• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • I'm From, Rice Cream, 1.76 oz (50 g)


    Виробник: I'm From
    Код товару: IMF-93054
    Наявність: Є в наявності
     ₴1993  ₴1631
    Купити

    Докладно про товар I'm From, Rice Cream, 1.76 oz (50 g) :

  • Yeoju, Korea
  • Open Composition
  • Honest Farm
  • Natural Texture
  • I'm from Rice Cream contains great rice bran grown in Yeoju, the origin of rice. The rice bran delivers hydration for bright and glowing skin protecting moisture barrier.

    Рекомендації із застосування

    Morning and night, apply moderate amount of rice cream and gently massage onto skin. Use it with other rice products.

    Інші інгредієнти

    Oryza sativa (rice) bran water (41%), water, glycerin, butylene glycol, cetyl ethylhexanoate, pentaerythrityl tetraethylhexanoate, hydrogenated polyisobutene, synthetic beeswax, butyrospermum parkii (shea) butter, polyglyceryl-3 methylglucose distearate, vinyl dimethicone, pentylene glycol, 1,2-hexanediol, sodium hyaluronate, hydrolyzed hyaluronic acid, oryza sativa (rice) bran oil (9.8 ppm), glyceryl stearate, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, bisabolol, cetearyl olivate, panthenol, sorbitan olivate, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, adenosine, trisodium ethylenediamine disuccinate, ceramide np, tocopherol, phytosphingosine, caprylic/capric triglyceride, hydrogenated lecithin, behenyl alcohol, xanthan gum.

    Покупець
    30.07.2018
    text_comment
    Я прихильник бренду """"I'm From"""". Його продукти ефективні. поки що користувалася сироваткою, а тепер кремом. Він гладкий і легко вбирається. Без запаху.
    Покупець
    28.11.2019
    text_comment
    Цей продукт та інгредієнти надзвичайно прості та приємні для вашої шкіри, тому що вони легкі, м’які та красиві. Чудово відчувається, освіжає шкіру та чудово зволожує. Майже без запаху, упаковка проста та ефектна. Розмір невеликий, можна використовувати протягом усього сезону та будь-якого віку. Я впевнений, що моя шкіра довго матиме користь від екстракту рису, оскільки його склад легкий. Загалом хороша якість, приємна та м’яка текстура навіть для чутливої шкіри.
    Покупець
    26.10.2020
    text_comment
    Уникайте образливих слів і коментарів на політичні, етичні, релігійні та військові теми.
    Покупець
    25.11.2020
    text_comment
    У мене комбінована шкіра та крем мені підійшов. Поки що особливо не помітила якихось змін, але гірше обличчя не стало. Продовжуватиму користуватися. Він без запаху та має дуже приємну кремову текстуру. Баночка велика, думаю вистачить надовго.
    Покупець
    23.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю цей корейський бренд, але довго думала, чи замовляти саме цей крем. Зупиняла його консистенція, я не дуже люблю вершкові, щільні креми. Раніше я використала сироватку з білим рисом і хотіла спробувати крем. Зважилася замовити. І рада, що не помилилася у виборі. Незважаючи на те, що крем на перший погляд щільний, він чудово розподіляється на шкірі і не обтяжує її. Текстура ніжна, відчуття жирності на шкірі немає (це я найбільше не люблю в кремах), крем відмінно зволожує і живить шкіру. Для мене ідеальний варіант на осінь-зиму. Крем без запаху, немає дешевих ароматів. Використовую в комплексі із сироваткою цієї серії. А ще дуже гідна упаковка, крем у скляній баночці, є захисна мембрана. Єдине, хотілося, щоб ще й лопаточка для крему була, але це не важливо.
    Покупець
    20.11.2022
    text_comment
    нема чого говорити про вплив рису на шкіру, це не перший продукт, який я брала від цієї марки, я збираюся випробувати цей і повернуся з дуже детальною думкою
    Покупець
    15.07.2020
    text_comment
    Дуже сподобався даний крем. Моя шкіра комбінована, має розширені пори та чорні цятки. Крем має приємну текстуру, легко наноситься та швидко вибирається в шкіру. Зі зволоженням справляється на ура. Банка виготовлена зі скла, що робить зовнішній вигляд дуже привабливим та естетичним. В загалом покупкою задоволена, чи буду брати ще раз не впевнена, бо за такі гроші є креми не гірші. Як базовий, зволожує чий крем підходить добре. Поставте будь ласка так, якщо відгук був вам корисний.
    Покупець
    14.05.2019
    text_comment
    Куплено з рисовим тоніком. Рисовий тонік мені не підійшов, тому я чомусь перестала ним користуватися. Цей не містить ніацинаміду, який був у рисовому тонері, тому він не був таким дратівливим, але мені цікаво, чи зволожуюча сила була трохи недостатньою. Шкода, що не підійшов лише тому, що був зручний у використанні.
    Покупець
    11.01.2019
    text_comment
    Мені 39 років. Шкіра тонка, суха. Цей крем купила разом з однойменними тонером та серумом. Сподобалася упаковка у склі, швидка поглинання, легкий запах. Містить олію ши та гіалуронову кислоту. Не можу сказати що він підійшов на 100 %, т.к. щоб досягти достатнього зволоження, доводилося додавати пару крапель олії для обличчя. Але для нормального типу обличчя буде непоганим варіантом.
    Покупець
    09.03.2020
    text_comment
    Замовила цей крем, бо вже знайома з рисовою серією і читала дуже хороші відгуки на неї. Маю надію що підійде для вікової шкіри та на зимово-весняний період часу. На рахунок якості сумнівів не маю. Упаковка зручна, мені звісно більше подобаються з помпою дозатором, але до баночок з кришечками у корейській косметиці я звикла. Розмір крему 50 г. достатній для мене на 1-2 сезони. Має перваги для перед іншими у чистому складі з натуральний інгрідієнтів.