• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Hanskin, Real Complexion, Hyaluron Moisture Cream, 1.69 fl oz (50 ml)


    Виробник: Hanskin
    Код товару: HKI-63840
    Наявність: Є в наявності
     ₴1600  ₴1309
    Купити

    Докладно про товар Hanskin, Real Complexion, Hyaluron Moisture Cream, 1.69 fl oz (50 ml) :

  • 95% Moisturizing Ingredient
  • 4 in 1

    Moisturizing fine line care, brightening, soothing.

    12 Free System

    6 types of paraben, benzyl alcohol, chlorphenesin, benzophenone 8, artificial dyes, artificial fragrances.

    The moisture-rich moisturizing cream makes skin look moisturized and bright. It is formulated with hyaluronic matrix.

    Рекомендації із застосування

    Use at the last step of skincare. Dispense an appropriate amount onto your palm and gently apply on the face.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, butylene glycol, alcohol denat., phenyl trimethicone, cyclopentasiloxane, niacinamide, polyacrylate-13, cyclohexasiloxane, dimethicone, pentylene glycol, polyisobutene, caprylyl glycol, carbomer, dimethiconol, polysorbate 20, tocopheryl acetate, tromethamine, sorbitan isostearate, citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, sodium hyaluronate, ethylhexylglycerin, adenosine, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, dipotassium glycyrrhizate, 1,2-hexanediol, disodium edta, hydrolyzed hibiscus esculentus extract, lupinus albus seed extract, moringa pterygosperma seed extract, xylitylglucoside, anhydroxylitol, erythritol, caprylic/capric triglyceride, xylitol, propanediol, hydrogenated lecithin, sodium hyaluronate crosspolymer, glucose, hydrolyzed glycosaminoglycans, ceramide np, benzyl glycol, potassium sorbate, sodium benzoate, hydrolyzed hyaluronic acid, homarine hcl, hyaluronic acid, raspberry ketone.

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. If any adverse reaction occurs, stop using the product and consult with the dermatologist if symptoms persist. Do not use on deep puncture wounds, animal bites or serious burns. Do not keep it under direct sunlight. Replace the cap after use. Keep out of reach of children.

    Покупець
    31.12.2020
    text_comment
    Товар запитав один з моїх клієнтів (без комісії) . Здається, продукт чудовий, і він залишився задоволений . Я також нагадую своїм братам правильно оцінювати товар і не ставити одну зірку за продукт через страх підвищити його ціну, це призводить до його призупинення з сайту. Дякую вам
    Покупець
    29.06.2019
    text_comment
    Крем дорогий. Брала за знижкою. Не Не значні зміни. зволожує, живить. Чи не липкий.
    Покупець
    22.12.2020
    text_comment
    Добре, але не добре. Мені 43 шкіра змішана. Крем легкий і дуже приємний на пальцях, але на обличчі залишається як плівка і таке відчуття, що він не поглинається, а лежить поверх шкіри. Особисто мені не воложить взагалі, але й Не значні зміни. не робить. Вдруге не куплю
    Покупець
    19.07.2020
    text_comment
    Хороший крем, зручна упаковка. Крем швидко вбирається. У мене дуже чутлива шкіра, тому я не рекомендую це для чутливої шкіри. Я використовував це лише взимку, і принаймні для зимового сезону це добре працює.
    Покупець
    18.06.2019
    text_comment
    купив дівчині, запах приємний, гарна упаковка, якість супер, розмір на зразок маленький
    Покупець
    17.08.2018
    text_comment
    Я придбав цей продукт, тому що мені дуже сподобався тонік Hyaluron від Hanskin, яким я користувався раніше, і я був однаково задоволений цим продуктом. Він досить легкий для використання влітку, але також зволожує мою суху чутливу шкіру. Я думаю, що я б викупив, коли закінчу контейнер.
    Покупець
    15.05.2022
    text_comment
    Аромат щоденний, якість відмінна, розмір середній, вік відмінний, упаковка чудова, формула ефективна, зимовий сезон, зволоження ефективне, структура чутлива
    Покупець
    14.07.2019
    text_comment
    Чудовий крем. Швидко вбирається, не залишає липкості. Для моєї сухої шкіри підійшов відмінно. Підходить як на зиму, так і в більш теплу пору року.
    Покупець
    03.09.2021
    text_comment
    Він зволожує, а текстура така приємна та шовковиста. Не впевнений, що він підійде для чутливої шкіри, тому що має легкий запах спирту. Але упаковка дуже шикарна :D Використовуйте його тільки на ніч, тому що моєму SPF чомусь не подобається цей крем (мені здається, SPF просто дешевий :D) Якщо ви знайдете його на розпродажі, варто спробувати, але я б не платив повну ціну (я просто дешевий :D)
    Покупець
    03.09.2021
    text_comment
    Він зовсім не важкий, тому підходить для літа, але я купила його для зими, тому, можливо, це не найкращий зимовий крем, особливо для ночі. Однак він зволожує