• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Huxley, Secret of Sahara, Grab Water Essence, 1.01 fl oz (30 ml)


    Виробник: Huxley
    Код товару: HUX-53394
    Наявність: Є в наявності
     ₴2076  ₴1699
    Купити

    Докладно про товар Huxley, Secret of Sahara, Grab Water Essence, 1.01 fl oz (30 ml) :

  • Great Things Never Came From Comfort Zones
  • A watery-gel essence infused with moisture-binding Prickly Pear Seed Oil and Cactus Extract, that soothes and floods skin with hydration while leavening the skin feeling soft, plump and refreshed.

    Рекомендації із застосування

    After cleansing and toning, apply a few drops onto face and tap until fully absorbed. Follow with a moisturizer.

    Інші інгредієнти

    Opuntia ficus-indica stem extract, butylene glycol, alcohol, glycerin, 1,2-hexanediol, methyl gluceth-20, water, peg-60 hydrogenated castor oil, phenoxyethanol, carbomer, tromethamine, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, fragrance, ethylhexylglycerin, disodium edta, malachite extract, phyllostachis bambusoides juice, betula platyphylla japonica juice, sodium hyaluronate, chenopodium quinoa seed extract, prunus mume fruit extract, myrciaria dubia fruit extract, ilex paraguariensis leaf extract, euterpe oleracea fruit extract, opuntia ficus-indica seed oil, mentha piperita leaf extract, caprylic/capric triglyceride, cetyl ethyl hexanoate, ceramide np, hydrogenated lecithin, acorus gramineus root/stem extract, cyclohexasiloxane, perilla frutescens leaf extract, cyclopentasiloxane, citrus grandis seed extract, polysorbate 80, amyl cinnamal, eugenol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal.

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children.

    Покупець
    26.08.2020
    text_comment
    Дуже легка зволожуюча сироватка. Водна текстура майже не відчутна. Майже як тонік. Можливо, тому витрачається не економно. Закінчилась дуже швидко.
    Покупець
    25.01.2018
    text_comment
    Якщо ви продовжите використовувати його деякий час, ваша шкіра покращиться. Запах слабкий. Його легко використовувати між Satsuto і Tron. Таке відчуття, що воно зволожує зсередини.
    Покупець
    24.09.2021
    text_comment
    Відмінно,швидко вбирається,приємно пахне,потрібно з зволоженням,розміру тобі вистачить,а якість висока.Ціна того варта
    Покупець
    22.03.2020
    text_comment
    Це мій улюблений бренд. Люблю всю їхню продукцію. Наношу вранці та ввечері після тонера. Потім крем. Використовую її у весняно-літній період Сироватка швидко вбирається. Всім раджу цей бренд
    Покупець
    18.09.2020
    text_comment
    Дуже задоволена цією сивороткою, взяла перший раз, бо взагалі люблю цей бренд. Вона класно зволожує та освіжає шкіру, має легку текстуру. Підходить на літо, для нормально шкіри!) Якщо було корисно, поставте будь ласка?)
    Покупець
    10.08.2021
    text_comment
    Сироватка на мене така дуже легка. Краще взяти її на літо. Особливого вау ефекту не помітила, але й не зовсім марна. Поки що залишила на теплий час!
    Покупець
    09.09.2018
    text_comment
    Я обожнюю цю сироватку вона чудова , якість дуже висока розмір середній упаковка зручна з піпеткою ,використання дуже зручне , запах приємний я використовую влітку
    Покупець
    06.08.2022
    text_comment
    Оформлення та аромат (ніжний квітковий) – на висоті, як і у всієї косметики цього бренду. Купувала цю есенцію як денний догляд. Але розчарувалася: засіб досить густий, за текстурою більше схожий на суспензію. У мене залишається липким блиском на обличчі. Для денного кошти мені взагалі не підійшов. Переклала його на нічний режим. Пляшка та піпетка-дозатор дуже круті, одне задоволення користуватися! В цілому, це дивний продукт, не можу про нього сказати нічого Не значні зміни.го, але й радити не буду нахвалювати. За таку вартість для особи на Ай-Хербі можна знайти щось гідніше, якщо чесно.
    Покупець
    06.04.2022
    text_comment
    Потужне зволоження та відмінний, чистий склад, ідеальне комбо для ідеальної сироватки. Після літа, проведеного на морі, це те, що потрібне.
    Покупець
    05.03.2021
    text_comment
    Ставлю 5 але для такої високої ціни Не значні зміни. зволожує упаковка, дозатор, навіть у самому флаконі є пластикова вставка що направляє піпетку в цьому плані все чудово запах так само прекрасний але ось з зволоженням є питання в цілому сироватка вона не замінює крем, а як має бути Але як окремий засіб який зволожує на 4, потрібно доповнювати кремом