• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • I'm From, Mugwort Essence, 5.64 fl oz (160 ml)


    Виробник: I'm From
    Код товару: IMF-05061
    Наявність: Є в наявності
     ₴2971  ₴2431
    Купити

    Докладно про товар I'm From, Mugwort Essence, 5.64 fl oz (160 ml) :

  • Nature As It Is. It's I'm From.
  • Open Composition
  • Honest Farm
  • Min. Worked Material
  • I'm From Mugwort Essence collects Ganghwa mugwort grown with Sea breeze and fog and ages for 3 years with traditional method. The mask contains single extract of fermented Ganghwa mugwort that has calming ingredients and purification activities through Slow Release Extraction. Experience relaxing mood and rich scent with nature of Ganghwa.

    Рекомендації із застосування

    Apply from sensitive part of overall face after toner, when skin is extremely dry or need calming, soaking cotton pad into essence and put on face for 5 minutes.

    Інші інгредієнти

    Artemisia princeps extract (100%).

    Покупець
    26.04.2019
    text_comment
    Купувала цю есенцію через популярність у блогерів, очікувала заспокійливого ефекту для моєї жирної шкіри. Особисто для мене вона досить дорога, тому ефект хотіла помітити. Наносила руками на все обличчя зранку та ввечері. В результаті для мене це звичайна есенція - тонер, яка дає додаткове зволоження, не лишає липкості, не викликає подразнення. Баночка скляна, гарно виглядає. При економному використанні вистачило на пів року. Якщо ціна для вас , як за звичайний тонік нормальна, то рекомендую
    Покупець
    20.10.2020
    text_comment
    Дуже велика баночка, вистачить надовго! Зручна у використанні. Запах приємний, супер! Якість на висоті. Замовила за рекомендацією відомоі блогерши. Вважаю, що це вдала покупка для моєі шкіри. Приємно було купити на супер акцію перед новим роком.
    Покупець
    19.02.2020
    text_comment
    Замовляю не перший раз, хоч ціна і висока, але якість того варта. Для мого віку, 32р підходить ідеально. Гарно захищає і зволожує в холодну пору року. Розміру вистачає надовго
    Покупець
    17.11.2020
    text_comment
    У мене чутлива і суха шкіра. Навіть якщо на моїй шкірі є чутливі ділянки, ця есенція не викликає відчуття печіння. Я особисто не помічаю нічого відмінного, коли припиняю використовувати його, порівняно з тим, коли використовую його постійно, але це не погіршує мою чутливу шкіру. Він дуже легкий і його легко накладати шарами. Він пахне трохи лікарським, але я в порядку. Загалом, я б спробував інші продукти, перш ніж купувати повторно, але якщо моя шкіра чутлива, я знаю, що це буде безпечним і м’яким варіантом для мене!
    Покупець
    13.05.2021
    text_comment
    Гарний корейський тонер для комбінованої шкіри з активним інгредієнтом-екстрактом полину. Зволожує шкіру, але при цьому повністю впитується, не залишає плівки. Під час користування не викликам появи нових комедонів. Єдиний мінус для мене це висока ціна.
    Покупець
    13.03.2021
    text_comment
    Давно хотіла замовити цей продукт, але ціна не мала. Отже по акції все ж вирішила придбати і не пожалкувала. Мені дуже сподобалось. Шкіра на ранок рівного кольору, свіжа, напитана. Обьем 100 мл - це дуже надовго) Склад чарівний, тому рекомендую
    Покупець
    12.01.2019
    text_comment
    Мене хвилюють прищі та пори, які завжди виникають перед менструацією. Вже тиждень користуюся, але видимого ефекту поки не помітила. Якщо ви думаєте, що це освіжаючий тип, він трохи важкий у поточному сезоні, коли в ньому є жирний тунець. Однак я не відчуваю сухості, навіть якщо не наношу молочний лосьйон, тому я вважаю, що коспа – це добре.
    Покупець
    07.11.2021
    text_comment
    Просто обожнюю цю есенцію, дуже легка в використанні, замовляла вже декілька разів, але ціна кусається( відмінно зволожує та заспокоює шкіру
    Покупець
    07.04.2022
    text_comment
    брав для сестри. вона на сьомому небі. Вони з мамою мають чутливі шкіру, та й вік бере своє. Тож вони мріяли спробувати справжню якість. Не скажу, що сталося чудо, принаймні я нічого не помітив, але вони говорять, що відчули результат вже через кілька днів використання. Судячи з їхніх відгуків, доведеться брати ще одну упаковку.
    Покупець
    05.08.2021
    text_comment
    Він трохи густий і дуже зволожений. Запах трохи схожий на китайську медицину, тому він може вам подобатися чи ні, але мені подобається. Це трохи складно впоратися, оскільки це пляшка, але я вважаю, що COSPA — це добре, тож деякий час спробую ним користуватися.