• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • I Dew Care, Cake My Day, Hydrating Sprinkle Wash-Off Beauty Mask, 3.52 oz (100 g)


    Виробник: I Dew Care
    Код товару: IDC-71712
    Наявність: Є в наявності
     ₴2099  ₴1717
    Купити

    Докладно про товар I Dew Care, Cake My Day, Hydrating Sprinkle Wash-Off Beauty Mask, 3.52 oz (100 g) :

  • Vegan
  • Cruelty Free
  • Cake My Day is a cooling, soft-creamy ice cream mask that is a sweet treat for the skin. Have sprinkles in the morning or at night using this formula infused with hyaluronic acid, squalane, and glacier water to deeply nourish the complexion with moisture.

    Рекомендації із застосування

  • Use the spatula to apply a generous, even layer to clean skin.
  • Leave on for 5-10 minutes. Mask will not dry.
  • Rinse off the mask with lukewarm water while massaging the skin in a circular motion.
  • Close the inner seal and cap after each use.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, dicaprylyl carbonate, kaolin, caprylic/capric triglyceride, propanediol, mannitol, arachidyl alcohol, 1,2-hexanediol, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, squalane, water (glacier water), glucose, tocopheryl acetate, sodium hyaluronate, vanilla planifolia (vanilla) fruit extract, cetearyl olivate, behenyl alcohol, olea europaea (olive) fruit oil, xanthan gum, potassium cetyl phosphate, microcrystalline cellulose, zea mays (corn) starch, arachidyl glucoside, sorbitan olivate, titanium dioxide (ci 77891), carbomer, tromethamine, sucrose, theobroma cacao (cocoa) seed butter, fragrance, ethylhexylglycerin, hydroxypropyl methylcellulose, ultramarines (ci 77007), allantoin, iron oxides (ci 77499), iron oxides (ci 77491), chromium hydroxide green (ci 77289), iron oxides (ci 77492).

    Попередження

    For external use only. Do not ingest. Avoid contact with eyes and mouth. Stop using immediately if irritation occurs. Keep out of reach of children.

    Покупець
    29.09.2018
    text_comment
    Я не буду говорити багато про це, він дійсно зволожує шкіру, але я не бачу іншого, і розмір хороший, хоча
    Покупець
    27.02.2020
    text_comment
    Замовляла на подарунок подрузі. Вона каже, що користуватися одне задоволення. Зручний розмір, можна брати з собою, красива упаковка, приємний, ненав‘язливий зараз, гарно зволожує шкіру обличчя і підходить на будь-який вік.
    Покупець
    26.10.2019
    text_comment
    цю маску взяла чисто по відгуках і великій знижці. За повну ціну подумала би , трохи дорогувато. А взагалі маска сподобалась
    Покупець
    25.07.2018
    text_comment
    Я просто в захваті від цієї маски і ще зробила замовлення інших засобів даного бренду для затесту
    Ця маска має божественний аромат вершкового морозива, який водночас є не нав'язливим
    На зиму для зволоження для моєї вікової комбінованої шкіри ця маска просто must have
    Зараз вводжу в свій догляд ретинол і ця маска круто знімає стчгнутість і заспокоює шкіру в період використання ретинолу
    ❤️
    Покупець
    23.07.2022
    text_comment
    Пахне так само, як торт, і такий заспокійливий, не розпливаючись, враховуючи його пристойну консистенцію. насправді моя шкіра була трохи пухкою та м’якою, чого я не очікувала, оскільки вона була такою дешевою, але безперечно гарним доповненням до моєї колекції засобів для догляду за шкірою.
    Покупець
    13.04.2019
    text_comment
    Що це за печиво яке не можна нанести на на шкіру обличчя. Ця маска підкорила своїм зовнішнім виглядом, чудовим ароматом та складом, зволожуючими властивостями та іншими перевагами які в неї є. Якість продукту на вищому рівні, розмір цілком достатній для того, аби економно нею користуватися. Після використання шкіра розгладжена, зволожена, наповнена- ніби вона отримала те, чого їй так не вистачало- Релакс та догляд. Дуже рекомендую власницям сухої шкіри на зимову пору року, хоча іншим типом шкіри гадаю буде дуже доречною.
    Частота використання залежить від вашого бажання але я робила не частіше кількох разів на тиждень. Результатом задоволена можу вам рекомендувати маска дуже достойна і варта своїх грошей по якості. Упаковка дуже красиво виглядає на поличці- приємно брати в руки. Склад досить насичений, тому результат від використання фактично моментальний- з першого ж використання ви побачите бажаний ефект. Дана маска принесе користь вашій шкірі головне правильно використовувати.
    Покупець
    09.07.2022
    text_comment
    100 грам, анонсованих в характеристиках продукту - це вага з упаковкою, і очевидно становить половину ваги. Баночка об'єктивно маленька. Запах приємний, кондитерський. Тестуватиму далі, можливо поміняю відгук, але кількість маски в упаковці трохи розчарувала
    Покупець
    07.12.2019
    text_comment
    Здебільшого забезпечує вологу, багато-багато вологи. Як трюк – упаковка супер класна. Сама маска з кольоровими кульками нагадує цукерки. Запах цукерок з ваніллю, але не гнітючий. Чудова маска для частого використання.
    Покупець
    07.11.2019
    text_comment
    Цікава маска! Пахне печивом. мммм.
    Гарно відновлює шкіру. Як додатковий засіб на раз в тиждень просто Must have
    Покупець
    07.08.2020
    text_comment
    Дуже приємний запах, але можна знайти аналогічні маски дешевше. Ефекту «вау» після її використання не відчула. НеНе значні зміни. зволожує шкіру, добре наноситься, але Не значні зміни. змивається. Покупку повторювати не буду