• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Hobe Labs, Energizer, Hair Follicle Stimulator, 2 fl oz (59 ml)


    Виробник: Hobe Labs
    Код товару: HBL-00219
    Наявність: Є в наявності
     ₴663  ₴543
    Купити

    Докладно про товар Hobe Labs, Energizer, Hair Follicle Stimulator, 2 fl oz (59 ml) :

  • For Thicker, Fuller, Healthier Hair!
  • With Jojoba & Vitamin B-5
  • For Thinning Hair & Scalp Problems
  • With Bio-Ferm™
  • Not Animal Tested
  • Energizer™ Hair Follicle Stimulator can help you achieve thicker, fuller, healthier hair. A unique formula of jojoba and herbs, combined with panthenol (Vitamin B-5), will give your hair and scalp new vitality.

    U.S. Department of Agriculture research indicates that "jojoba, when used as a method of controlling sebum flow, can promote a luxuriant growth of hair."

    Рекомендації із застосування

    Towel dry after shampooing. Spray Energizer™ Hair Follicle Stimulator on hair and scalp with special attention to the scalp in thinning areas.

    Note: Slightly tingling of scalp may occur as product takes effect. Style as usual. Use Energizer™ Hair Follicle Stimulator between shampoos to add extra volume and body to your hair!

    Інші інгредієнти

    Deionized water, Bio-Ferm™ herbal complex (including jojoba, saponaria, yucca, rosemary, chamomile, arnica, juniper & horsetail), wheat protein complex, dexpanthenol (vitamin B-5), propylene glycol, benzyl alcohol, four flowers fragrance.

    Покупець
    30.05.2019
    text_comment
    Купила за рекомендацією знайомої, ефекту для росту волосся поки не помітила (минуло мало часу). Але зручна упаковка й розпилення, не жирнить волосся, не впливає на те. як часто його треба мити. Головне - приємний запах. Поки задоволена
    Покупець
    27.03.2022
    text_comment
    брала по рекомендації подруги, після використання бачу, що у мене літня сухість волосся і зниження росту, я хочу велику шевелюру і пришвидшити їх ріст. Я використовую після миття голови, не витираючи полотенцем. Результат є. Всім довольна.
    Покупець
    27.02.2020
    text_comment
    Замовляла меншу упаковку, щоб спробувати чи підійде.
    - хороша якість, використання зручне,
    - має специфічний запах (мені не дуже сподобався).
    З мінусів те, що після використання цього спрею шкіра голови швидко жирніє. Зменшення випадіння волосся не дуже помітно.
    Покупець
    20.05.2018
    text_comment
    Начиталась відгуків… Спочатку замовила пробну версію, але ефекту не помітила, можливо треба довше користуватись. Тепер вирішила взяти стандартний флакон, через надмірне випадіння волосся, щоб продовжити курс. Наношу спрей на корені після миття голови, розпилювач зручний, але запах ну дуже специфічний, мені не подобається, хоча бистро вивітрюється. Сподіваюсь на якість та користь продукту!
    Покупець
    20.03.2022
    text_comment
    Прекрасний засіб для прискорення росту волосся!
    Спосіб використання: після миття голови просушити волосся рушником, нанести на шкіру голови спрей, або між використовувати між миттями голови (шкіра голови може відчути легке покалування після нанесення).

    Особисто я використовую у комплексі з вітамінами (омега 3, д3, біотин, магній і цинк) та магнієвою олійкою. Магнієву олійку наношу перед миттям голови, а цей спрей - між миттями, що надає волоссю додаткового об‘єму і свіжості. За місяць волосся добре відросло!

    Засіб має ніби свіженький запах; розмір пляшечки великий, вистачить на довго.

    Загалом, класна якість! Рекомендую спробувати!☺️
    Покупець
    18.06.2018
    text_comment
    Найкращий засіб для волосся, який використовувала. Втираю в шкіру голови та наношу по довжині після миття. Всього за півтори тижні використання волосся помітно відросло, м‘яке на дотик і шовковисте. Спрей має трохи специфічний запах, але однозначно вартує своїх коштів, чудова якість. Використовується економно, розмір упаковки великий, вистачить тосно на довгий період.
    Покупець
    18.02.2019
    text_comment
    має приємний запах, та зручний спрей для використання.
    Після того як перехворіла ковід,моє волосся випадало просто жмутами ,але вже після місяць використання помітила значні зміни і побачила ріст нових волосин. Важливо, якщо ваша шкіра голови дуже чутливий можливо будуть проблеми з використанням, адже має легеньке поколювання після нанесення ,але цим самим спрей стимулює кровообіг.
    Покупець
    16.11.2021
    text_comment
    Вирішила написати відгук після використання всієї пляшечки. Запах як для мене бридкий, іноді вдавалося не звертати увагу. Волосся дійсно почало рости трохи швидше ніж зазвичай. В мене тонке волосся, і після миття голови, на вологе волосся наносила на корені цей засіб і волосся стало в коренях об'ємним, але якщо нанести трохи більше то волосся буде дуже сухим, злипнеться і дуже швидко буде брудним.
    Покупець
    16.11.2021
    text_comment
    Вирішила спробувати за відгуками подруги, яка користувалась цим спреєм та помітила гарний ефект. Замовила поки невеликий розмір. Користуюсь місяць, і що можу сказати: волосся дійсно менше випадає як під час миття голови так під час розчісування. А на ріст нажаль поки ніяк не вплинуло, можливо мало користуюсь звісно!
    Спрей має доволі різкий (як на мене трішки неприємний) запах, але це не головне , головне щоб він працював.
    Покупець
    15.12.2020
    text_comment
    Добре.