• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Heimish, Moisture Surge Gel Cream, 110 ml


    Виробник: Heimish
    Код товару: HEI-76137
    Наявність: Є в наявності
     ₴1563  ₴1278
    Купити

    Докладно про товар Heimish, Moisture Surge Gel Cream, 110 ml :

  • Instant Skin Soothing & Calming Gel Cream
  • As soon as the moisture-filled gel texture is applied, it is absorbed quickly without stickiness, giving dry and heated skin a refreshing cooling sensation, and it is one of moisturizing gel cream that helps to relieve dryness in the skin and soothes sensitive skin.

  • Containing 10% of watermelon extract that perfect for skin soothing effects and intensive care for moisturizing.
  • Heimish's patented ingredient fermented Moringa oil, contains Moringa Ceramide boosts hydration.
  • Рекомендації із застосування

    Gently apply appropriate amount all over the face for full absorption.

    Інші інгредієнти

    Water, citrullus lanatus (watermelon) fruit extract, glycerin, dimethicone, butylene glycol, phenyl trimethicone, sorbitol, moringa oleifera seed oil, hamamelis virginiana (witch hazel) leaf extract, hydrangea macrophylla leaf extract, aloe barbadensis flower extract, ceramide 3, aloe barbadensis leaf extract, sodium hyaluronate, coptis japonica extract, melia azadirachta flower extract, coccinia indica fruit extract, melia azadirachta leaf extract, solanum melongena (eggplant) fruit extract, butyrospermum parkii (shea) butter, curcuma longa (turmeric) root extract, corallina officinalis extract, ocimum sanctum leaf extract, phytosphingosine, candida bombicola/glucose/methyl rapeseedate ferment, tocopherol, hydrogenated lecithin, 1,2-hexanediol, trehalose, hydroxyacetophenone, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, tromethamine, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, caprylyl glycol, octyldodecanol, oleyl alcohol, glycine soja (soybean) sterols, disodium edta.

    Покупець
    29.07.2019
    text_comment
    Чудовий денний крем, особливо для літа. Він дуже легкий за текстурою і, отже, дуже швидко вбирається. Він майже не має запаху і не викликає подразнень. Шкіра зволожена протягом усього дня. Вміст великий, тому його вистачає на кілька місяців при щоденному використанні.
    Покупець
    25.01.2020
    text_comment
    Запах приємний, тестура не дуже щільна, але й досить поживний, шаром не лежить на обличчі, а вбирається. Якість влаштувала мене. Використання задоволена.
    Покупець
    24.06.2022
    text_comment
    Heimish виробляє чудову дошлядову продукцію, маю не один товар від них, рекомендую!
    Покупець
    24.06.2022
    text_comment
    Heimish виробляє чудову дошлядову продукцію, маю не один товар від них, рекомендую!
    Покупець
    21.05.2021
    text_comment
    гарний базовий зволожуючий крем легкої текстури, яка добре підходить для літа. Приємний запах. Швидко вбирається. Упаковка чесно кажучи не найзручніша, мені більше подобається, коли до вмісту упаковки немає доступу повітря і не потрібно добиратися всередину руками. Для такої упаковки використовую лопатку, щоб отримати потрібну кількість продукту.
    Покупець
    21.01.2018
    text_comment
    Якщо нанести його від обличчя до зони декольте, через деякий час шкіра стане зволоженою. Мене не дуже хвилює запах. Має м’яку гелеподібну текстуру.
    Покупець
    15.06.2019
    text_comment
    Купив його, щоб використовувати в посушливі місяці року — я живу в напівпосушливому сухому місці кілька місяців на рік — він мені ще не зовсім потрібний — але я спробував — мені подобається охолоджуючий легкий гель текстура — ідеально підійде для чутливої шкіри — аромат мінімальний і освіжаючий — він легко наноситься і не липкий, як деякі гелі — я б сказав, що його, мабуть, недостатньо як єдиного зволожуючого засобу для літніх людей, як-от я, старше 70 років, але Я б доповнив його більш поживним нічним препаратом
    Покупець
    14.07.2019
    text_comment
    чудовий крем. мені 41 рік, шкіра комбінована, схильна до жирності. у крему дуже легка гелева текстура, крем чудово зволожує шкіру, добре дружить із тональними засобами і не скочується при нанесенні їх зверху. використовую його в ранковому та вечірньому догляді протягом 2-х тижнів і результат мене дуже тішить. звичайно крім крему використовую різні сироватки, тонер та емульсії, ексфоліацію, але результат у комплексі мене дуже порадував. шкіра значно посвіжішала і є відчуття добре зволоженої, насиченої шкіри. За моїми відчуттями крем підійде для всіх типів шкіри, як і заявлено виробником. однозначно повторюватиму.
    Покупець
    14.07.2019
    text_comment
    Чудовий легкий гель, зволоження, яке тримається на деякий час. Це велика банка за частку від вартості Clinique. Однозначно рекомендую
    Покупець
    12.05.2021
    text_comment
    Гарний легкий крем, великий об'єм, моїй шкіри підійшов, використовую у денному догляді