• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • I'm From, Ginseng Serum, 30 ml


    Виробник: I'm From
    Код товару: IMF-04854
    Наявність: Є в наявності
     ₴1892  ₴1548
    Купити

    Докладно про товар I'm From, Ginseng Serum, 30 ml :

  • Nature As It Is. It's I'm From.
  • Special Product From Wrinkle Improvement
  • Open Composition
  • Honest Farm
  • Min. Worked Material
  • I'm from Ginseng Serum contains the rare red ginseng essence obtained by extracting the 6-year old red ginseng which was cultivated in the fertile soil of Geumsan with low-temperature concentration method. Experience skin firmness and energy of rich red ginseng essence and ginseng seed oil of high concentration.

    Рекомендації із застосування

    Apply 3-4 drops over clean face and throat every morning and night. Smooth in gently.

    Інші інгредієнти

    Water, red ginseng extract (7.98%), butylene glycol, betaine, 1,2-hexanediol, camellia sinensis leaf extract, glycerin, panax ginseng seed oil (1,000 ppm), glycyrrhiza uralensis (licorice) root extract, paeonia albiflora root extract, angelica gigas root extract, rheum palmatum root extract, angelica pubescens root extract, schizonepeta tenuifolia extract, phellodendron amurense bark extract, hydroxyethylcellulose, cyclopentasiloxane, dimethiconol, bis-peg-18 methyl ether dimethyl silane, ethoxydiglycol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, tromethamine, peg-60 hydrogenated castor oil, ethylhexylglycerin, hydrolyzed glycosaminoglycans, hyaluronic acid, glyceryl polyacrylate, adenosine, disodium edta, fragrance.

    Покупець
    28.01.2020
    text_comment
    Це хороша сироватка, але нічого революційного. Найбільше у нього дуже відчутний запах, але після нанесення на обличчя він тримається недовго. Він не липкий і добре вбирається. Я не помітила значного ефекту (але я не очікувала від моєї 46-річної шкіри), однак мені сподобалося користуватися цією сироваткою, і вона зволожила мою шкіру, прокинулась та освіжила. Чи купив би я його знову? Не впевнений, я б спробував щось нове, а потім знову придбав.
    Покупець
    24.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю енергійний аромат женьшеню та його багатофункціональний вплив на мою шкіру. Ця формула також чудово працює на моєму чутливому типі шкіри і я приємно здивована
    Покупець
    23.02.2020
    text_comment
    Замовляю вже вп’яте. Дуже чудовий. Запах: прийнятний. Використання: щодня, одноразово. Якість: дуже, дуже відмінна. Розмір: вистачить приблизно на півтора місяці. Дуже приємний і важкий. Повторення. Я не не знаю. Нічого страшного. Вік: 18 і старше. Пакет: Чудовий. Користь: Зупиняє випадіння волосся. Написано в описі: Шкіра голови: не викликає нічого хорошого для чутливої шкіри голови, має зволожуючий коефіцієнт і волосся ніколи не змащувався.Що мені сподобалося в цьому продукті, так це ціна, якість та ефективність
    Покупець
    19.05.2022
    text_comment
    Аромат свіжий, якість ідеальна, текстура хороша, упаковка хороша, розмір хороший. Я використовую його щодня, і я відчуваю себе свіжим і розслабленим
    Покупець
    14.08.2020
    text_comment
    Дуже подобається цей бренд, зручне використання, подобається склад. Запах ледве вловимий, женьшеню. Витрата економна, шкіра приємна після сироватки, продукт тягучий, не залишає блиску, жирності або липкості. Я дуже задоволена поки що, купуватиму ще, якщо побачу результат, користуюся десь 5 днів.
    Покупець
    14.03.2022
    text_comment
    Буду купувати.
    Покупець
    14.02.2019
    text_comment
    Я випив приблизно 3-4 пляшки цього продукту, і це чудово! Він зволожує, освітлює шкіру та покращує загальний стан шкіри, але не чекайте різких змін. Він має дещо сильний земляний трав’яний аромат, який може бути для когось неприємним. Він трохи густий, тому я б не рекомендував його під макіяж. Він також чудово підходить для людей з чутливою шкірою; Я рекомендував цей продукт двом людям з чутливою шкірою, і він не дратував їх шкіру. Я буду купувати цей продукт, незважаючи на його ціну.
    Покупець
    13.09.2018
    text_comment
    Я не проти запаху. Це густа текстура. У нанесеній частині з’являється відчуття тепла. Ви можете відчути пружність і зволожуючу силу.
    Покупець
    11.03.2021
    text_comment
    Давно шукала сироватку з червоним женшенем із адекватною ціною, тому підчас акції не змогла обійти стороною даний продукт. Довіряю цьому бренду, а їх медова маска взагалі мій маси хев. Про сироватку, консистенція густа, вбирається шкірою добре, не липка. Про ефект поки говорити рано, доповню відгук за місяць.
    Покупець
    09.06.2018
    text_comment
    Я щойно знову придбав цю сироватку і, ймовірно, продовжу купувати, коли закінчиться. Я помітив, що моє обличчя стало більш «сяючим», «світлішим» лише через кілька днів використання цього засобу. Загалом моя шкіра покращилася. Він не жирний і досить швидко вбирається в шкіру. Воно має запах. Особисто мені подобається тонкий солодкий запах. Поки що це мій улюблений продукт з лінійки Im From.