• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • I'm From, Mugwort Beauty Mask, 3.88 fl oz (110 g)


    Виробник: I'm From
    Код товару: IMF-05060
    Наявність: Є в наявності
     ₴2354  ₴1926
    Купити

    Докладно про товар I'm From, Mugwort Beauty Mask, 3.88 fl oz (110 g) :

  • Nature As It Is. It's I'm From.
  • Open Composition
  • Honest Farm
  • Min. Worked Material
  • I'm from Mugwort Mask contains precious ingredient, mugwort, that is collected in May when the world is full of energy and aged fro 3 years in sea breeze. Ganghwa mugwort calms down skin gently as reducing skin heat. Experience relaxing mood and rich sent with nature of Ganghwa.

    Рекомендації із застосування

    After wash your face, apply an even layer to skin. Leave on for 5-10 minutes. Rinse off with warm water and finish with Mugwort Essence for best results.

    Інші інгредієнти

    Water, butylene glycol, glycerin, artemisia princeps leaf powder (2.1%), 1,2-hexanediol, cordyceps sinensis extract, polygonum cuspidatum root extract, scutellaria baicalensis root extract, methylpropanediol, ligularia fishceri leaf extract, rosa davurica bud extract, camellia sinensis leaf extract, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, centella asiatica extract, glyceryl polyacrylate, sodium polyacrylate, carbomer, arginine, phenoxyethanol, allantoin, dipotassium glycyrrhizate, panthenol, xanthan gum, disodium edta.

    Попередження

    Avoid direct contact to eyes.

    Покупець
    29.07.2018
    text_comment
    М'яка гелева формула містить пудру полину , яка регулює температуру шкіри при нанесенні. Крім того, як корейська натуральна трава, полин широко відома як засіб для лікування та детокс ефекту.
    Покупець
    21.04.2019
    text_comment
    Купуйте цю маску, думаючи, що вона зробить мою шкіру більш гладкою, і я повинен сказати, що вона хороша і дуже натуральна, але вона не відповідає очікуванням, які я мав від неї. Я не люблю шматочки рослин, які потрапляють на моє обличчя. як тільки він закінчиться, я куплю рис тієї ж марки
    Покупець
    19.10.2018
    text_comment
    Я люблю використовувати його, коли моя шкіра чутлива, але це трохи дорого. Він має шматочки листя, але він все одно ніжний, просто не тріть ним шкіру. Виглядає як гелеподібна консистенція, але забезпечує зволоження. Аромат землистий і досить сильний, тому пам’ятайте про це, оскільки деякі люди не можуть витримати його. Я вважаю, що користь не так велика ціна. Але якщо ви можете це дозволити, це нормально.
    Покупець
    17.11.2018
    text_comment
    Я купив маленький розмір, а тепер купив великий. Він дуже гарний, особливо коли моя шкіра чутлива або в найкращому стані. Одного разу він підходить для чутливої шкіри. Запах може не сподобатися багатьом людям, але він пахне ніжними травами і зволожує шкіру.Наношу після того, як умив обличчя лосьйоном і залишив маску на чверть години.На обличчя, а потім починаю зволожувати обличчя водою, роблю легкий масаж , і вмиваю обличчя лише водою, а потім завершую решту процедур. Я втратив одну зірку, тому що це дорого.
    Покупець
    17.10.2019
    text_comment
    Ця маска для проблемної запаленої шкіри це просто топ! Заспокоює загоює, побить свіжою
    Покупець
    15.02.2020
    text_comment
    Це просто запах, який мені не сподобався. За шкалою оцінок від 1 до 5 – 5 – це чудово – цей продукт для мене є високою 4. Якщо тільки впоратися зі своїми проривами, цей продукт вартий кожного пенні. А при застосуванні з есенцією полинію моя шкіра виглядає неймовірно. Це продукт для догляду за шкірою та краси, який безумовно займає постійне місце в моєму режимі догляду за шкірою, особливо тому, що мої проблеми з доглядом за шкірою включають акне у дорослих, старіння та тьмяність.
    Покупець
    13.06.2022
    text_comment
    Після миття обличчя у ванні я залишаю його на 30 хвилин і змиваю. Сума менша, ніж я собі уявляв, і це дорого, але я думаю, що все добре.
    Покупець
    11.09.2020
    text_comment
    Дуже класна живильна маска. Має приємний аромат, дуже цікаву желеподібну легку текстуру з шматочками полині. Після її використання шкіра дуже приємний має вигляд і стан. Запах не нав’язливий. Досить великий об’єм, на довго вистачає. Упаковка - темне скло. Приємний дизайн. Хороший натуральний склад.
    Покупець
    05.02.2019
    text_comment
    Маска є желе. Наноситься лопаткою досить легко. Можна проходити з нею хоч півгодини – вона не засихає на обличчі. Але без спонжика змити її досить складно. Щиро кажучи, якогось ефекту я не помітила. Дуже люблю тканинну маску цього бренду, але від цієї маски відчуваю лише охолодження шкіри. Може, влітку такий ефект зайде. Не впевнена, що повторю купівлю.
    Покупець
    04.02.2019
    text_comment
    Маска пречудова. Я дуже люблю полин, а її в масці багато. Шкіра після цієї маски, як після СПА салону- доглянута, зволожена. Дуже рекомендую!