• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Innisfree, Jeju Cherry Blossom Tone-up Cream, 1.69 fl oz (50 ml)


    Виробник: Innisfree
    Код товару: INF-86331
    Наявність: Є в наявності
     ₴1571  ₴1285
    Купити

    Докладно про товар Innisfree, Jeju Cherry Blossom Tone-up Cream, 1.69 fl oz (50 ml) :

  • Brightening with Jeju Cherry Leaf Extract and Hydrating by Betaine
  • A light weight tone-up cream that brightens skin with a natural tone without dryness for a more moisture and revitalized-looking skin.

    Рекомендації із застосування

    Apply cream on the face and neck as the last step of skincare routine. Let it absorb and apply a thin layer for a brighter, added tone-up effect.

    Інші інгредієнти

    Water, dimethicone, propanediol, glycerin, dicaprylyl carbonate, titanium dioxide (ci 77891), polysorbate 80, niacinamide, 1,2-hexanediol, betaine, diisostearyl malate, trisiloxane, ammonium acryloyldimethyl/vp copolymer fragrance, polyacrylate-13, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, synthetic fluorphlogopite, polyisobutene, glyceryl caprylate, aluminum hydroxide, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, sorbitan isostearate, polysorbate 20, disodium edta, polysorbate 60, prunus yedoensis leaf extract, iron oxides (ci 77491), tin oxide, tocopherol, silica, glycine soja (soybean) oil.

    Попередження

    [Caution] (1) For external use only. (2) Avoid direct contact with eyes. (3) If contact occurs rinse thoroughly with water. (4) Discontinue use and consult a doctor if irritations occurs. (5) Keep out of reach of children.
    Покупець
    29.11.2018
    text_comment
    Мені подобається аромат, якість є, але крем важко змішати.
    Покупець
    27.11.2021
    text_comment
    Продукт чудовий. Він добре пахне і дуже зволожений. Моя шкіра змішана і схильна до сухості. Вам потрібна невелика кількість, щоб зволожити шкіру. Коли ви використовуєте, ви відчуваєте, як випиваєте 3 літри води. Шкіра стає м'якою і росяний Він легкий, але водночас зволожує Такий же сонцезахисний крем.
    Покупець
    21.12.2019
    text_comment
    Цей продукт буквально з небес Я наношу на ніч і прокидаюся з дуже зволоженою шкірою. Аромат буквально не з цього світу. Композиція просто геніальна. Ідеально підходить для холодної пори року, тому що справді чудово зволожує. Це працює навіть на моїй чутливій шкірі.
    Покупець
    19.12.2018
    text_comment
    Мені не потрібно носити тональний крем! Я просто змішую цей тонуючий крем зі своїм сонцезахисним кремом Missha, і я готовий до роботи! Це робить моє обличчя трохи світлішим. Він має невеликий рожевий відтінок, але не змусить вас виглядати як привид. Лише кілька доповнень за допомогою мій Innisfree no sebum compact після робочого дня, тому що це зробить вас трохи блискучими, але все одно сяючими! Tiktok змусив мене придбати це, і я радий, що знайшов його в Iherb за хорошою ціною!
    Покупець
    17.11.2018
    text_comment
    Мені подобається цей аромат, схожий на легкий черешневий аромат, він дуже корисний, і якість чудова. Розмір ок, будь ласка, зробіть його більшим, я думаю, що він підходить для будь-якого віку, і упаковка хороша, має зволожуючий склад, хороший, підходить для весь сезон. Кремова текстура підходить для чутливої шкіри.
    Покупець
    15.05.2020
    text_comment
    Це більш густий крем, який чудово підходить для використання вранці та ввечері. Він надає вашій шкірі рожеве сяйво після використання, а також чудово пахне. Я використовую його лише кілька тижнів і ще не бачу покращень щодо освітлення шрамів від прищів, але він добре справляється із зволоженням.
    Покупець
    14.01.2019
    text_comment
    Я думав, що під час використання він уніфікує колір шкіри, але він вийшов майже як дитячий крем, який ви використовуєте, коли з нетерпінням чекаєте перед макіяжем, або коли думаєте про нього, або коли він виходить. Будь-що означає, що це не уніфікує та не зволожує для досягнення найкращих результатів. Це я зробив помилку
    Покупець
    12.08.2021
    text_comment
    Він приємно пахне, його текстура в порядку, його зволоження, він дає білий шар, і він підходить як заміна тонального крему в невеликих випадках.
    Покупець
    12.06.2022
    text_comment
    Quality Ingredient Age Antioxidants Упаковка та користь Cognition Артрит Поліпшення болю Смак Використання Розмір Запах Зимовий Формула Зволожуюча текстура Чутлива Якісний інгредієнт Age Антиоксиданти Упаковка та користь Cognition Артрит Поліпшення болю Смак Використання Об'єму Запах Зимовий Антиоксидант Упаковка Benmm Antioxidation Вологість і аромат Cognix A. Поліпшення Біль Смак Використання Розмір Запах Зимовий Формула Зволожуючий Текстура Чутливий
    Покупець
    09.01.2021
    text_comment
    Текстура у нього чудова, але результату я не відчула, а запах дуже прийнятний