• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Heimish, Artless Glow Base, база під макіяж для сяяння з SPF 50+ PA+++, 40 мл


    Виробник: Heimish
    Код товару: HEI-76046
    Наявність: Є в наявності
     ₴1420  ₴1162
    Купити

    Докладно про товар Heimish, Artless Glow Base, база під макіяж для сяяння з SPF 50+ PA+++, 40 мл :

  • Потрійна дія [захист від ультрафіолету+ сяяння + боротьба зі зморшками]
  • Протестовано дерматологами
  • Сяюча основа надає розкішний яскравий і природний ефект сяйва завдяки м’якій і сяючій перлинній формулі.

    Рекомендації із застосування

    Нанесіть невелику кількість продукту на все обличчя чистими пальцями. Використовуйте, якщо хочете надати шкірі здорового сяйва.

    Інші інгредієнти

    Вода, бутиленгліколь, етилгексилметоксицинамат, етилгексилсаліцилат, фенілбензимідазол сульфокислота, стеариловий спирт, триетаноламін, діетиламіногідроксибензоїл гексилбензоат, нікотинамід, октокрилен, бутилметоксидибензоїлметан, синтетичний фторфлогопіт, гідроксиетил акрилату/натрію акрилоїлдиметилтаурату сополімер, діоксид титану, ПЕГ-100 стеарат , гліцерил стеарат, гідрогенізований лецитин, бджолиний віск, слюда, каприлілгліколь, парфумерна композиція (ароматична композиція), полісорбат 60, ізостеарат сорбітану, карбомер, аденозин, двонатрієва ЕДТК, арахідиловий спирт, кармін (CI 75470), цетиловий спирт, оксид олова, екстракт листя чебрецю (Thymus vulgaris), екстракт плодів шипшини (Rosa canina), екстракт листя м’яти перцевої (Mentha piperita), екстракт листя майорану (Origanum majorana), ароматична композиція, ліналоол, бензилбензоат, бензилсаліцилат, лимонен, гераніол.

    Покупець
    30.01.2021
    text_comment
    Суперова база! Маю нормальну\схильну до сухості шкіру. Наношу її після очищення та серуму. Дуже гласно зволожую, але при цьому не блистить, не скатується, повінстю пристосовується до тону шкіри. Можна використовувати і як базу і самостійно для натурального догляду. Має приємний та ніжний запах. Шиммер ледь помітний на обличчі, але він додає шикарного вигляду доглянутості шкіри. Рекомендую однозначно! І обовʼязково повторю покупку для себе!
    Покупець
    23.01.2018
    text_comment
    не погана. дає невелике сяйво. дуже гарно що має spf! Не велику кількість потрібно. Тональний наноситься потім добре , тримається.
    Покупець
    21.03.2022
    text_comment
    Прекрасний засіб 2в1: санскрін та сяюча зволожуюча база. Запах - активний, не для чутливих носів. Склад: якість деяких спф фільтрів мене бентежить.
    Упаковка супер зручна, використання зручне. Покриття: швидко наноситься без розводів і добре поглинається, залишає на лиці ефект глоу. Колір світло розуватий, при нанесенні не замітний. Текстура ніжна і комфортна.
    Покупець
    18.04.2021
    text_comment
    Гарно наноситься, текстура приємна, прикольні блискітки (як хайлайтер). Якщо зверху покривати тоном, то не буде ефекту жирної шкіри, але без. на сонці влітку. на любителя. запах приємний, ніжний. Дійсно ефект, ніби відразу від косметолога. Обтяження з цією базою немає. Хороша база, з хорошим захистом.
    Покупець
    13.09.2019
    text_comment
    Класна база з високим рівнем захисту! На літній період взагалі незамінна річ! Використовую як самостій вид догляду, замість денного крему (влітку нормальна шкіра, зимою схильна до сухості). Текстура легка, має приємний запах. З легкими мерехтливими частинками. Після нанесення шкіра виглядає доглянутою. Мені дуже подобається.
    Покупець
    10.02.2022
    text_comment
    Придбала даний продукт вперше, але не в останнє. Запах відсутній і це чудово. Використовую зранку під макіяж, ця база додає шкірі тонусу та приємного злегка сяючого вигляду наче поспала додатково ще -2 годии. Якість мені подобається, легка структура яка швидко поєднується зі шкірою обличчя. Розмір - упаковка невелика, але достатньо однієї маленької горошинки, щоб нанести на обличчя. Вік - кожна жінка хоче сяяти, вважаю, що вік не має значення . Склад подобається, натуральний. Колір : легко перламутрово - рожевий. Текстура - кремова, гладка. Я покупкою задоволена. Рекомендую.
    Покупець
    07.08.2018
    text_comment
    Моя колега використовує цей бальзам як базу під макіяж (тональник крем на базу лягає ідеально) або просто як денний крем.
    Підсвічує шкіру зсередини красивим перлинно рожевим сяянням без видимих блискіток, завдяки чому обличчя виглядає як після відвідувань косметолога.
    Нежирний, текстура - молочко, на надійних хімічних фільтрах, без спирту.
    Покупець
    07.08.2018
    text_comment
    Моя колега давно вже використовує цю базу і завжди має чудовий наче без мейку мейк. Тож придбала і собі.
    Перше враження- до бази треба приловчитися. Я її використовую разом з тональником від Givenchy і маю зауважити:
    1. База чудово економить тон але знижує плотність перекриття проблем. Мій тон сам по собі ідеално і 100% перекривав усі веснянки, та з базою вони все ж видимі.
    2. Її можна використовувати саму по собі. Вона не перекриває недоліки шкіри, не маскує веснянки і т д. але має приємну текстуру і надає шкірі сяяння. Не сушить шкіру і не обтяжує.
    Оскільки у мене суха шкіра то я цим сяючим ефеком задоволена. Думаю комбі чи жирній шкірі буде занадто.
    3. Добре носиться увесь день. Плюсом є те що вона має найвищий spf.
    Нехай вас не бентежить ніжний вершковий колір, вона не має кольору а текстура легка і чудово розтирається. Упаковка стильна, використання більш-менш економне. Є ледь помітний парфюмований запах, але він вивітрюється при нанесенні.
    Покупець
    05.06.2021
    text_comment
    Гарна текстура, прозорий колір, легкий в використанні. Залишає гарне мерехтіння. Але на деяких ділянках обличчя через деякий час зкочується
    Покупець
    03.04.2021
    text_comment
    грає на користь те, що це спф 50. влітку просто необхідно. упаковочка маленька, вистачить ненадовго,якщо активно користуватись, можливо на кілька місяців