• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Heritage Store, Black Seed Oil, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Heritage Store
    Код товару: HRP-44969
    Наявність: Є в наявності
     ₴1519  ₴1243
    Купити

    Докладно про товар Heritage Store, Black Seed Oil, 1 fl oz (30 ml) :

  • A LEGACY FOR LIFE™
  • 3% Thymoquinone
  • Cold Pressed, Standardized
  • Dietary Supplement
  • Vegan
  • Discussion: Superior quality, cold pressed Black Seed Oil yields essential fatty acids and volatile antioxidants. We offer this super oil with phytoactive thymoquinone standardized to 3%. Studies suggest that black seed oil may offer nutritive support for many health benefits. It has been used in traditional health practices for thousands of years.

    Рекомендації із застосування

    Use only as directed. Adults may take 1 dropper up to 3x daily diluted in water, raw honey, vegetable glycerin, or warm tea. May refrigerate after opening if desired.

    Інші інгредієнти

    Other ingredients: None

    Free of pesticides, solvents, and gluten.

    Попередження

    Do not use if safety seal is broken or missing. Keep out of reach of children. Do not use if pregnant or nursing or if you have diabetes. Keep your licensed health care practitioner informed when using this product especially if taking a prescription blood pressure medication.

    Store in cool, dry, dark place away from heat and sunlight.
    Поживна цінність
    Serving Size: 1 ml (dropper) approx 1/4 tsp
    Serving Per Container: 30
    Black Seed (Nigella sativa) Oil (supplying standardized 3% Thymoquinone).
    Покупець
    27.06.2020
    text_comment
    Дуже хороший засіб для профілактики вірусних та бактеріальних захворювань . Приймала підчас та після COVID-19, з однією чайною ложкою оливкової олії 1-2 кап.
    Покупець
    24.09.2022
    text_comment
    Один із найкращих продуктів, які я використовував, і його ціна дуже чудова. Немає кращого продукту, ніж ця ціна. Чудовий продукт. Я рекомендую цей продукт. Він допомагає покращити загальний стан здоров’я. Дуже ефективний. Інгредієнти чудові. Компанія відмінна Кількість достатня Якість хороша Висока безсимптомно
    Покупець
    23.11.2020
    text_comment
    У мене немає жодних проблем, мені подобається трохи більш горіховий смак, після чого він мав більш терпкий смак, як олія орегано, але я поклав його у воду з іншими речовинами, і це добре. У мене живіт добре. Якщо я відчуваю застуду чи в ній… це це і трохи олії орегано. Хороша вартість, хороший продукт.
    Покупець
    19.02.2018
    text_comment
    Якість хороша.Інгредієнти вегетаріанські і теж холодного віджиму.Тобто користь вся.Використовується для дорослих а не для дітей.Упаковка маленька не велика.Смак дуже поганий.Нема страх, який покращує імунну систему. Ніби я тобі допоміг.
    Покупець
    18.08.2022
    text_comment
    Оскільки я практикуючий, я багато контактую зі своїм тілом, і все моє тіло свербить, і сліди від подряпин стали жахливими. Я не дуже люблю медицину, тому спробував олію чорного кмину, яка, за чутками, лікує все, крім смерті. Раніше я час від часу приймав добавки, але це був мій перший раз, коли я використовував рідку форму, але це, звичайно, пахне нафтою! Лол, але чомусь, хоча він і пахне нафтою, він м’який, тож мене на диво це влаштовувало. Я нанесла кілька крапель під язик на хворе місце, і подряпини відразу пройшли! Протягом 2 днів я відчув різницю. Дякую. Я не знаю деталей, але здається, що кількість тимохінону велика, і я подумав, що це сенс, тому я вибрав його, тому що він виглядав добре, але це була правильна відповідь. Мені трохи полегшало.
    Покупець
    10.07.2022
    text_comment
    †Може зменшити ризик ішемічної хвороби серця‡ Частково дистильована дієтична добавка риб’ячого жиру Омега-3 1000 мг Natrol: допомагає підтримувати здоров’я серця та мозку. Допомагає підтримувати здоровий рівень тригліцеридів у нормальному діапазоні. Молекулярно дистильований для видалення пестицидів, ПХБ і важких металів. Виготовляється з лимонною олією. ‡ Підтримуюче, але непереконливе дослідження показує, що споживання жирних кислот омега-3 (EPA) і DHA (DHA) може зменшити ризик ішемічної хвороби серця. Спосіб застосування Приймайте по одній м’якій капсулі двічі на день під час їжі.
    Покупець
    07.07.2020
    text_comment
    Дуже сподобалося це масло! Смак терпкий, гіркуватий. При ковтанні відразу відчувається як воно прогріває горло. Упаковка зі скла. Користь велика, про всі властивості і методи прийому можна знайти багато інформації. При застудних захворюваннях використовую як природний антибіотик.
    Покупець
    04.11.2020
    text_comment
    Досить позитивно.
    Покупець
    02.12.2021
    text_comment
    Використовував це для заспокоєння запальної реакції в моєму тілі. Здається, це працює нормально, але не чекайте швидкого виправлення. Це природна альтернатива стероїдам. На смак трохи неприємний, але крапельниця зручна. Я просто використовую його для змішування з водою.
    Покупець
    02.05.2020
    text_comment
    Єдине, що мені не подобається, це запах, нестерпний