• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • iUNIK, Noni Light Oil Serum, 1.71 fl oz (50 ml)


    Виробник: iUNIK
    Код товару: IUK-95755
    Наявність: Є в наявності
     ₴1652  ₴1352
    Купити

    Докладно про товар iUNIK, Noni Light Oil Serum, 1.71 fl oz (50 ml) :

  • Advanced Anti-Aging
  • Rich Moisturizing
  • Wrinkle Care
  • Noni is a plant that grows in the tropical region of Southeast Asia, where it is called a divine natural remedy. The fruits' nutrients give the skin elasticity and vigor. The serum also contains rich nutrients from kale and low bush blueberry extracts to nourish the skin.

    Рекомендації із застосування

    Using the dropper, gently apply an appropriate amount onto your face and let it absorb.

    Інші інгредієнти

    Morinda citrifolia fruit extract, water, butylene glycol, glycereth-26, glycerin, propylene glycol dicaprylate, trehalose, macadamia ternifolia seed oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, polyglyceryl-4 caprate, sorbitan sesquioleate, 1,2-hexanediol, olea europaea (olive) fruit oil, caprylyl glycol, morinda citrifolia extract, vaccinium angustifolium (blueberry) fruit extract, brassica oleracea acephala leaf extract, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, allantoin, arginine, xanthan gum, argania spinosa kernel oil, rosa canina fruit oil, adenosine, ethylhexylglycerin, dipotassium glycyrrhizate, pentylene glycol, aspalathus linearis extract, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, commiphora myrrha resin extract, perilla frutescens leaf extract, yucca schidigera root extract.

    Покупець
    31.01.2020
    text_comment
    Запах нейтральний, упаковка гарна, приємно користуватися. До складу входить олія ноні (дуже популярна у корейців), яка заспокоює і зволожує шкіру. Підходить для чутливої та проблемної шкіри. Використання: після очищення та тоніка використовую у дні, коли не наношу сироватки з активною речовиною. Розмір дуже добрий, бо найчастіше сироватки містять 30 мл. Якісний та гарний продукт. Підходить віком від 18-20 років.
    Покупець
    29.04.2019
    text_comment
    Шикарна сироватка. Швидко вбирається, не липка, жирна. Шкіра м'яка, зволожена. Консистенція як гелевий лосьйон. Колір молочний, запах відсутній. Жодної олії не відчувається, дуже легенька сироватка. 100% рекомендую
    Покупець
    28.08.2021
    text_comment
    Він має легку свіжу текстуру, що є чимось середнім між маслом і сироваткою, і природне зволоження, яке легко змішується зі шкірою. Він має аромат ноні, який відчувається трохи кислуватим, але запах зникає, щойно ви наносите його на шкіру, тому вам не потрібно про це турбуватися. Деякі олії здаються важкими та липкими на шкірі, але відчувається, що вони проникають у шкіру та відчувають себе комфортно.
    Покупець
    26.08.2020
    text_comment
    дуже легко ковзає по шкірі, містить хороші інгредієнти, і коли я ним користувався, я відчув, що він допоміг освітлити мою шкіру. Я використовував його разом з іншою сироваткою, тому не можу бути повністю впевнений щодо інтенсивності його ефекту. але це не мало шкідливих наслідків.
    Покупець
    22.04.2021
    text_comment
    Сподобалася ця сироватка, сироватка каламутного білого кольору, пляшечка зі скла об'єм досить великий. Користуюся в холодну пору року, після тоніка, коли він ще не до кінця ввібрався. Добре зволожує.
    Покупець
    18.05.2020
    text_comment
    Есенція підходить для осені, не жирна
    Покупець
    16.08.2021
    text_comment
    Сиворотка класна, але для мене є один недолік це те що вона закінчилась дуже бистро
    Покупець
    16.05.2021
    text_comment
    Гарний і дарує окуляри і світло, що поглинає шкіру
    Покупець
    15.02.2019
    text_comment
    Я використовую цю сироватку для обличчя вже кілька тижнів, і я надзвичайно вражений її ефективністю. Легка текстура сироватки швидко вбирається в шкіру, залишаючи її зволоженою та оновленою. Тонкий аромат приємний і не переборний. Величезним плюсом є великий розмір флакона, його вистачить надовго. Переваги цієї сироватки очевидні після регулярного використання - шкіра стає більш гладкою, сяючою, а зморшки менш помітними. У мене чутлива шкіра, і ця сироватка не викликала роздратування чи почервоніння. Люблю це!
    Покупець
    10.03.2020
    text_comment
    Це натуральний продукт, дія якого спрямована на ефективне оновлення шкіри та боротьбу з першими ознаками її старіння, в'янення. Noni Light Oil Serum ретельно розгладжує мімічні зморшки та лінії, мінімізує агресивну дію зовнішніх факторів та нейтралізує дію вільних радикалів. Використовую вранці після вмивання та тонера. Жодного жирного блиску немає. Дуже зручна в нанесенні. Рекомендую до покупки.