• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Life, New Zealand Green Lipped Mussel, 500 mg, 90 Capsules


    Виробник: Nature's Life
    Код товару: HFS-94188
    Наявність: Є в наявності
     ₴1110  ₴908
    Купити

    Докладно про товар Nature's Life, New Zealand Green Lipped Mussel, 500 mg, 90 Capsules :

  • Guaranteed Pure
  • CO2 Supercritical Extraction
  • Joint Support
  • Dietary Supplement
  • Discussion: Mucopolysaccharides, commonly called glycosaminoglycans, are long chains of sugar molecules that are found throughout the body and in fluid around the joints.

    Health From The Sun New Zealand Green Lipped Mussel uses CO2 extraction to ensure a pure source of Mucopolysaccharides as well as trace amounts of Chondroitin Sulfate, vitamins and minerals in every serving.

    Рекомендації із застосування

    Take 1 capsule 3 times daily or as needed with food or as directed by your health care practitioner.

    Інші інгредієнти

    Vegetable cellulose capsule.

    Попередження

    Do not use if safety seal is broken or missing. Keep out of reach of children. Keep your licensed health care practitioner informed when using this product.

    Store in a cool, dry place.

    California Residents Only: This product contains a substance known to the State of California to cause birth defects or other reproductive harm.

    Поживна цінність
    Serving Size: 3 Capsules
    Servings Per Container: 30
    Amount Per Serving % Daily Value
    Green Lipped Mussel (Perna Canaliculus) (Shellfish)
    Supplying 255 mg Mucopolysacchrides
    1,500 mg *
    *Daily Value not established.
    Покупець
    29.03.2018
    text_comment
    Якість і упаковка супер! Інгредієнт дуже хороший. Склад капсули дуже добре дозований. Я вже відчуваю переваги цього продукту. Я не очікував, що вплив на травні коліна виявиться так швидко. Для мого віку це дуже хороший продукт.
    Покупець
    28.09.2018
    text_comment
    Мідії моя постійна покупка для суглобів, брала інший бренд. Ці взяла вперше за відгуками, пізніше доповню відгук. Доповнюю: добавка дійсно працює, пахне креветками зі баночки, мені подобається. .Можна курсами пропивати селера,теж добре.А також чудова добавка чортів кіготь.Я завжди 2-3 добавки пропиваю-все разом працює,суглобам легше.Приймаю по 2-3 місяці і міняю на інші.Ну і хондроїтин з глюкозаміном не забуваємо. Пробуйте! що те своє знайдете. Мідії однозначно рекомендую до покупки, сподобалися. Якщо не складно оцініть мій відгук. Спасибі велике! і здоров'я вам усім
    Покупець
    27.03.2021
    text_comment
    Спрацювало як диво для мого собаки Бенні, який має серйозні проблеми з суглобами через те, що його збила машина до того, як я з ним познайомився. Коли iHerb припинив продаж цього бренду, я перейшов на бренд Swanson, також від iHerb, і той також працює добре. Лише зеленогуба мідія марки California Gold НЕ підійшла для собаки Бенні.
    Покупець
    22.09.2021
    text_comment
    Відомо, що зелені мідії корисні для суглобів, але я не зміг їх купити, тому що вони були занадто дорогими в м’яких капсулах, і я знайшов цей продукт під час пошуку. Він трохи більше стандартного розміру капсули, тому ковтати його трохи незручно, але запах після прийому не відригує, тому я їм без заперечень.
    Покупець
    17.03.2019
    text_comment
    Я взяв їх, тому що думав, що вони схожі на риб’ячий жир. Я не знаю, які дроти перетнули неправильно, лол. Вони пахнуть дуже «рибним», але після їх прийому я не відчуваю жодного рибного смаку чи чогось іншого.
    Покупець
    15.03.2019
    text_comment
    Я вибрав його як харчову добавку для лікування болю в суглобах у собак, але було приємно бачити, що зеленогубі мідії ефективніше підвищують активність, ніж МСМ. Це не харчова добавка з гіркуватим смаком чи дивним запахом, а ароматний порошок з мідій. Але шкода, що ціна трохи вище, ніж на інші товари.
    Покупець
    09.07.2022
    text_comment
    Перший раз купувала для стареньких батьків, тому що говорили, що він корисний для суглобів, сподіваюся, буде хороший ефект.
    Покупець
    07.12.2020
    text_comment
    у мами хворіли суглоби або хрящі, скаржилася на дискомфорт, довго підбирала вітаміни і зупинилася саме на ньому, оскільки були хороші відгуки і за ціною була прийнятною, препарат виявився робочим, але в якийсь час не було довго у продажу.
    Покупець
    04.01.2020
    text_comment
    зарано коментувати ефект. Я дізнався про цю добавку, коли мій ветеринар порекомендував її моїй собаці. пахне сушеними мідіями. Мені подобається їсти варені м’язи. тому прийом цієї добавки схожий на перекус. Я спробую розбити капсулу tmr і спробувати порошок безпосередньо. буде оновлено завтра. Смачно, насправді на смак як порошок сушених мідій, смак моря та натуральної солі. перше зображення, порошок, друге зображення, паста після додавання чайної ложки води. його можна додавати в суп із морепродуктів, щоб покращити смак.
    Покупець
    03.12.2018
    text_comment
    Я купив його для друга, він сказав, що їсти це, здається, трохи допомагає, і я сподівався, що це буде корисніше.