• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Heritage Store, Rosewater & Vinegar, Exfoliating Toner, 8 fl oz (237 ml)


    Виробник: Heritage Store
    Код товару: HRP-50481
    Наявність: Є в наявності
     ₴1084  ₴887
    Купити

    Докладно про товар Heritage Store, Rosewater & Vinegar, Exfoliating Toner, 8 fl oz (237 ml) :

  • Est. 1969
  • Cleanses Pores & Clarifies
  • Damask Roses & A.C.V.
  • Oily to Combination Skin
  • Vegan & Cruelty-Free
  • Free of Dyes
  • Good For People & Planet
  • Free From: Dyes, Parabens, Sulfates or Phthalates
  • Oil, See You Never

    No more balancing acts when it comes to your skin. This oil-absorbing toner leaves skin clean and smooth. Damask Rose Oil soothes and softens skin. Apple Cider Vinegar exfoliates, removes debris, and absorbs oil.

    Рекомендації із застосування

    Sweep over clean face with cotton pad, mix into a mask, or apply to hair roots to clarify.

    Інші інгредієнти

    Purified water*, organic pyrus malus (apple) cider vinegar (with the mother) and rosa damascena (hydroessential rose) flower oil.

    *Water (Vor-Mag™) has been vortexed and magnetized to raise the energy to a higher vibration.

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. If irritation occurs, discontinue use and consult a licensed healthcare practitioner.

    Покупець
    29.09.2022
    text_comment
    Один з найкрасивіших продуктів, які я використовував для волосся та обличчя, особливо для тих, хто страждає від лупи, псоріазу чи лущення шкіри в зимові дні, або для тих, у кого є інфекції шкіри голови та шкіри та сильний свербіж. фолікулів і надає блиск і свіжість обличчю.коротше кажучи, це перший продукт, який я завжди шукаю, коли замовляю, тому що він цілком заслужений.
    Покупець
    27.08.2020
    text_comment
    Хороша якість, чудовий розмір упаковки, зволожуючий і корисний, приємний запах, моя шкіра змішана або жирна, їй не підходить рожева вода, але ця мені дуже підійшла, і після її використання у мене не з’явилися прищі
    Покупець
    27.02.2019
    text_comment
    Я використовую його для шкіри голови приблизно за півгодини до душу, я розпорошую його на шкіру голови і добре масажую шкіру голови, залишаю, і ви бачите, що це яблучний оцет. Я маю на увазі, що його запах має бути сильним, але це трохи легкий і не дратує, і це можливо, коли ви закінчите наповнювати коробку яблучним оцтом і зменшите його трохи води, тому що я відчуваю, що його ціна знаходиться праворуч від банки оцту Великі пахучі яблука Яблучний оцет для використання , спрей на шкіру голови або шкіру, розмір вищипується
    Покупець
    23.12.2018
    text_comment
    Мені здається, що ефект хороший, але мене турбує запах оцту. Він ніжний до шкіри, зручний у використанні, а також має відчуття зволоження. Це розмір, який легко носити з собою, тому я використовую його, розпилюючи його на своє обличчя щоразу, коли мене хвилює сухість. Якість хороша.
    Покупець
    20.12.2019
    text_comment
    цей продукт дійсно хороший, він дуже добре зволожує шкіру. Я продовжую купувати його для своєї сестри, оскільки вона клянеться ним, однією з його переваг, як вона сказала, є те, що він освітлює колір її шкіри. якість цієї продукції чудова, ви можете використовувати її щодня після душу.
    Покупець
    18.07.2022
    text_comment
    Перед використанням цього спрею я використовував чистий яблучний оцет як тонік, і він майже повністю очистив усі мої прищі, з якими я боровся стільки, скільки себе пам’ятаю. Тоді я почав бризкати рожевою водою поверх оцту, і мені це сподобалося. Тоді я знайшов цей продукт, який містить обидва в одному кроці! Серйозно рятує життя. Після того, як я вмиваю обличчя, я розпилюю це все на обличчя, даю йому висохнути, наношу зволожуючий крем і йду спати. Дозвольте сказати вам. Магія для шкіри. Коли я відчуваю, що наближається прорив, я просто розпилюю додатково, і вранці прорив зменшується
    Покупець
    09.11.2019
    text_comment
    Ідеальний продукт, аромат — це суміш високоякісної рожевої води та яблучного оцту, яка балансує кислотність шкіри. Якість продукту висока.Різниця помітна.Я особисто використовую його для підготовки шкіри до нанесення макіяжу, а також після його зняття. Упаковка велика і не закінчується. М’який і безпечний, не викликає алергічних реакцій.
    Покупець
    07.08.2021
    text_comment
    Він справді трохи кислий і має легкий запах троянди. Я наніс його на ніс і підборіддя, щоб зменшити частинки масла
    Покупець
    07.02.2020
    text_comment
    Це справді пахне оцтом. Я впевнений, що ви звикнете, але це трохи дратує. Однак, коли ви наносите його на волосся, воно стає гладким. Я використовую його для обличчя та волосся, коли вони сухі. Він освіжає, але вологий. Я не використовував його взимку, тому я хотів би переглянути його ще раз, щоб побачити, як це буде в майбутньому сезоні.
    Покупець
    04.06.2018
    text_comment
    Як ви пишете, запах досить сильний. Аромат зникає за кілька хвилин, але його може бути важко використовувати для тих, хто Не значні зміни. відчуває запах оцту або чутливий до запаху. Я використовую його для глиняних пакетів. Якщо ви нанесете його таким, яким він є, ви будете турбуватися про сухість, але якщо рівномірно посипати його на суху шкіру, нанести на неї пакет і змити до повного висихання, ви отримаєте пухнасту, зволожену шкіру! Особисто я не відчуваю ефекту від використання його як лосьйону, і зараз використовую його тільки з глиняною упаковкою (вона має сильний запах і мені не зручно користуватися). Однак він натуральний і містить матір, тому така якість і ціна справді вражають. Оцет також використовується для догляду за шкірою голови, щоб коригувати рН і підтягнути шкіру голови та волосся, тому після використання шампуню з сильним миючим засобом розпиліть його на шкіру голови та помасажуйте, щоб волосся було блискучим і пружним. Він також має розпилювальну головку і зручний у використанні.