• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • I'm From, Rice Serum, 1.01 fl oz (30 ml)


    Виробник: I'm From
    Код товару: IMF-93053
    Наявність: Є в наявності
     ₴1882  ₴1540
    Купити

    Докладно про товар I'm From, Rice Serum, 1.01 fl oz (30 ml) :

  • Open Composition
  • Honest Farm
  • Natural Texture
  • I'm From Rice Serum contains the special fermentation rice embryo grown in Yeoju, the origin of rice. The high-enriched rice embryo which hydrates your skin as soon as you apply it, and it makes your skin clear and bright.

    Рекомендації із застосування

    Morning and night, apply rice serum evenly to the entire face and gently massage onto skin. Use it with other rice products.

    Інші інгредієнти

    Aspergillus/rice germ ferment extract filtrate(73%), propanediol, glycerin, methylpropanediol, cyclopentasiloxane, niacinamide, caprylyl methicone, water, cyclohexasiloxane, 1,2-hexanediol, squalane, betaine, c12-14 pareth-12, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, panthenol, c30-45 alkyl cetearyl dimethicone crosspolymer, ethylhexylglycerin, allantoin, tranexamic acid, xanthan gum, dipotassium glycyrrhizate, adenosine, disodium edta, pentylene glycol, hydrolyzed hyaluronic acid, alpha-glucan oligosaccharide, sodium hyaluronate, madecassoside, portulaca oleracea extract, hydroxypropyl cyclodextrin, glutathione.

    Покупець
    28.12.2018
    text_comment
    Я закохана в цей продукт. Це красива, легка, зволожуюча та освітлююча сироватка, яка, на мою думку, може бути корисною для будь-якого типу шкіри. Мені подобається упаковка з насосом, і мені її вистачає на довгий час. Хоча я в основному хотів цього лише для зволожуючої здатності, яку я думав, що це принесе, я помітив інші переваги, як-от загальний більш яскравий колір обличчя. Він ніжний і відмінно підходить для чутливої шкіри - це не вирве вас. Загалом чудовий продукт для захисту шкірного бар’єру та заспокоєння моєї шкіри.
    Покупець
    28.09.2019
    text_comment
    Чесно кажучи, він більш ніж чудовий, я ним користуюся, він легкий, швидко вбирається і розподіляється, я не можу без нього. У мене буде одна з перших сироваток
    Покупець
    22.05.2019
    text_comment
    Купила цей рисовий серум за рекомендаціями та відгуком про нього. Текстура дуже ніжна, без запаху. Дуже добре вбирається, але мені не вистачило зволоження шкіра дуже пересушена можливо тому, але в тандемі з маскою, що поважає, дали дуже прекрасний результат. Шкіра стала більш сяючою, і це лише результат першого тижня використання. Так само дуже подобається використовувати цей продукт як основу для макіяжу, тональний крем лягати рівним красивим шаром. Різкувата задоволена!
    Покупець
    21.10.2018
    text_comment
    Мені сподобалася ця сироватка! Гарно наноситься на шкіру, добре наноситься на інші дії та не має запаху. Я б віддав перевагу стандартній пляшці об’ємом 50 мл, тому що це трохи дорого. Упаковка гарна та мінімальна. Я сподіваюся, що тут оновлять список інгредієнтів, тому що у версії, яку я отримав, немає транксемічної кислоти, але це все одно зволожуюча та освітлююча сироватка, яка має трохи оклюзивності. Він м’який, простий у використанні і не викликав у мене чутливості.
    Покупець
    15.09.2020
    text_comment
    Хороша сироватка для початківців. ще не побачив ефект освітлення. Дорого для наданої кількості.
    Покупець
    12.01.2020
    text_comment
    Запах чудовий, використання вистачає на тривалий час, наявність продукту вище відмінна, розмір і упаковка великі, термін придатності кілька місяців, корисний продукт для власниць чутливої шкіри. , ніжна формула для шкіри, немає жодних побоювань, тому що вона натуральна, я повторю процес замовлення
    Покупець
    08.04.2021
    text_comment
    Сподобалось.
    Покупець
    07.06.2019
    text_comment
    Чудовий, дає сяйво з першого використання. Я використовував його один раз. Я повернусь, коли він закінчиться, щоб висловити свою думку про нього. Я купив його, тому що ця марка відома якістю своєї продукції. Розмір чудовий, і Упаковка зі скла, яка проста у використанні, дуже легко пахне, склад чудовий
    Покупець
    06.06.2021
    text_comment
    Гарна сироватка, не більше. Зволожує, але його текстура нелегка і залишається трохи липкою. Моя шкіра схильна до виразок, і сироватка не утворює виразок. Не думайте, що куплю знову
    Покупець
    01.08.2021
    text_comment
    Вірусний продукт, тому я вирішив його спробувати. Він трохи маленький, тому я не знаю, чи вистачить на 3 місяці. Я буду використовувати його на ніч, щоб моя шкіра могла справді отримати від нього користь. Не має запаху, тестування проводилося протягом 24 годин.