• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Harney & Sons, Black Teas with Lemon and Grapefruit, 30 Sachets, 2.67 oz (75 g)


    Виробник: Harney & Sons
    Код товару: HRN-35426
    Наявність: Є в наявності
     ₴1185  ₴970
    Купити

    Докладно про товар Harney & Sons, Black Teas with Lemon and Grapefruit, 30 Sachets, 2.67 oz (75 g) :

  • Black Teas with Lemon and Grapefruit
  • Kosher
  • In 1660, the 17th-century diarist Samuel Pepys had his first ever 'Cupp of Tee, a China drink', then only introduced to Britain. Catherine of Braganza, Charles its tea-drinking queen, made it fashionable. Queen Anne would often enjoy a cup of tea at Hampton Court Palace and the double wedding of Queen Charlotte's sons at Kew in 1818 was celebrated with a tea party. Until the abolition of import duties in 1784, tea was the expensive preserve of royalty and the rich. Despite its ubiquity in later times, tea is a truly historic, royal tipple.

    In association with Historic Royal Palaces, inspiration for this beautifully designed tin includes roses from gardens at Hampton Court Palace, the magnificent golden gates at Kensington Palace and the Crown Jewels housed at the Tower of London. For a perfect cup of Royal Palace Tea, serve in fine bone china.

    Рекомендації із застосування

    Brewing instructions: Steep in boiling water for 5 minutes.

    Інші інгредієнти

    Black teas, natural lemon and grapefruit flavours.

    Покупець
    29.04.2019
    text_comment
    Купувала на подарунок подрузі (про смак ще не чула). Він прибув швидко, на краю контейнера було трохи мила, лосьйону або чогось іншого. В іншому контейнері для чаю було те саме. Я зміг витерти його, але він був жирним і міг легко забруднити тканину, якби я не звертав увагу.
    Покупець
    28.05.2021
    text_comment
    Смачний чорний чай зі смаком цитрусових , зручне порційне пакування для легкого користування
    Покупець
    26.08.2022
    text_comment
    Освіжаючий аромат дуже розслабляє. Смак також дуже легко п'ється і має освіжаючий смак. Крім того, я радий, що контейнер банки дуже милий
    Покупець
    25.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що банки виглядають мило, а я люблю лимони та грейпфрути! Купила собі, а мамі відразу забрала! смачно! Коли. Він добре пахне і виглядає мило, тому здається, що я п’ю його в офісі. Я відразу випила! я був у захваті. Я хочу купити його знову.
    Покупець
    25.06.2018
    text_comment
    Найкраща марка чаю а цей смак найкращий. Купляла на подарунок і дуже задоволена!
    Покупець
    24.06.2018
    text_comment
    Я часто п’ю чай і купую Twinning. Прокручуючи я знайшов цю марку. Не можу знайти чорний чай з лимоном для Twinning, тому я дуже радий, що знайшов це. Усі відгуки були хороші, тому я купую це, щоб спробувати. Коробка така гарна, і коли я її відкрив, я відчув запах. Справді чудово.
    Покупець
    12.05.2022
    text_comment
    Поки що не найкращий чай (даного бренду) із тих, що я встигла спробувати. Присмаку немає, ні лимона, ні грейпфрута. Звичайний чорний чай. Залишає наліт і плями на кружках та будь-яких скляних поверхнях. Може, це нормально, я не уточнювала. Використовую його як базу для фруктових та ягідних чаїв. Досить міцно заварюється, я рекомендую використовувати на літр води та додавати до нього різні смаколики. Баночки гарна, як і завжди. Бляшана. Кришка сидить щільно, аромат міцного чорного чаю не вивітрюється.
    Покупець
    08.10.2019
    text_comment
    Чай не зрозуміла від слова «зовсім» ‍ із плюсів лише гарна упаковка. Запах і смак практично не відчувається, потрібно дуже напружувати всі рецептори, щоб зрозуміти, що це не просто чорний чай, а є щось а ля бергамот.
    Покупець
    04.10.2022
    text_comment
    Обожнюю чаї данного бренду. Цей не виключення!
    Має дуже насичений, приємний смак і аромат. Одного пакетику вистачає на 3 великі повноцінні чашки чаю.
    Дуже гарні залізні баночки, класний подарунок.
    Однозначно коштує своїх грошей.
    Покупець
    04.07.2018
    text_comment
    Нагрівши кухоль і пропаривши її в окропі протягом 5 хвилин, можна легко приготувати чай з приємним ароматом. Я не дуже добре володію сильною терпкістю чорного чаю, але я не проти цього. Дуже добре поєднується з хлібобулочними виробами, такими як пісочне. Не соромтеся відчути себе як у домашньому кафе.