• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Herb Pharm, Calendula Oil, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Herb Pharm
    Код товару: HBP-90081
    Наявність: Є в наявності
     ₴1086  ₴889
    Купити

    Докладно про товар Herb Pharm, Calendula Oil, 1 fl oz (30 ml) :

  • Whole Flower
  • USDA Organic
  • Certified Organic by Organic Certifiers
  • We prepare our Calendula Oil from the whole flower of Calendula officinalis plants which are certified organically grown on our own farm.

    To ensure optimal extraction of Calendula's compounds, the flower is hand-harvested while in full bloom, and is carefully shade- dried to retain its full color & aroma. The flower is then thoroughly extracted and concentrated Into cold-pressed, certified organic olive oil.

    Рекомендації із застосування

    Shake well before using.

    Apply to skin with cotton gauze, or massage into skin until well absorbed. May stain clothing.

    Інші інгредієнти

    Certified organic olive oil & certified organic calendula extractives.

    Попередження

    For external use only

    Keep out of the reach of children

    Store away from heat & light

    Покупець
    29.04.2019
    text_comment
    Купувала олію для лікування тріщин на руках. У мене через роботу з технічним спиртом часто сохне і тріскається шкіра на пальцях. Це масло додаю в крем для рук, стало значно краще. Але як і писали інші покупці - олія без піпетки. Дуже незручно. Я перелила його в пляшку з піпеткою від іншої олії
    Покупець
    25.03.2022
    text_comment
    Прекрасна олійка,заспокоює шкіру не викликає алергічних реакцій!Шкода що без пипетки!Якість чудова!
    Покупець
    22.12.2018
    text_comment
    Я збирався купити місцевого виробництва, але знайшов це на iHerb, яке було дешевшим, тому вирішив спробувати. Я чомусь очікував, що це хороша олія для моїх проблем зі шкірою, але, здавалося, воно не виправдало моїх очікувань. Хоча, безперечно, хороша олія.
    Покупець
    22.08.2021
    text_comment
    Свербіж при атопії трохи краще. Він має унікальний аромат, але він не сильний, і я не думаю, що він дратує. Я використовую його як є, але думаю, що він добре лягає на шкіру. Я використовую його на ніч, тому що він забарвлюється.
    Покупець
    18.06.2022
    text_comment
    Після використання лосьйону з екстрактом календули від висококласного бренду косметики та відчуття, що він підходить для моєї шкіри, яка має тенденцію до шорсткості, я дуже зацікавилася календулою. Однак я не бачив багато деінде, тому купив тут трохи олії, змішав її в невеликій кількості в лосьйоні та наніс на укуси комах. Я відчув, що седативний і відновлювальний ефекти були видатними. Мені також дуже подобається аромат, з чистим і ніжним відчуттям, про яке я нічого не можу сказати.
    Покупець
    11.10.2018
    text_comment
    я люблю цей продукт Я використовую його всюди. Я використовую його для лікування висипу на сідницях моєї дитини, а також я використовую його для огрубілої шкіри моєї дитини, викликаної алкоголем. Також використовую для зволоження делікатної зони і злегка пошкоджених ділянок. Він ідеально підходить для чутливої шкіри. Я ніколи не змішував його з ефірними оліями, але це може спрацювати. Але діти кажуть, що їм не подобається цей запах.
    Покупець
    09.09.2020
    text_comment
    Дуже класне масло, підходить як для самостійного використання, так і добре добавляти в креми і т д.
    Покупець
    08.11.2018
    text_comment
    Мені подобається якість цієї марки календули, але я хотів би, щоб у пляшки такого розміру був механізм із пробкою. (Він невеликий) Це має повністю відкритий верх, як тільки ви відкрутите чорний ковпачок, тому, щоб отримати лише одну або дві краплі, ви повинні мати та використовувати крапельницю. Коли я використовую календулу для роздратування шкіри, мені потрібна лише одна-дві краплі, і пальцем здається, що вона перенесе бактерії та вплине на термін придатності з часом.
    Покупець
    01.04.2020
    text_comment
    це календула хорошої якості, настояна на оливковій олії. він має легкий аромат квітки, а колір досить помаранчевий. Упаковка являє собою невелику пляшку з темного скла. Я вважаю, що це трохи дорого для такої кількості, але варіантів було не так багато.
    Покупець
    01.03.2019
    text_comment
    Я використовую його для екземи моєї дитини, де вона була розчухана та подряпана. 2 цієї олії календули: близько 8 олії жожоба, змішаної з ефірною олією, щоб отримати змішану олію, і нанести її на уражену ділянку, щоб рана швидко загоїлася! Завжди готовий. На носику немає крапельниці, тому наливати дуже важко і завжди капає. Якби ви могли це покращити, я б поставив йому 5 зірок.