших. Вона чудово покращує пам’ять та надає енергії на весь день. Перевірила на собі. Рекомендую 100 %.
    Якщо відгук корисний буду вдячна за !
    Покупець
    19.10.2022
    text_comment
    НОРМАЛІЗУЄ РОБОТУ ЩИТОВИДНОЇ ЗАЛОЗИ, ДОПОМАГАЄ БОРОТИСЯ З СТРЕСОМ, ТРИВОГОЮ, ВИВОДИТЬ ШЛАКИ З ОРГАНІЗМУ, ПОКРАЩУЄ ПАМ'ЯТЬ

    Ви коли-небудь мріяли про те, щоб було один препарат був від усіх хвороб і симптомів, наприклад, поліпшує роботу щитовидної залози або заодно скорочує втрату пам'яті?

    На щастя для нас, стародавня аюрведическая трава Ашваганда надзвичайна і корисна для багатьох частин організму: щитовидної залози, мозку, імунної системи і багатьох інших.

    Включення цієї трави в щоденний раціон подарує організму бадьорість, і ви будете відчувати прилив сил, що допомагає справлятися з повсякденними справами!
    Покупець
    11.05.2022
    text_comment
    Ашваганда стала моєю знахідкою цього року. Препарат був призначений нутриціологом для зниження рівня стресу, а також відновлення функції надниркових залоз. Приймаю по 1 капсулі вранці зі сніданком, і 1 капсулу перед сном. Сильних змін наразі не відчуваю. Але бачу ефект по своїй мамі. У неї налагодився сон уночі! У зв'язку зі складною стресовою роботою у неї були проблеми зі сном, тривожність, швидка стомлюваність. Повернувся повноцінний сон, самопочуття покращало, енергії побільшало.
    Покупець
    04.05.2020
    text_comment
    Це високоякісна добавка, яка використовує стандартизований екстракт ашвагандхи KSM-66 як основний інгредієнт. Я приймаю його вранці натщесерце, запиваючи водою для максимального засвоєння. Я відчуваю себе спокійнішим (менш напруженим) і більш уважним протягом дня. Таблетки середнього розміру, легко ковтаються, не мають різкого запаху і не залишають присмаку. Пляшка середнього розміру з гвинтовою кришкою містить 120 таблеток. Цього вистачить на 2 місяці, якщо приймати його двічі на день, або на 4 місяці, якщо приймати його раз на день (вони рекомендують двічі на день, але я зрозумів, що мені достатньо одного). Якість продукції Jarrow Formulas зазвичай висока, і це не виняток. Моя єдина проблема з цим продуктом полягає в тому, що він досить дорогий порівняно з аналогічними продуктами. Загалом, це працює для мене, і я рекомендую це!
    Покупець
    03.09.2020
    text_comment
    Хороша якість та ефект. Брала як заспокіливе та адаптоген, допомагає пр стресі
    Покупець
    03.01.2022
    text_comment
    Приймаю в комплексі з іншими травами по протоколу Бухнер, в системі це важливий інгредієнт, адаптоген, анті стрес, покращує сон, щитовидна залоза та її гормони поступово приходять в норму, настрій покращується. Я приймаю 6 міс без перерви, два ращи на день з іншими травами. Перед тим як почати приймати потрібно здати кортизол в слині.
    Покупець
    01.11.2020
    text_comment
    УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕЦЬ
    Ашваганда прекрасний антидеприсант та адаптоген,природнього походження! Для мене це впершу чергу підтримка нервової системи та контроль за роботою наднирників! Використовую курсово, терміном в два місяці для кращого результату,але також вживаю за потреби (при стресових ситуаціях). Цієї весни добре допоміг триматись на оптимістичній хвилі, і не «скотитись» в депресію,паніку та страх! Добавка якісна,гарно допомагає,кількості вистачає на оздоровчий курс.
    Рекомендую всім,хто бажає зняти нервову напругу,розвантажити свою психіку та завжди залишатись у рівновазі!
    Відгук чесний,якщо був корисним,оцінніть будь ласка!