• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Herb Pharm, Dragon's Blood, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Herb Pharm
    Код товару: HBP-00433
    Наявність: Є в наявності
     ₴1443  ₴1180
    Купити

    Докладно про товар Herb Pharm, Dragon's Blood, 1 fl oz (30 ml) :

  • Croton Lechleri
  • System Restoration
  • Gastrointestinal
  • Herbal Supplement
  • Dragon's Blood Succus (Sangre de Drago)
  • Gluten-Free
  • Prepared from responsibly wildcrafted fresh liquid tree sap of Croton lechleri trees from the Amazon rainforest of Peru.

    Рекомендації із застосування

    Shake well before using.

    Add 1 full squeeze of the dropper bulb to 2 oz. of water or juice, 1 to 3 times per day. Best taken between meals.

    Інші інгредієнти

    Certified organic cane alcohol (19-29%).

    Попередження

    Caution: Seek expert medical advice before taking during pregnancy or nursing.

    Keep out of the reach of children.

    Store away from heat & light.

    Поживна цінність
    Serving Size: 0.7 ml
    Servings: about 42
    Amount Per Serving % DV
    Dragon's Blood tree sap (Croton lechleri)WF succus 708 mgE
    † Daily Value (DV) not established
    WResponsibly Wildcrafted
    FFresh (undried)
    EExtraction rate 0.525 ml liquid tree sap per 0.7 ml.
    Покупець
    28.10.2018
    text_comment
    Мені рекомендували це як підтримку пацієнтам з хелікобактером, щоб заспокоїти слизову оболонку шлунка. Я порекомендував другу, який страждав від нестерпного болю, і це відразу заспокоїло його біль, але наразі це допомагає тільки в той день, і коли він перестане його приймати на один день, воно повертається, але рекомендація полягає в тому, щоб продовжувати його, поки шлунок не закінчиться підкладка загоює (у поєднанні з пробіотичними капсулами). Крім друга Р. від тривалого витирання при охолодженні був сильний біль у ділянці носа, і це просто відразу заспокоїло його. Якщо вам подобається, дайте палець, будь ласка
    Покупець
    22.06.2019
    text_comment
    Кров дракона є відмінним природним замінником йоду. Я використовував його кілька разів на відкритих ранах, він трохи горить після використання, але допомагає рані загоїтися і сказати, і через кілька днів шкіра виглядає як нова. Досить однієї краплі на пластирі. Якість хороша головним чином тому, що це натуральний продукт. Флакону вистачає на велику кількість використання.
    Покупець
    18.10.2019
    text_comment
    Ця марка була в порядку. Я відчував, що попередні марки, які я брав раніше, були кращими. Я приймаю цей продукт для своєї шкіри. Для цієї марки я помітив, що моя шкіра знову почала спалахувати від тієї ж кількості, тому мені потрібно було використовувати більше. Тому я віддаю перевагу цьому, але куплю це, якщо інші будуть недоступні.
    Покупець
    17.12.2021
    text_comment
    Природні антибіотики
    Покупець
    16.12.2020
    text_comment
    Трохи пішла кровоточивість після нанесення 3-4 крапель на ясна. Приємні відчуття в шлунку, пом'якшує симптоми хронічного гастриту.
    Покупець
    11.05.2022
    text_comment
    Поки що спробувала полоскати рот при запаленні ясен. Має злегка терпкий ефект і знеболює. І одразу настає покращення. Дуже раджу мати такий засіб.
    Покупець
    05.04.2019
    text_comment
    Я бачив кілька відгуків про те, як він згладжує шрами та пігментацію, я використовував його лише тиждень, і я вже бачу зникнення моїх шрамів (у мене була екзема та погана пігментація)
    Покупець
    04.04.2019
    text_comment
    Я бачу, чому в ньому кров. Це як червоний дезінфікуючий засіб. Колір темний, при нанесенні колір тримається трохи довше. Це не стерто. Це справді як домашній засіб. Під час приготування трохи пригоріло, але вщухло. Це боляче, але я думаю, що все буде добре.
    Покупець
    02.12.2020
    text_comment
    Довгий час я страждав від проблем із травною системою, які, як я припускав, виникли через СРК і з якими мені доведеться жити. Я спробував цю траву з цікавості, і ось, більшість проблем просто зникли. Я просто не могла в це повірити. Читаючи більше про цю траву, вона, здається, допомагає при виразці, тож, можливо, у мене була така, і це виправило (тобто, можливо, не все вирішило для вас), але це принаймні варто спробувати. Для довідки я спробував інший бренд (не на iherb), який є 100% чистим. Смак був сильніший з дуже вираженим терпким ефектом, але, чесно кажучи, така спиртова настоянка ефективніша. Можливо, алкоголь допомагає ефективніше доставляти ліки. Для проблем зі шкірою я не пробував цю марку (скоріше чисту), і вона досить хороша для лікування екземи. Не повністю зникла, але суттєво зменшилася, і висипання не такі виражені.
    Покупець
    02.11.2020
    text_comment
    У чоловіка рана на руці довго не гоїться, тому взяли цей продукт. Результат видно через два дні використання! Приймав усередину і зовні капав на рану. Трохи пекло, але можливо це від того, що шкіра навколо була дуже запалена, зате рана почала затягуватися просто на очах! Плюс на його думку після прийому внутрішньо. з'явилося більше енергії. Користь практично одразу.