• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Huxley, Secret of Sahara Toner: Extract IT, 4.06 fl oz (120 ml)


    Виробник: Huxley
    Код товару: HUX-53393
    Наявність: Є в наявності
     ₴1534  ₴1255
    Купити

    Докладно про товар Huxley, Secret of Sahara Toner: Extract IT, 4.06 fl oz (120 ml) :

  • Great Things Never Came From Comfort Zones
  • A refreshing toner, packed with Cactus Extract, that helps maintain the skin's pH balance, tones, and smoothes the skin while leaving it fresh, clear and hydrated. Over 90% naturally-derived ingredients.

    Рекомендації із застосування

    How to use: After cleansing, gently pat a few drops of toner onto face with palms of hands or apply a few drops on a cotton pad and gently wipe over the face. Follow with a serum and moisturizer.

    Інші інгредієнти

    Opuntia ficus-indica stem extract, propanediol dipropylene glycol 1,2-hexanediol, lagerstroemia indica flower extract, aqua/water/eau ,peg-60 hydrogenated, castor oil, butylene glycol, parfum/fragrance, xanthan gum, disodium edta, ethylhexylglycerin, rosa centifolia flower extract, opuntia ficus, indica seed oil, phenoxyethanol, amyl cinnamal, eugenol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional citronellol, hexyl cinnamal.

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children.

    Покупець
    28.09.2019
    text_comment
    Чесно кажучи, він дуже легкий з приємним запахом. дуже схожий на ароматизовану воду. Але шкіра почувається чудово і це головний показник
    Покупець
    28.08.2021
    text_comment
    Він має неповторний запах, як живі квіти, і, здається, смаки у людей різні. Він мав потерту текстуру та мав нормальну зволожуючу силу. Добре виглядає для чутливої шкіри.
    Покупець
    25.12.2020
    text_comment
    Тонік Shaba Shaba з ароматом лілії. Вам може сподобатися або не сподобатися аромат, але мені він не подобається. Скляна пляшка розкішна, і мені подобається її простий вигляд!
    Покупець
    24.04.2018
    text_comment
    Якість відміна, буде гарно зволожувати. Використання мені подобається. Заказую постійно.
    Покупець
    16.07.2019
    text_comment
    Користуюсь корейськими тонерами другий рік і вже не уявляю без них своєї б'юті рутини. Наношу тонер рясно, на вологу шкіру відразу після очищення. За тонерами дуже зручно робити масаж мікрострумами та скребком гуаша. Склад цього тонера дуже цікавий, з опунцією, давно хотіла спробувати цю марку за порадою улюбленої б'юті блогера. Цей тонер по консистенції як вода, тому треба пристосуватись при нанесенні, щоб не розливати. Я ллю трохи, приблизно чайну ложку в човник, і наношу на обличчя, шию та декольте. Поверх проходжуся мікрострумами, потім наношу весь догляд, сироватку, олію, крем.
    Покупець
    11.01.2020
    text_comment
    Запах ЯКІСНИЙ, справді добре розпилювати протягом дня. Для чутливої шкіри цей продукт добре підходить для моїх рожевих зон на обличчі або коли я відчуваю подразнення. Залишає шкіру сяючою, після зволоження вам дійсно не потрібен хайлайтер. Я віддав його своїй мамі, і вона одержима. Я ЛЮБЛЮ все цього бренду, упаковку, розмір, склад.
    Покупець
    10.08.2022
    text_comment
    Отличная цена, в рознице браза за 2500, а тут со скидкой 1300))) Спасибо IHEB!
    Покупець
    07.03.2019
    text_comment
    Люблю цей тонер, купую вже в друге. В нього специфіча віддушка, як і у всієї серії засобів, але мені вона подобається. Гарно зволожує, не липкий.
    Покупець
    07.03.2019
    text_comment
    Я використовував це як один із своїх перших шарів після миття обличчя. Поки що це дуже зволожуючий тонік. Я наношу один або два шари, перш ніж зафіксувати цю вологу за допомогою зволожуючого крему та олії для обличчя. Мені здається, він може бути більш зволожуючим, ніж інші мої тоніки. Я дуже вражений його продуктивністю. Мені також подобається м’який, свіжий аромат цього тонера.
    Покупець
    05.11.2020
    text_comment
    У тонера легка рідка текстура, його можна нанести руками, але це не дуже комфортно, тому що він дуже рідкий. Я люблю більш тягучі та поживні текстури. Він трохи зволожує, і на цьому все! Мене збентежив яскравий запах троянди, але ніби потім вивітрюється. Якщо не любите віддушки у догляді, вам не сподобається цей продукт. Хочу відзначити красу та лаконічність упаковки.