• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Honey Gardens, Propolis Spray, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Honey Gardens
    Код товару: HGS-00007
    Наявність: Є в наявності
     ₴980  ₴802
    Купити

    Докладно про товар Honey Gardens, Propolis Spray, 1 fl oz (30 ml) :

  • With Apitherapy Raw Honey, Licorice Root and Usnea
  • Herbal Supplement
  • We use the synergy of raw honey, propolis, licorice root and Usnea (a lichen) in this spray for maximum effectiveness. Propolis is a resin that honey bees gather from pine and poplar trees which is used to coat the inside of the bee hive to maintain a sterile environment. Naturally containing flavonoids, propolis is intended to help provide nutritive support for a healthy immune system.

    Рекомендації із застосування

    Use only as directed. Take 1 serving as needed up to 3 times daily. Shake well before using.

    Інші інгредієнти

    Pure grain alcohol and water.

    Попередження

    Do not use if safety seal is broken or missing. Keep out of the reach of children. Keep your licensed health care practitioner informed when using this product. Not for use by children under 1 year of age. Avoid spraying in eyes. Bee products may cause an allergic reaction in some people.

    Поживна цінність
    Serving Size: 3 Sprays
    Servings Per Container: 50
    Amount Per Serving %Daily Value
    Proprietary Blend
    (US Grade A Raw Honey, Propolis Licorice Root and Usnea Lichen)
    0.6 ml *
    *Daily Value not established.
    Покупець
    26.11.2021
    text_comment
    продукт якісний, доставка швидка дякую
    Покупець
    26.03.2021
    text_comment
    Спрей з прополісом незамінна річ у сезон простуд та вірусів?
    Покупець
    22.09.2018
    text_comment
    Я не знаю точного вмісту прополісу, але, здається, його міститься багато порівняно з іншими продуктами. Після розпилення злегка поколює в роті. Також пахне прополісом. Однак, оскільки додається мед, немає заперечень, і він має трохи солодкий смак. Я ношу його в сумці та розпилюю ним щоразу, коли у мене болить горло, і я точно відчуваю, що біль або набряк спадає. Сьогодні багато дрібного пилу, чи не так? Це не здається Не значні зміни.ю ідеєю мати його.
    Покупець
    17.11.2018
    text_comment
    Я купив кілька пляшок крапельниці типу «Natures Answer Propolis» і спочатку купив спрей «Honey Garden Propolis». Мені здається, що він чомусь був би ефективнішим ^^ Я використовую його, коли у мене рано болить горло або горло, і це природний антибіотик, тому я завжди маю під рукою прополіс і використовую його. І я збираюся викупити його, тому що спрей гарний для зберігання та використання. Здається, він найкращий для підвищення імунітету від корони.
    Покупець
    16.05.2019
    text_comment
    Купила, чекаючи ефекту прополісу як протизаходу проти застуди, грипу, корони тощо, особливо взимку. Смак унікальний і трохи гіркуватий, який спочатку був трохи образливим, але незабаром я до нього звик. Недбало написана на упаковці ілюстрація мила!
    Покупець
    15.06.2020
    text_comment
    Хороший спрей для горла) рекомендую!
    Покупець
    14.05.2020
    text_comment
    Ефект є.
    Покупець
    11.11.2018
    text_comment
    Я купив це після використання спрею з прополісом іншої компанії.Мені здається, що цей продукт містить набагато більше прополісу.Смак дуже гіркуватий. Запах має тонкий медовий аромат. Це спрей, який ефективний для здоров’я мигдаликів і шиї, тому я спробую його розпорошувати з терпінням.
    Покупець
    10.04.2021
    text_comment
    Гіркота ліків і гіркота алкоголю приходять відразу. Я чув, що люди в надзвичайно холодних країнах вживають спирт високої концентрації для дезінфекції (можливо, національний жарт), але таке відчуття (^^) Навіть якщо ви подивитеся на інші огляди, його легко розпорошити. Як кажуть деякі люди це важко, мої речі Не значні зміни. доходять до задньої частини горла, а більшість рідини розливається по язику, що подвоює гіркоту. Можуть бути індивідуальні відмінності в насадці розпилювача. Я кілька разів забув збовтати його і використав, а ефекту на той момент не відчув, тому рекомендую завжди струшувати перед використанням.
    Покупець
    09.10.2021
    text_comment
    Відмінний на натуральний склад, дуже сильний смак та запах прополісу, справді допомагає. Він не лише вбиває віруси та бактерії, а й підморожує на якийсь час, знімає біль. Поєднуючи зі полосканнями яблучний оцет-мед-склянку теплої води можна позбутися червоного горла за добу. Поставте, будь ласка, пальчик вгору