• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Health Garden, All Natural Birch Xylitol Sweetener, 16 oz (453 g)


    Виробник: Health Garden
    Код товару: HLG-00601
    Наявність: Є в наявності
     ₴1084  ₴887
    Купити

    Докладно про товар Health Garden, All Natural Birch Xylitol Sweetener, 16 oz (453 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 tsp (4 g)
    Servings Per Container: 113
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories9.6
    Total Fat0 g 0%
    Total Carbohydrate4 g 1%
    Effective Carbs. 0 g 0%
    Sugars0 g 0%
    Xylitol4 g
    Sodium0 mg 0%
    Protein0 g 0%
    Vitamin D0 mg 0%
    Potassium0 mg 0%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    29.12.2021
    text_comment
    Взяла для батьків,в них цукровий діабет
    Покупець
    24.06.2022
    text_comment
    I Herb є найкращим джерелом для цієї марки ксиліту. Багато досліджень підказали мені, що ксиліт є найкращим типом штучного підсолоджувача! Сприяє схудненню. Не дозволяє вірусам проникати в пазухи, горло та легені. Допомагає уникнути отрут білого цукру! І ЦІНА ПРАВИЛЬНА!
    Покупець
    19.06.2019
    text_comment
    Ксиліт - це природний цукор, який міститься в деяких фруктах і овочах. З таким же солодкістю, смаком і об’ємом, як і столовий цукор, його можна використовувати багатьма способами, схожими на звичайний цукор. Він також містить на 40% менше калорій, ніж столовий цукор. Цукор ксиліт міститься в багатьох продуктах, від гумок без цукру до зубної пасти та ополіскувача для рота. Ксиліт має низький глікемічний індекс (ГІ). Це означає, що його споживання не викликає підвищення рівня глюкози в крові або інсуліну в організмі. З цієї причини ксилітовий цукор є хорошою альтернативою цукру для діабетиків, і для тих, хто дотримується дієти для схуднення, я рекомендую його діабетикам.
    Покупець
    18.09.2020
    text_comment
    дуже задоволена цим товаром! він менш солодкий, ніж звичайний цукор, і зазвичай не розставляється повністю, невеликі крупинки залишаються, але це навіть подобається в десертах. Пачка велика та гарні терміни придатності. буду замовляти ще й рекомендую.
    Покупець
    16.06.2019
    text_comment
    Купив за рекомендацією лікаря. Приймаю згідно з інструкцією. Подивимося результат через місяць. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.
    Покупець
    14.06.2019
    text_comment
    Чудовий смак. Важко розчиняється хіба що в гарячому напої. Якість дуже хороша, оскільки він схожий на цукор у співвідношенні 1:1. Його рекомендував лікар, оскільки інгредієнт виготовлений з деревини берези замість кукурудзи, яка токсична для людей, чутливих до глютену. Дякуємо, що зробили це доступним.
    Покупець
    09.05.2021
    text_comment
    солодка , корисна заміна цукру
    Покупець
    06.09.2021
    text_comment
    він дуже насичений, але більш вологий, ніж інший ксиліт. Він дуже добре вариться, але якщо говорити про підсолоджування настою і вживання без варіння, то мені це не подобається.
    Покупець
    02.06.2018
    text_comment
    Наразі я перестала приймати це, оскільки я взагалі уникаю солодощів і ще не повністю адаптувалася до цього. Це викликало проблеми з кишечником. Спочатку викликав у мене вибухові кишки. На смак дуже приємний, майже як справжній цукор. Пліч-о-пліч порівняння цукор має кращий смак, але цей смак лише на один крок позаду. Це також набагато краще на смак, ніж теперішній бренд із кукурудзи.
    Покупець
    02.04.2020
    text_comment
    Загалом цей тип підсолоджувача з ксилітом хороший і підходить для чаю, і я вважаю, що він мені приємний на смак. Але його використання в солодощах не дає високого результату підсолоджування, і нам потрібно збільшити кількість у рецепті, щоб отримати такий самий результат, як використання стевії, наприклад.