• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Hobe Labs, Energizer, лікувальний шампунь із жожоба та вітаміном B5, 118 мл (4 рідк. унції)


    Виробник: Hobe Labs
    Код товару: HBL-00201
    Наявність: Є в наявності
     ₴1054  ₴863
    Купити

    Докладно про товар Hobe Labs, Energizer, лікувальний шампунь із жожоба та вітаміном B5, 118 мл (4 рідк. унції) :

  • Для більш густого, об’ємного та здорового волосся!
  • Проти випадіння волосся та проблем зі шкірою голови
  • Містить рослинний комплекс Bio-Ferm®
  • Не тестується на тваринах
  • Склад набору: тюбик зі 100 % чистою олією жожоба, 4,0 мл
  • Рішення для проблем із волоссям і шкірою голови

    Шампунь для догляду Energizer™ і олія жожоба забезпечують комплексний догляд за волоссям і шкірою голови. Ця унікальна формула ретельно досліджена та протестована. Вона м’яко, але ефективно усуває проблеми з волоссям і шкірою голови.

    Однією з основних причин випадіння волосся, лупи, екземи та надмірної жирності волосся й шкіри голови є накопичення шкірного сала на шкірі голови, яке може закупорювати волосяні фолікули. Дослідження U.S.D.A. підтверджують, що олія жожоба надзвичайно ефективно зменшує надлишок шкірного сала.

    Шампунь для догляду Energizer™ і олія жожоба проникають у ці шари воскоподібного шкірного сала та видаляють його без використання хімікатів або агресивних очищувальних елементів. Таким чином, вони сприяють росту більш густого та здорового волосся.

    Рекомендації із застосування

    Лікувальний шампунь Energizer™ має дуже високу концентрацію, тож наносьте невелику кількість на вологе волосся. Масажними рухами збийте піну на волоссі та шкірі голови. Ретельно змийте водою. Повторіть, щоб отримати максимальний результат. Щоб завершити лікувальну процедуру, змішайте невелику кількість шампуню Energizer™ із 2–3 краплями олії жожоба у кремоподібний лосьйон. Масажними рухами наносьте на злегка вологе волосся та шкіру голови. Висушіть і зробіть укладку звичайним способом. Для досягнення найкращого результату використовуйте щодня.

    Інші інгредієнти

    Деіонізована вода, рослинний комплекс Bio-Ferm™ (у тому числі жожоба, мильнянка [Saponaria], юка, розмарин, ромашка, арніка, ялівець, листя німу, зелений чай), децилглюкозид, натрію лауроїллактилат, кокамідопропілбетаїн і кокоїл ізетіонат натрію, лаурилсаркозинат натрію, рослинний гліцерин, протеїн з пшениці, феноксиетанол, dl-пантенол (вітамін B5), ароматична композиція з чотирьох квітів, олія жожоба, рослинний барвник, екстракт кісточок грейпфрута, лимонна кислота.

    Попередження

    Not animal tested.

    Покупець
    25.12.2021
    text_comment
    Взяла його щоб поєднувати зі спокоєм цієї ж серії. Мені подобається. Здається, волосся менше випадає, і росте нове волосся . Ще тестую
    Покупець
    19.11.2021
    text_comment
    Вимиває не дуже, але він лікувальний. Тому перший раз мию іншим шампунем, а потім цим. Потрібно додавати олію жожоба, бо інакше волосся буде жорстким.
    Покупець
    19.11.2020
    text_comment
    Допоміг відновити волосся після стресу
    Волосся густе, об’ємне та свіже
    Дуже економічний у використанні
    Супер концентрований засіб
    В парі з спреєм стимулятором волосяних фолікул з олією жожоба і вітаміном B5 дає надзвичайний результат
    Покупець
    17.06.2022
    text_comment
    Після відомих подій в Україні, на нервовому ґрунті почало випадати волосся. Купила цей шампунь. Він виявився дуже рідким. За двічі застосування особливих змін не помітила. Але фото (вибачте, якщо не естетичне) кріплю. Якщо наберу підтримку у вигляді великого пальця вгору, доповню свій відгук з новою фотографією, коли закінчиться шампунь.
    Покупець
    15.08.2020
    text_comment
    хороший але при випадінні не діє і пересушує до проявлення лупи
    Покупець
    15.02.2021
    text_comment
    Дієвий шампунь, який в парі зі спреєм зупинив післяковідне випадіння, яке не могла побороти майже пів року. Милиться поганенько, але перейшла на схему - перший раз використовую інший шампунь, а потім вже Hobe Labs. До нього додаю пару крапель олії жожоба. Якщо без олії, то волосся жорстке, без кондиціонера ніяк. Якщо додавати олію, то часто не використовую кондиціонер. Плюс - волосся довше тримає свіжість.
    Покупець
    15.02.2020
    text_comment
    Це просто знахідка!
    Користуюсь разом зі спреєм з цієї серії.
    Волосся набагато менше випадає, з’явилось помітно багато нових волосків. Однозначно замовлятиму повторно
    Вистачає на довго, від шампуню головна не жирніє, що є великим плюсом
    Добре піниться
    Покупець
    14.08.2021
    text_comment
    Сильного ефекту не помітила, шампунь як шампунь, має трохи дивний запах
    Покупець
    09.02.2021
    text_comment
    Супер шампунь! Користуюся вже місяць, спостерігаю як моє волосся стало значно менше випадати, набуло здорового вигляду, стало шовкове, волосся після миття не путаєтся. Шампунь добре виконує своих функції, регулює роботу сальних залоз, не сушить голову!
    Покупець
    08.06.2019
    text_comment
    Чудовий шампунь, волосся після нього неймовірно блискуче і не жирніє швдко навіть якщо врахувати що до складу входить олійка і її потрібно кожен раз додавати при митті голови :) Запах досить нейтральний. Вистачає надовго. Повторила знову тому що мені дуже сподобалось і напевно буду замовляти ще і ще. В мене не чутлива шкіра голови тому мені багато шампунів з iHerb підходить.