• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Himalayan Institute, Neti Wash Plus, Daily Neti Pot Boost, 2 fl oz (60 ml)


    Виробник: Himalayan Institute
    Код товару: HIP-60023
    Наявність: Є в наявності
     ₴1225  ₴1002
    Купити

    Докладно про товар Himalayan Institute, Neti Wash Plus, Daily Neti Pot Boost, 2 fl oz (60 ml) :

  • Заспокоює та зволожує за допомогою ароматичних ефірних олій
  • True Original з 1972 року
  • Без глютену
  • Якщо засобу Neti Pot недостатньо для дії протягом усього дня, використовуйте Neti Wash Plus Daily Boost. Ароматичний Neti Wash Plus Daily Boost без цинку містить екстракти трав та ефірні олії, які охолоджують, позбавляють від закладеності та бадьорять. У поєднанні з промиванням носа він допомагає живити й зволожувати носові пазухи.

    Рекомендації із застосування

    Наповніть ваш флакон Neti Pot™ теплою стерилізованою водою й розчиніть 1/4 ч. л. солі Neti Salt™. Додайте 1/2 повні піпетки до розчину. Перед використанням добре струсити. Промивайте ніс згідно з інструкцією на вашому флаконі Neti Pot.

    Інші інгредієнти

    Chinese phellodendron bark (phellodendron amurense), goldenseal root (hydratis canadensis), barberry root bark (berberis vulgaris), chinese coptis root (coptis chinesis), xylitol (derived from birch bark), peppermint oil (mentha piperita), eucalyptus oil (eucalyptus globulus), menthol (mentha spp.), grapefruit seed extract, vegetable glycerin, polysorbate 20 (derived from coconut oil), in a base of distilled water.

    Попередження

    Do not use if safety seal is broken. Keep out of reach of children. Not intended to be swallowed or ingested. Avoid contact with eyes. Use only as directed on label.

    Покупець
    31.05.2019
    text_comment
    Купила за порадою свого вчителя, так як давно страждаю на алергію, нападів алергічного реніту було двічі взимку, рятувало промивання носа і сіль і масло дуже м'яке, ніякого дискомфорту. потім дізналася, що багато йог так роблять. використання вранці та ввечері, ароматний запах, якість висока все упаковано. Перша допомога при застуді, Обмеження за віком немає, зручна упаковка, користь величезна. Склад м'який, ефективний при носових захворюваннях, ціна коштує, частота двічі.
    Покупець
    29.01.2022
    text_comment
    приємний аромат, допомагає при сухості. товар хорошої якості, але не для щоденного використання. Мені подобається запах і гладкість.
    Покупець
    29.01.2018
    text_comment
    Якщо ви використовуєте тільки сіль, вона буде пересушувати, але якщо додати кілька крапель цієї олії, слизова оболонка не буде пересихати, і ви можете використовувати Неті без побоювань.
    Покупець
    28.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти натуральні та безпечні, а ефект очікуваний.
    Покупець
    26.07.2022
    text_comment
    Пахне деревом. Зміст виглядає добре. Я б також рекомендував його сім'ям із сухим носом. Це зручно тим, що з крапельницею легко. Це гарний розмір і багато вміщує.
    Покупець
    25.01.2022
    text_comment
    приємний запах, що допомагає при нежиті, використовувала 1 піпетку на склянку води і плюс пів чайної ложки солі (не йодованої)
    Покупець
    20.01.2020
    text_comment
    Це чудовий засіб для промивання носа. Мені воно сподобалося за декількома параметрами: 1. Ціна 2. Відмінний Запах 3. Якість продукту, відмінна Перша допомога 4. Відмінний Результат 5. Наявність великої кількості корисних речовин 6. Зручна Упаковка та корисний Склад, можливість вибирати Розмір та Дозування 7. Велика Користь для Здоров'я, приємні Відчуття 8. Натуральні Інгредієнти Я всім раджу цей чудовий товар, він повністю відповідає опису та очікуванню. Проблем ніяких не виявлено
    Покупець
    16.10.2018
    text_comment
    Мені це дуже сподобалося, я використовую його щодня, і що я роблю, це змішую кілька крапель із очищеною фізіологічною водою та вливаю в піпетку в ніс. Я помічаю, що так у мене не так багато слизу (я завжди страждав на гайморит) і дихаю набагато краще. Якщо я допоміг вам своєю думкою, позначте «Так» нижче, щоб отримати більше відгуків, подивіться на мій псевдонім.
    Покупець
    15.06.2019
    text_comment
    Купив його під час 5-ї хвилі covid на всяк випадок, сподіваюся, що не знадобиться використовувати
    Покупець
    14.02.2019
    text_comment
    Я вирішив спробувати це, щоб допомогти очистити інфекцію носових пазух, і це зменшило симптоми. Має легкий запах, схожий на природну краплю від кашлю. Здається, він гарної якості, просто хотілося б, щоб пляшка була більшою.