• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jarrow Formulas, Alpha Lipoic Sustain with Biotin, 300 mg, 60 Tablets


    Виробник: Jarrow Formulas
    Код товару: JRW-20010
    Наявність: Є в наявності
     ₴1450  ₴1186
    Купити

    Докладно про товар Jarrow Formulas, Alpha Lipoic Sustain with Biotin, 300 mg, 60 Tablets :

  • Bilayer Tablets
  • Quick + Sustained Releases
  • Promotes Glutathione and Antioxidant Status
  • Dietary Supplement
  • Gluten Free
  • Vegan
  • Suitable for Vegetarians/Vegans
  • Alpha Lipoic Sustain® is in a special Sustain™ bilayer Quick Release/Sustained Release format to maximize and sustained blood levels and to minimize gastric irritation and blood sugar fluctuations. Alpha Lipoic Acid is a unique lipid and water soluble antioxidant that is a cofactor in energy production, helping to regulate glucose metabolism. ALA also promotes the synthesis of glutathione, a critical component of the body's endogenous antioxidant network. Biotin is added for optimum ALA activity.

    The advanced bilayer Sustain tablets combine 1/3 Quick Release and 2/3 Sustained Release formats to both immediately raise and to maintain blood levels over a longer period of time.

    Рекомендації із застосування

    Take 1 tablet 1 or 2 times per day with meals or as directed by your qualified health care professional.

    Інші інгредієнти

    Calcium phosphate, cellulose, glyceryl behenate, stearic acid (vegetable source), beet root powder (for color), natural vanilla flavor, magnesium stearate (vegetable source), carbomer, silicon dioxide and food-grade coating.

    No wheat, no gluten, no soybeans, no dairy, no egg, no fish/shellfish, no peanuts/tree nuts.

    Попередження

    Note: If you have a medical condition (especially diabetes or being treated for glucose control), are pregnant, lactating, or trying to conceive, under the age of 18, or taking medications (especially for glucose control), consult your healthcare professional before using this product.

    Keep out of the reach of children.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Tablet
    Servings per Container: 60
    Amount Per Serving % DV
    Biotin 330 mcg 1,100%
    Alpha Lipoic Acid (thioctic acid) 300 mg
    † Daily Value not established.
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    Альфа-ліпоєва кислота є унікальним жиро- та водорозчинним антиоксидантом, який сприяє виробленню енергії, допомагаючи регулювати метаболізм глюкози. Також альфа-ліпоєва кислота (АЛК) сприяє синтезу глутатіону, найважливішого компонента мережі ендогенних антиоксидантів в організмі. Додавання біотину робить АЛК максимально активною.
    Покупець
    26.08.2021
    text_comment
    Сам продукт хороший, помітно повільне вбирання. Ви повинні бути обережні, оскільки це знижує рівень цукру в крові та викликає сонливість. Його слід приймати під час їжі. Можливо, ідеальний варіант - це вечеря. Це довгі двоколірні таблетки, які легко ковтати. Ні смаку, ні запаху. Наступного дня у мене розболілася голова.
    Покупець
    25.04.2022
    text_comment
    Беру альфа ліпоєву кислоту компанії Jarrows вже 5 разів. Jarrows перевірена компанія брала різні БАДи цієї компанії і всім задоволена. Беру мамі при жировому гепатозі. ,бореться з вільними радикалами,допомагає печінки ,захищає від вірусів .Мамі дуже подобається ефект і смак таблетки.Беру на постійній основі .Існує Р радикал альфа ліпоєвої кислоти. .Упаковка економна 120 таблеток.Смак йогурту. Якість на висоті.
    Покупець
    24.02.2019
    text_comment
    Має аромат ванілі. Це непоганий аромат, але він може заважати залежно від вашого фізичного стану. Думаю, розмір планшетів прийнятний навіть для японців.
    Покупець
    22.08.2021
    text_comment
    сахар в крови снизился с 6 до 5,2
    Покупець
    21.09.2018
    text_comment
    Я не знаю, чи є явний ефект, але я вважаю, що він хороший з точки зору складу, тому що він змішаний з пролонгованим вивільненням. Намагаючись їсти постійно.
    Покупець
    08.12.2019
    text_comment
    Здається, що аліпоєва кислота має короткий час дії, тому я спробував купити форму з уповільненим вивільненням, але це нормально. Високий вміст мене, здається, влаштовує.
    Покупець
    05.04.2021
    text_comment
    Спочатку ви повинні були самі з’ясувати, чому добавки ALA у певній дозі будуть мати побічні ефекти, а потім дослідити, який рівень не перевищувати, чого уникати їжі, і що біотин потрібно додавати окремо, принаймні час від часу. , щоб максимізувати користь і усунути негативні наслідки. Джерроу розумний, і ця ALA, що вивільняється в середньому дозуванні, додає відповідний рівень корисного біотину, тому, якщо ви не скошуєте жменю небуферизованого C разом з шипшиною, ви будете в безпеці, як вдома. Дякую, Джарроу!
    Покупець
    01.06.2022
    text_comment
    Альфа ліпоєва кислота сприяє зниженню цукру в крові та виведенню глюкози з м'язів кінцівок. Вона регулює рівень цукру. Тож їсти хочеться менше й проміжки між прийомами їжф можна витримати більші. Я не маю діабету. Але мій цукор тримається на рівні 5.7 приблизно. То ж хотіло ся б знизити його й трози схуднути. Приймаю кілька тижнів. Потім здам аналіз. Хочу перевірити рівень глікованого гемоглобіну через 2 місяці прийому цієї добавки. Самопочуття в мене хороше. Їсти хочеться менше.
    Покупець
    01.06.2022
    text_comment
    альфа ліполева кислота для стабілізації рівня цукру в крові, є антиоксидантом. біотин для покращення росту волосся, нігтів, також гарно впливає на шкіру