• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • HealthForce Superfoods, Integrity Extracts, Cordyceps, 4.58 oz (130 g)


    Виробник: HealthForce Superfoods
    Код товару: HFC-00368
    Наявність: Є в наявності
     ₴4486  ₴3670
    Купити

    Докладно про товар HealthForce Superfoods, Integrity Extracts, Cordyceps, 4.58 oz (130 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 teaspoon (2g)
    Serving Per Container: 65
    Amount Per Serving%DV*
    Cordyceps Extract 1:1 (Cordyceps militaris, fruiting body 2000 mg
    1,3/1,6 Beta-D-glucans >25%
    * Daily Value not established.
    Organic ∞TruGanic­™
    Покупець
    30.10.2021
    text_comment
    відгуки подобаються, пробуватиму. починала з Тяньші, багато разів брала інший, у синій баночці, бо його немає, наткнулася на цей кордицепс. Приймаю гриб на постійній віднові. Особисто мені допомагає, щоб не було злоякісних клітин. Якщо довго ні може з'явитися. Тож краще з грибом. Хто хоче бути здоровим, рекомендую приймати кордицеп, всім удачі)) і світу!
    Покупець
    26.07.2019
    text_comment
    Кордіцепс приймала пару місяців щодня, зараз беру 2 – 3 рази на тиждень для профілактики. Раніше брала порошок міцелію. Але міцелій завжди перемішаний із рисом. Наразі вирішила спробувати екстракт із плодового тіла. Заманило те, що без жодних добавок. Смак порошку є досить приємним, пити його легко.
    Покупець
    25.08.2021
    text_comment
    Саме відповідно до моїх очікувань щодо смаку порошку кордицепса.
    Покупець
    21.05.2020
    text_comment
    Екстракт кордицепса хорошої якості з плодового тіла. Кордицепс дуже заряджає енергією, і його оцінюють дуже високо в TCM. Чудово для надниркових залоз.
    Покупець
    10.09.2018
    text_comment
    Я новачок у використанні грибів таким чином, але я радий, що почав. Я змішую це з деякими іншими речами, щоб зробити грибний чай, і я відчуваю різницю
    Покупець
    10.07.2021
    text_comment
    Властивості кордицепса вражають, а саме: високоефективний засіб імунологічної регуляції. Підвищує здатність нашого організму чинити опір різним захворюванням; знижує надмірне підвищення імунітету та усуває його порушення на генетичному рівні при аутоімунних захворюваннях, таких як склеродермія, системний червоний вовчак, ревматоїдний артрит та ревматизм, за рахунок нормалізації роботи органів, що регулюють імунітет; служить як натуральний антибіотик (кордицепін). Чинить бактеріостатичну дію проти кількох десятків патогенних бактерій; має протизапальну дію. Перевищує за ефективністю гідрокортизон; помірною мірою розширює кровоносні судини, збільшує кровопостачання серця та легень; підвищує здатність протистояти втомі, кисневому голодуванню, зменшує рівень ліпідів у крові, сприяє заспокоєнню, підвищенню здатності клітин до протиокислення; передає високу адаптогенну здатність; ефективно виводить із організму токсини, зокрема і шкідливі залишки лікарських засобів; має протипухлинну дію, стимулюючи активність лейкоцитів та відновлюючи їх рівень у крові. Пом'якшує побічні дії радіо- та хіміотерапії; відновлює нормальну діяльність печінки, нирок та легенів; покращує обмін речовин у тканинах усіх органів; знижує рівень холестерину у крові; регулює число тромбоцитів у крові, перешкоджає утворенню та сприяє розсмоктуванню тромбів; нормалізує баланс кальцію та фосфору в крові; активує сперматогенез, підвищує статеву потенцію у чоловіків; надає омолоджуючу дію Якість цього виробника висока
    Покупець
    08.01.2022
    text_comment
    Вже втретє замовляю цей продукт для моєї бабусі чи дідуся. Це дуже зміцнює їхнє здоров'я. Вони самі кажуть, що бачать ефект.
    Покупець
    02.11.2021
    text_comment
    Протягом багатьох років я купував кордицепс у окремого джерела в США. Тепер, живучи за кордоном, мені доводиться шукати гідний роздрібний бренд. Це найнадійніший на сьогоднішній день, і я зараз замовляю їхній Левів Гриву. До речі, з грибними супами важливо пам’ятати, що ви не можете приймати їх кожен день і очікувати такого ж помітного ефекту. Я беру дні і навіть тижні відпусток, циклічно вживаю ці ліки.
    Покупець
    02.11.2019
    text_comment
    Ціна дійсно дорога, але ефект від плодових тіл дійсно хороший. Варто спробувати