• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • I'm From, Honey Glow Cream, 1.76 oz (50 g)


    Виробник: I'm From
    Код товару: IMF-05285
    Наявність: Є в наявності
     ₴2100  ₴1718
    Купити

    Докладно про товар I'm From, Honey Glow Cream, 1.76 oz (50 g) :

  • Nature As It Is, It's I'm From
  • Jiri Mountain, Korea
  • Open Composition
  • Honest Farm
  • Natural Texture
  • I'm From Honey Glow cream contains Honey Glow Queen™ that is the essential proprietary ingredient. It improves sensitive skin and makes tired skin glowing to look healthy. Give the radiance that resembles flaps of wings of graceful queen bee to your skin with honey serum that works best when skin looks tired.

    Honey Glow Queen™

    The Key to I'm from is the Honey Glow Queen™ that contains precious ingredients obtained from bees. With cinnamon and turmeric added to honey, royal jelly, propolis, bee venom and pollen. Honey Glow Queen helps calm skin while leaving skin refreshed, moisturized, and glowing.

    Рекомендації із застосування

    Apply the cream to the entire face. AM and PM. Experience dazzling radiance with Honey Serum.

    Інші інгредієнти

    Water, octyldodecanol, c12-15 alkyl benzoate, octyldodecyl olivate, cyclopentasiloxane, propylene glycol dibenzoate, glyceryl stearate, peg-100 stearate, niacinamide, behenyl olivate, cetearyl alcohol, butylene glycol, 1,2-hexanediol, euphorbia cerifera (candelilla) wax, glycerin, stearyl behenate, polyhydroxystearic acid, behenic acid, cetyl stearate, stearyl stearate, honey extract (612.6 ppm), acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, xanthan gum, arginine, boswellia serrata resin extract, cinnamomum cassia bark extract, curcuma longa (turmeric) root extract, disodium edta, adenosine, ethylhexylglycerin, pollen extract, levan, decyl glucoside, olea europaea (olive) leaf extract, royal jelly extract, propolis extract, phenethyl alcohol, ziziphus jujuba seed extract, centella asiatica extract, bee venom, citric acid, ascorbic acid, maqecassoside, fragrance, limonene, citral, butylphenyi methylpropional, geraniol.
    Покупець
    30.06.2018
    text_comment
    Я хотів би зрозуміти, що в цьому є аромат. Він не був зазначений в інгредієнтах на iHerb, але був на упаковці. У мене дуже чутлива шкіра, тому я трохи нервую використовувати його занадто часто, якщо зреагую. Однак я використовував його кілька разів, не помічаючи занадто сильного роздратування. В іншому випадку текстура дійсно приємна, і вона залишає шкіру сяючою.
    Покупець
    28.06.2019
    text_comment
    крем з м'якою текстурою, ніжним запахом, але трохи важкуватий для літа і довго і Не значні зміни. вбирається. взимку, напевно, буде актуальнішим.
    Покупець
    26.06.2018
    text_comment
    Я ціную скляну упаковку, вона чудового розміру та містить чисті інгредієнти. Крім того, текстура легка, що мені подобається. З точки зору частоти, я використовую це щовечора. Він підходить для чутливої шкіри, забезпечує зволоження та ідеально підходить для будь-якої пори року. Якість відмінна, різкого запаху немає.
    Покупець
    25.11.2022
    text_comment
    Незважаючи на свою назву, цей крем дуже зручний для комбінованої шкіри! Я використовую його як вранці, так і ввечері, і моя шкіра не стає сильно жирною в день, він має гарне сяюче покриття, яке не виглядає жирним. Я наношу ввечері товстим шаром і вранці моя шкіра дуже м’яка і гладка. Це допомагає мені з моїми сухими плямами. Має дуже приємний, але не інтенсивний медовий аромат. Трохи вистачить, і баночки прослужить вам довго, навіть при частому застосуванні.
    Покупець
    19.11.2020
    text_comment
    У мене суха комбінована шкіра, і це мій перший корейський зволожуючий крем, і я люблю його, я не думаю, що можу спробувати інший не дуже довго, він має легкий медовий аромат, я використовую його переважно вночі, іноді вдень час, коли я не виходжу з дому, оскільки він занадто жирний для того, щоб бути під сонцезахисним кремом, якість дивовижна, просто подивіться на інгредієнти, це райська бджолина отрута, прополіс, мед тощо. Також нехай вас не обманює розмір, трохи це дуже довго, упаковка мила, а баночка виготовлена зі скла, тому будьте обережні з тим, що, хоча воно ніби важке скло, у мене також є чутливі області навколо очей та навколо ніздрів, і це надзвичайно допомогло.
    Покупець
    17.05.2022
    text_comment
    Аромат трохи сильний, але він не приголомшливий і зникає після нанесення. дуже зволожуючий, безумовно, придбати інший, як тільки він закінчиться
    Покупець
    16.04.2020
    text_comment
    Це достатньо зволожує для зрілої шкіри, але не є жирним або важким. Користуюся вже більше року.
    Покупець
    11.01.2019
    text_comment
    Мені 44 роки, шкіра ніжна і суха (червонувата). Пристрасний користувач коранської косметики. На мій погляд, це вже десята баночка цього крему, який я купую. У всякому разі, жоден інший крем, який я пробувала, мені не підходить так, як цей. Баланс вологи та жиру в ньому ідеальний. Він не важкий, але насичує шкіру годинами, розслабляє, а запах приголомшливий і ніжний.Як взимку, так і влітку.
    Покупець
    07.11.2022
    text_comment
    Непоганий крем для моєї чутливої комбінованої шкіри. Використовувала його в нічному догляді, прекрасно поєднується з активами
    Покупець
    02.05.2022
    text_comment
    По-перше, я хотів би сказати, що у мене хороші враження від цього бренду. Зазвичай вони вважаються високоякісним брендом, і здається, що цей крем також може бути високоякісним. На жаль, термін придатності продукту, який мені надіслали, закінчився. Незрозуміло, чи був продукт скомпрометований, чи просто не підходив моїй шкірі, але від нього моє обличчя червоніє. Він також густий і липкий. Тим не менш, здається, що він може бути корисним (у моєму випадку) як крем для тіла. У мене справді чутлива шкіра, і цілком можливо, що один або кілька інгредієнтів викликали реакцію. Він поставляється в скляній банці з жорсткою пластиковою кришкою.