• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Hu, Grain-Free Crackers, Pizza, 4.25 oz (120 g)


    Виробник: Hu
    Код товару: HUC-00673
    Наявність: Є в наявності
     ₴828  ₴678
    Купити

    Докладно про товар Hu, Grain-Free Crackers, Pizza, 4.25 oz (120 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 22 crackers (30 g)
    Serving Per Container: About 4
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories110
    Total Fat6 g8%
    Saturated Fat1 g5%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium260 mg11%
    Total Carbohydrate 12 g4%
    Dietary Fiber3 g11%
    Total Sugars2 g
    Includes 0 g Added Sugars
    0%
    Protein3 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium46 mg4%
    Iron 1 mg6%
    Potassium149 mg4%
    *The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    30.06.2021
    text_comment
    Смак кращий, ніж очікувалося, немає стороннього запаху, і порція досить велика. Його можна їсти багато разів, а інгредієнти також дуже здорові. Дуже підходить для їжі, коли ротова порожнина має рубці.
    Покупець
    28.04.2018
    text_comment
    Якість = чудові інгредієнти = найкращий смак = напрочуд добре! Розмір порції = міг би бути кращим, але все одно пристойний Використання = я використовую їх як закуски, щоб допомогти мені пройти дієту. Ви повинні бути обережними, тому що ви дійсно можете з'їсти весь пакет. Мені подобається упаковка. Вони корисні для тих, хто шукає здорове ласощі, і вони мають смак піци
    Покупець
    25.11.2021
    text_comment
    Продукти HU безпечні для споживання. Купила, тому що всі в моїй родині люблять піцу і томатний смак. Це не просто перекус, але добре бути перекусом. Коли я їм борошняне, мене нудить, тому я давно не могла їсти закуски, але вони смачні.
    Покупець
    20.10.2019
    text_comment
    Іноді мені просто потрібно щось хрустке без глютену. Знаєте, що я маю на увазі? Це кето та хрусткі, дещо м’які на смак, гарні для соусів. Вони залишають мене задоволеним без надмірного захоплення, що особливо важливо для діабетика, якому потрібно стежити не тільки за тим, що я їм, а й скільки. Буду замовляти знову. Пакет не великий, але, на мою думку, цілком достатньо.
    Покупець
    17.05.2020
    text_comment
    Ху має чудові продукти/інгредієнти, і це ще один, який я хотів би додати до свого списку повторних покупок. Дуже легко їсти, і я рекомендую приховувати це від інших (моєму партнеру вони дуже сподобалися. трохи забагато, як мені подобається). Смак піци був чудовим, і я із задоволенням їв її без занурення/інших продуктів, щоб я міг відчути смак.
    Покупець
    16.04.2020
    text_comment
    Це досить тонкий крекер, але чим більше ви його жуєте, тим більше відчуєте смак інгредієнтів, і він смачний. У нього нагадує піца, сир і помідори, і дивно, що його не використовують різними способами. Смак настільки легкий, що здається, подобається вам це чи ні, але я думаю, що це смачно.
    Покупець
    12.11.2019
    text_comment
    Ці крекери божественні! Смак і текстура чудові. Приємний ніжний смак піци, справжній смак, без штучного аромату. Інгредієнти дивовижні, що дуже важливо для мене, оскільки я намагаюся уникати продуктів зі шкідливими інгредієнтами. Чудова закуска для подорожей, шкода, що вони дорогі! Але приємне частування точно.
    Покупець
    10.07.2018
    text_comment
    Я спробував шоколад цього виробника, тому що він виглядає так, але я був щасливий, що крекери могли купити дешево інші виробники. Те, що основна сировина не є органічною, те саме, що й подібні продукти. Це смачно і все ще зроблено з великою обережністю! Тому що ціна є і ціною. .
    Покупець
    10.07.2018
    text_comment
    Я спробувала всі три смаки. Особисто мені найбільше подобається піца. Смак найнатуральніший і аромат також чудовий. Далі є морська сіль. Смак той самий. Перевага в тому, що інгредієнти прості, а недоліком є те, що ціна трохи вища.
    Покупець
    10.02.2019
    text_comment
    Я відчув, що це більше схоже на помідори, ніж на піцу. Смак вишуканий, а хрусткі та тонкі сухарики такі смачні, що їх не перестаєш їсти! Він виготовлений з великою обережністю до інгредієнтів, тому ви можете їсти його з упевненістю. Коли ви зголодніли або в якості закуски до вина, воно швидко зникне.