• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Home Health, Goji Berry Facial Cream, 4 oz (113 g)


    Виробник: Home Health
    Код товару: HHE-17907
    Наявність: Є в наявності
     ₴1187  ₴971
    Купити

    Докладно про товар Home Health, Goji Berry Facial Cream, 4 oz (113 g) :

  • With Hyaluronic Acid, Retinol & Organic Botanicals
  • Paraben-Free
  • Fragrance-Free
  • Anti-Aging Hydration Formula
  • Inspired by the antioxidant benefits of the exotic goji berry, Goji Berry Facial Cream represents a breakthrough in anti-aging skin care wellness. We combined the nutrient rich organic goji berry [Himalayan Lycium Berry] with specially selected health-promoting skin care ingredients including hyaluronic acid and retinol. Use this light, fragrance-free facial moisturizer daily to protect, hydrate and revitalize skin for a smoother, more youthful-looking complexion. Non-greasy. Absorbs quickly.

    Рекомендації із застосування

    Smooth a small amount on thoroughly cleansed face and neck using gentle, upward strokes. Use in the morning or at night as a replenishing moisturizing cream, alone or under make-up.

    Інші інгредієнти

    Water, isopropyl palmitate, caprylic/capric triglyceride, niacinamide, glycerin, cetearyl olivate (and) sorbitan olivate, cetyl palmitate (and) sorbitan palmitate (and) sorbitan olivate, stearyl alcohol, vitis vinifera (grape) seed oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, panthenol, lycium chinense fruit extract (goji berry*), phenoxyethanol (and) ethylhexylglycerin, sodium magnesium silicate, ethyl macadamiate, tocopherol (natural vitamin E oil), xanthan gum, dimethyl mea, bisabolol, retinyl palmitate (vitamin A), aloe vera barbadensis leaf juice powder*, sodium gluconate, glucosamine hci, citric acid, sodium hyaluronate, camellia sinensis leaf extract (green tea)**.

    *Certified Organic

    **Standardized 45% EGCG

    No parabens, no mineral oil, no petroleum, no artificial color, no fragrance, no animal products, no gluten, no phthalates.

    Попередження

    Avoid this product if you are allergic or sensitive to any of the ingredients in this product. Do not apply to irritated skin or areas affected by rashes. Discontinue use and consult your doctor if skin sensitivity occurs. Avoid contact with eyes. Do not use on children or animals.

    For external use only. Do not ingest. Keep out of reach of children. Store at room temperature.

    Покупець
    31.03.2022
    text_comment
    Правда в тому, що я довго просив його, але я думаю оцінити його Інгредієнти хороші, кількість відповідна, але я не притримувався довго, щоб бути чесним з оцінкою та його ціною це добре.
    Покупець
    30.11.2022
    text_comment
    Небагато, відчувається на обличчі, а так супер, рекомендую натисніть та й добро повернеться вам
    Покупець
    30.05.2018
    text_comment
    Як косметичний крем для нанесення на все обличчя, я думаю, що є досить багато. Я думаю, що це добре, що ви можете використовувати його без вагань. Він кремовий, але зовсім не липкий. Однак це може бути не таким зволожуючим, як можна було очікувати. Крем має неповторний аромат, який мене спочатку турбував, але поступово я до нього звикла. У мене чутлива шкіра, і поки що проблем немає.
    Покупець
    29.06.2019
    text_comment
    Крем дуже ефективний і результат є дуже класний
    Зверніть увагу
    Україна
    Покупець
    26.10.2018
    text_comment
    Я купила цей крем для обличчя через його натуральні інгредієнти, про що я завжди дбаю. Мені здавалося, що це більше зволожує, але здається, що на моїй шкірі обличчя ефект не такий приємний. Я знаю, що це щось індивідуальне, але, виходячи з мого досвіду (мені 50, зі змішаною шкірою), я не рекомендую його, якщо ви шукаєте глибокий зволожуючий крем. Я знаю, що ніде не писали, що це глибокий зволожувач, я лише хочу допомогти комусь, як я, кому потрібно щось більш сильне.
    Покупець
    25.01.2021
    text_comment
    Для моєї комбінованої шкіри, схильної до сухості в холодну попу року, зараз саме те, що потрібно. Гарно зволожує, не залишаючи неприємного відчуття на обличчі. Замовлю ще
    Покупець
    18.04.2019
    text_comment
    Купую для мами( 65 років), їй дуже підходить.
    Для моєї чутливої і жирної шкіри не підходить, може провокувати висипання
    Покупець
    17.06.2022
    text_comment
    Після відкручування упаковки буде надлишок екструзії, я сподіваюся, що це можна покращити, я відчуваю природний запах, загальне відчуття хороше, дуже зволожуюче
    Покупець
    12.09.2018
    text_comment
    Місяць мені не сподобався, тому я його віддала, але в цілому дуже хороший крем, живильний і не важкий
    Покупець
    10.06.2019
    text_comment
    Купив, мені сподобався виробник видно що створювався з розумом і для споживача ставлю 5 зірок братиму інші товари у даного виробника тому що він і справді гарний