• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Inecto, Nourishing Avocado Hair Mask, 10.1 fl oz (300 ml)


    Виробник: Inecto
    Код товару: INE-67230
    Наявність: Є в наявності
     ₴1062  ₴869
    Купити

    Докладно про товар Inecto, Nourishing Avocado Hair Mask, 10.1 fl oz (300 ml) :

  • Naturals
  • 94% of Natural Origins
  • Made with Organic Oil
  • We believe natural beauty products should make you smile. We are vegan. We smell great. We care. We are Inecto.

    Give your hair a boost with this super rich and nourishing treatment.

    Рекомендації із застосування

    Spread generously through your clean locks, leave in for 3-5 minutes and then rinse.

    Інші інгредієнти

    Water, cetearyl alcohol, helianthus annuus (sunflower) seed oil. stearic acid, glycerin, cetrimonium chloride, ceteareth-20, C12-15 alkyl benzoate, behentrimonium methosulfate, coco glucoside, persea gratissima (avocado) oil, hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed wheat starch, polyquaternium-37, parfum (fragrance), paraffinum liquidum, ethylhexylglycerin, ppg-1 trideceth-6, sorbitan oleate, potassium sorbate, triethanolamine, phenoxyethanol.

    Попередження

    Avoid contact with eyes. In case of contact, rinse thoroughly with plenty of water.

    Покупець
    25.05.2022
    text_comment
    Аромат для мене неприємний, але коли я ним користуюся, моє волосся стає м’яким і я відчуваю легкість. Він зволожує моє волосся і не відчуває жирності. Мені подобається склад, тому що він виготовлений з натуральних інгредієнтів. Мені це подобається, за винятком запаху, але це нормально, якщо воно робить моє волосся м’яким. Щоб продовжити свій огляд, він працював лише протягом перших кількох днів, які я використовував, але пізніше я не помітив жодних змін у своєму волоссі. Зараз пробую інший продукт. Я ділюся лише результатом зі своїм волоссям. Можливо, він не працює добре на моєму волоссі, але добре працює з вашим волоссям.
    Покупець
    21.05.2022
    text_comment
    Аромат не надто солодкий і має чистий, ніжний аромат дині. Рекомендується також для тих, хто не розбирається в штучних ароматах. Моє волосся жорстке і хвилясте, але коли я дозволяю йому розтікатися близько 20 хвилин, як пачку, воно схоже на палець, який став старшою сестрою CM ○ Ntain (сміється) Воно також ніжне до шкіри голови та міцніше зволожує ніж кондиціонер. Розмір також великий, а вартість хороша! Рекомендується використовувати набір, оскільки регулюється якість шкіри голови та волосся!
    Покупець
    19.02.2019
    text_comment
    Має приємний аромат і зволожує волосся. Наступного дня волосся було добре організоване, а волосся сяяло. Думаю, було б неНе значні зміни. використовувати його з цією серією шампунів.
    Покупець
    15.12.2019
    text_comment
    Здається не погано.
    Покупець
    13.01.2022
    text_comment
    Великий об'єм 300мл. Приємний запах і густа консистенція, досить економна маска. Дає хороше зволоження моєму фарбованому волоссю. Натуральний склад .
    Покупець
    12.07.2020
    text_comment
    Дуже сподобався цей продукт, він змінив моє волосся на краще, він зволожив моє волосся, і я справді відчув цей аромат, використовую його двічі на тиждень, і він справді допоміг моїй шкірі голови, вона була такою сухою
    Покупець
    10.01.2021
    text_comment
    Текстура маски для волосся дуже пухка. Аромат сильніший, ніж у шампуню та кондиціонера цієї ж серії. Після використання фіолетового шампуню я наносила їм волосся, яке трохи скрипуче, але після використання маски волосся стало гладким і легко розчісувалося пальцями.
    Покупець
    08.06.2019
    text_comment
    Купила в комплекті з шампунем і кондиціонером. Розмір просто відповідний і простий у використанні. Запах ніжний квітковий аромат, який залишається трохи приємним, а кількість волосся велика, але організована. Я хочу продовжувати використовувати його, тому що він пригнічує поширення.
    Покупець
    07.05.2021
    text_comment
    Гарний продукт, який приголомшливо пахне. Користувалася після шампуню. Якість висока, розмір в середині упаковки гарний, волосся сяє, але його потрібно трохи, щоб не фарбуватися.
    Покупець
    07.02.2020
    text_comment
    Запах і використання дуже приємний, якість і розмір великий, вік будь-який, розмір для всіх, і упаковка якісна, користь велика, висипань зменшує, склад своєрідний , і він дуже приємний на шкірі, він сухий і ніжний на шкірі, оскільки він достатньо зволожений і підходить для сухої шкіри Мені подобається продукт, що його можна використовувати Для обличчя та тіла