• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • I'm From, Ginseng Beauty Mask, 120 g


    Виробник: I'm From
    Код товару: IMF-04853
    Наявність: Є в наявності
     ₴2355  ₴1927
    Купити

    Докладно про товар I'm From, Ginseng Beauty Mask, 120 g :

  • Open Composition
  • Honest Farm
  • No Harmful Additives
  • Рекомендації із застосування

    After face wash, apply a small amount to damp skin then gently massage over face, avoiding eye area. Rinse off in 10-15 min. Avoid direct contact to eyes.

    Інші інгредієнти

    Glycerin, red ginseng extract (3.97%), butylene glycol, panax ginseng seed oil (200 ppm), glycyrrhiza uralentis (licorice) root extract, paeonia albiflora root extract, angelica gigas root extract, rheum palmatum root extract, angelica pubescens root extract, schizonepeta tenuifolia extract, phellodendron amurense bark extract, malt extract, ethoxydiglycol, hydrolyzed glycosaminoglycans, hyaluronice acid, boswellia serrata resin extract, 1,2-hexanediol, water, ethylhexylglycerin, peg-60 hydrogenated castor oil, isohexadecane, polysorbate 80, sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, fragrance.

    Покупець
    26.03.2019
    text_comment
    Липка, тільки лежати з нею так як не вийде з не ходити вона не висихає буде текти, ефект є але потрібен час
    Покупець
    21.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю цю фірму. У мене був їхній не один продукт. Сказати що маска прямо вау не можу, але обличчя трошки наситила. На вигляд як свіжий мед, та й на смак до речі теж (це відчуваєш коли її змиваєш) При нанесенні пощипує, але кілька секунд
    Покупець
    19.02.2022
    text_comment
    Вам потрібно лише помасажувати маску кілька разів, і ви відчуєте легкий жар. Крім того, текстура жирна. Я буду використовувати її для масажу обличчя і залишаю на п'ятнадцять-десять хвилин перед вмиванням. Після вмивання обличчя стане м'яким, але текстура шкіри все ще Гладкість приблизно така ж, для моєї сухої шкіри мені хотілося чогось більш зволожуючого.
    Покупець
    18.10.2019
    text_comment
    Ця маска - одна з найкращих масок, які я пробувала. Перший раз, коли ви наносите її, ви відчуваєте, як вона тепло на шкірі, після чого тепло йде. Це дуже корисно для підтягування шкіри та запобігання зморшок. Розмір упаковка відмінна.
    Покупець
    18.04.2019
    text_comment
    Ще один чудовий продукт, який мені подобається, з якого я родом. Дуже заспокоює та живить мою дорослу шкіру. Склад натуральний і без сильного запаху, що мені дуже подобається. Я дуже сподіваюся, що вони не зміняться в кількості, як багато хто. Трохи дорогувато (можна дозволити собі тільки на знижках), але все одно воно того варте: хороший розмір, гарна упаковка (скло, а не пластик, що краще зберігає компоненти), і все-таки щаслива шкіра!
    Покупець
    17.08.2021
    text_comment
    Серія масок I'm from — мій улюблений засіб для догляду за шкірою, який повторює все, щойно я його використовую. Я використав це вперше, але на відміну від іншого рису та полині, він робить Джінджін теплим при застосуванні. Що стосується способу використання, то він упакований, поки лікування проводиться у ванні. Після змивання шкіра стає пружною і зволоженою.
    Покупець
    13.10.2022
    text_comment
    О, мені дуже подобається ця маска. Я вже використовував його один раз. Легко наноситься і легко змивається. контейнер хорошого розміру. гарна якість. Він повинен утримувати вологу шкіри. Не знаю, чи подобається мені запах.
    Покупець
    11.07.2018
    text_comment
    Я спробував це лише один раз. Чудовий запах, текстура як мед. Свіжа шкіра після. Я перегляну свій відгук через місяць
    Покупець
    09.11.2018
    text_comment
    Мені подобається якість цих масок з женьшеню, аромат дуже приємний, а розмір баночки досить великий, мені вистачить принаймні на пару місяців. Я використовую всі види масок раз на тиждень. Я намагаюся чергувати маски, оскільки вважаю, що кожен продукт, якщо його ретельно вибирати, принесе вам різну користь. Цей женьшень не залишає моє обличчя сухим після використання. Я також додаю трояндову воду, щоб освітлити композицію та зробити маски більш зволожуючими, вона чудово підходить для моєї чутливої шкіри, а також вона ніжна. Любов до упаковки IHERB ніколи не підводила. Всі товари отримані добре захищеними. Я щасливий і постійний клієнт.
    Покупець
    07.04.2019
    text_comment
    Лайк