• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Inecto, Moisturising Coconut Hair Mask, 10.1 fl oz (300 ml)


    Виробник: Inecto
    Код товару: INE-68920
    Наявність: Є в наявності
     ₴1070  ₴875
    Купити

    Докладно про товар Inecto, Moisturising Coconut Hair Mask, 10.1 fl oz (300 ml) :

  • 94% of Natural Origins
  • Made with Organic Oil
  • We Believe Natural Beauty Products Should Make You Smile. We Are Vegan. We Smell Great. We Care. We Are Inecto.

    Give your hair a boost with this super rich and hydrating treatment.

    Рекомендації із застосування

    Spread generously through your clean locks, leave in for 3-5 minutes and the rinse. Avoid contact with eyes. In case of contact, rinse thoroughly with plenty of water.

    Інші інгредієнти

    Aqua (water), cetearyl alcohol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, stearic acid, glycerin, cetrimonium chloride, ceteareth-20, c12-15 alkyl benzoate, behentrimonium methosulfate, coco glucoside, cocos nucifera (coconut) oil, hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed wheat starch, polyquaternium-37, parfum, paraffinum liquidum, ethylhexylglycerin, ppg-1 trideceth-6, sorbitan oleate, potassium sorbate, triethanolamine, phenoxyethanol.

    Покупець
    27.05.2022
    text_comment
    Аромат - це унікальне відчуття, змішане з шоколадом, як какао в кокосі. Він має гладку кремову текстуру і добре розподіляється. Покриття гладке, а не вологе. Воно не проникає всередину волосся, відчувається, що воно діє лише на поверхні.
    Покупець
    27.01.2020
    text_comment
    Запах прекрасний, використання просте, якість висока, розмір великий, вік відповідає рекомендованим. Упаковка велика, користь чудова для волосся, а його склад допомагає чутливій шкірі голови та високому зволоженню
    Покупець
    24.01.2020
    text_comment
    Запах приємний,використання 2 рази,якісна,стійка,розмір,середній вік,розраховую на всі віки,упаковка середня користь,знаю,але пробую на користь.Склад.Не знаю волосся. Моє волосся нормальне. Моя шкіра голови нечутлива. Клянуся, я не знаю звичайного зволоження, яке висихає. Чесність. Напишіть прекрасний аромат
    Покупець
    21.05.2019
    text_comment
    Чудово пахне. Рекомендовано для любителів кокоса. Ефект догляду був недостатньо добрим.
    Покупець
    16.10.2018
    text_comment
    Мені це дуже подобається. Маю 4 відповіді! Він має приємний аромат, але він природний, але фініш дійсно вологий і його легко організувати. За таку ціну (близько 1000 ієн на момент покупки) висота цієї функції надто чудова. Солодкий аромат, схожий на кокос і ваніль. Текстура молочна, переплетена з волоссям. Залиште на кілька хвилин і дайте текти.
    Покупець
    15.02.2019
    text_comment
    Я використовую шампунь - кондиціонер цього продукту і повторюю це багато разів. Якщо ви використовуєте це для шампуню - кондиціонера, аромат збережеться, і він буде гладким і гладким. Мені особисто продукт сподобався, тому що він має слабку шкірку і не містить багато добавок за низькою ціною, і особисто мені подобається запах, але його важко придбати, тому що останнім часом ціна зросла і дуже розпродана. Шкода, що це стало (плаче)
    Покупець
    10.01.2021
    text_comment
    Текстура тонка і не липка, зі слабким ароматом кокоса.При використанні для догляду за волоссям можна змивати через 3 хвилини розчісування кінчиків волосся.Волосся гладке і не сплутується.Підходить для жінок з важкими волосся. З точки зору упаковки, її нелегко розлити! !
    Покупець
    08.10.2018
    text_comment
    Я люблю цю маску для волосся! О, він так смачно пахне, що дуже заспокоює. Я люблю використовувати його влітку, тому що я спітніла людина. Тому кожного разу, коли я йду в спортзал, я пахну приємно.
    Покупець
    06.08.2022
    text_comment
    Оце Так! запах приголомшливий, консистенція не надто важка для мого тонкого волосся, тому воно не обтяжується. У мене волосся типу 2c/3a, і це покращило вигляд моїх локонів! Я була дуже приємно здивована після першого використання, побачивши, що мої локони виглядають такими гарними :) обов’язково буду продовжувати користуватися та буду змінювати порядок.
    Покупець
    03.04.2020
    text_comment
    Загалом маска хороша, за структурою середньої густоти, приємний аромат, зволожує неНе значні зміни. Я наношу на волосся і тримаю кілька хвилин, змиваю. Непоганий обсяг, співвідношення ціна якість цілком.