• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • It's Skin, Hyaluronic Acid, Moisture Toner, 150 ml


    Виробник: It's Skin
    Код товару: ISK-73834
    Наявність: Є в наявності
     ₴1042  ₴853
    Купити

    Докладно про товар It's Skin, Hyaluronic Acid, Moisture Toner, 150 ml :

  • Clinical Skin Solution
  • Skin Safety Tested
  • Reddot Award 2014 Winner Packaging Design
  • German Design Award Special 2016
  • Hyaluronic acid line gives plenty moisture to skin and manages health.

    An intensive hydrating care line that moisturizes the skin and leaves a smooth complexion.

    Рекомендації із застосування

    Apply an adequate amount of product in the hand and gently massage over your face and neck with light circular motions.

    Інші інгредієнти

    Water, butylene glycol, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, trehalose, peg-40 hydrogenated castor oil, ppg-26-buteth-26, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, fragrance, portulaca oleracea extract, phenoxyethanol, malpighia emarginata (acerola) fruit extract, sodium hyaluronate, disodium edta, vaccinium angustifolium (blueberry) fruit extract, linalool, tromethamine, butylphenyl, methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, hibiscus sabdariffa flower extract.

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. Discontinue use if signs of irritation or rash appear. Keep out of reach of children. Replace cap after use.

    Покупець
    29.07.2020
    text_comment
    Хороший зволожуючий тонік. У нього є запах. Я використовую його в своєму нічному догляді за шкірою, хоча його можна використовувати і вранці. Нічого особливого в цьому. Це просто звичайний зволожуючий тонік, який також можна використовувати для чутливої шкіри.
    Покупець
    27.04.2019
    text_comment
    Шкіра м'яка. Текстура така хороша. Дуже гарна упаковка. Це зовсім не липке. Рекомендую до використання цей продукт
    Покупець
    26.12.2020
    text_comment
    Тонер має дуже приємну свіжу аромат. Дуже нагадує якийсь жіночий парфум типу DKNY. На шкірі аромат деякий час відчувається, але вже за півгодини від нього не залишається й сліду. Відмінність багатьох тонерів від тоніків, які я пробувала, у їх функціоналі, а й консистенції. Якщо класичний тонік рідкий як вода і практично нічим від неї не відрізняється (тільки якщо утворенням бульбашок при збовтуванні), то тонер густіший. Він не стікає зі шкіри, його легко можна наносити за допомогою пальців (що значно економить ватяні диски). Тонер легко та приємно розподіляється по шкірі, трохи холодить її. Швидко вбирається. Зазвичай не залишає липкості, але якщо переборщити з кількістю, може залишитися невелика липкість. Сам тонер однорідний, трохи каламутий, без будь-яких частинок чи домішок. Витрата виходить дуже економічним. Тонером я користуюся двічі на день, вранці та ввечері. Наношу невелику кількість на долоню, розтираю його іншою долонею, розподіляю тонер по обличчю масажними рухами. Тонер швидко вбирається.
    Покупець
    26.05.2020
    text_comment
    Дякую, замовлю ще.
    Покупець
    25.12.2020
    text_comment
    Тонік з високою концентрацією гіалуронової кислоти Великий розмір. З кожним використанням обличчя відновлюється та підтягується, розслабляється та заспокоюється. З низькомолекулярною гіалуроновою кислотою, яка відповідає за підтримання нашої шкіри в ідеальних умовах зволоження та еластичності. Допомагає заповнити та зміцнити дрібні зморшки на обличчі та сприяє утворенню колагену. З екстрактом ацероли, фрукта, дуже багатого на вітамін С, А, вітаміни групи В і мінерали. Це потужний антиоксидант і протизапальний засіб. Сприяє утворенню колагену, усуває плями та вирівнює тон шкіри, зволожує, тонізує та оживляє. Для будь-якого віку. Супер якість.
    Покупець
    25.09.2020
    text_comment
    Дуже добре. Він дуже добре пахне і легко наноситься на обличчя без використання бавовни.
    Покупець
    25.04.2021
    text_comment
    Сподобався розмір і якість! Лосьйон-біженець через старіння! Я не хочу блиску в своєму лосьйоні! Одягаю після очищення! Я хочу, щоб він був помірно зволожуючим, і мені не подобається відчуття липкості, але це ніжний і природний і на дотик чудовий!
    Покупець
    22.11.2022
    text_comment
    Неймовірний тонік, дуже гарна упаковка, скляна баночка і виглядає дуже дорого. Окремий плюс то склад цього тоніка, тільки працючі інгрідіенти, якість дуже крута за свої гроші. А його ціна то його перевага над іншими зволожуючими тоніками. Зволожує він дуже гарно, шкіра доглянута і м’яка. Має дуже ніжний запах, приємний.
    Покупець
    20.01.2020
    text_comment
    Запах солодкий,користування чудове,якість корейська.Об'єм 200мл,великий,і на 3 місяці більше.Мені вистачає.Упаковка виглядає солодкуватою,а в складі тонік і харонова кислота. Користь від використання тоніка і коментарі до нього. Брала. Буду приймати ще раз. Користь підходить для моєї сухої шкіри.
    Покупець
    08.02.2018
    text_comment
    Якість -чудова. Використовую ввечері і зранку. Зручна упаковка. Підходить для комбінованої шкіри. Рекомендую!