• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Good Day Chocolate, Calm Supplement, For Adults, 80 Candy Coated Pieces


    Виробник: Good Day Chocolate
    Код товару: GDC-00411
    Наявність: Є в наявності
     ₴1922  ₴1573
    Купити

    Докладно про товар Good Day Chocolate, Calm Supplement, For Adults, 80 Candy Coated Pieces :

  • Good Day Chocolate
  • Doctor Founded
  • Made with Fair Trade Milk Chocolate
  • Dietary Supplement
  • To Help You Relax
  • Igen - Non-GMO Tested
  • be Moody.®

    Chocolate relief. A smooth blend of amino acids and botanicals. Now that's mood food. ™

  • Real fair trade milk chocolate - Nope, no corn syrup here!
  • L-Theanine - This amino acid might help you relax a bit!
  • Chamomile Flower - A popular ancient herb
  • Who We Are

    After years of research, we chose chocolate for our vitamins instead of a gummy or pill because it's a real, whole food with more health benefits.

    Рекомендації із застосування

    4 pieces per serving. Do not exceed more than 2 servings per day.

    Інші інгредієнти

    Milk chocolate (fair trade sugar, fair trade cocoa butter, whole milk powder, fair trade unsweetened chocolate, nonfat dry milk, milkfat, soy lecithin [an emulsifier], fair trade natural vanilla extract), sugar, coloring (spirulina extract, beet juice), tapioca, gum acacia, carnauba wax.

    Contains milk, soy.

    May also contain peanut, tree nuts and wheat.

    Попередження

    Consult your doctor before use if you are on medication, have a medical condition, or are pregnant or nursing. Not for children. Do not take with alcoholic beverages.

    Поживна цінність
    Serving Size: 4 Pieces (14 g)
    Servings Per Container: 20
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 70
    Total Fat 3 g 4%**
    Saturated Fat 2 g 10%**
    Total Carbohydrate 10 g 4%**
    Sugars 9 g
    Protein
    Покупець
    27.09.2020
    text_comment
    Дуже добре, коли хочеться відпочити!
    Покупець
    24.01.2018
    text_comment
    Не погана добавка, звичайно відразу так і не заспокоює, але поступово нерви приходять в норму. та й спати легше стає
    Покупець
    19.11.2019
    text_comment
    Цей шоколад рятує життя. Моя тривога стає дуже сильною, і я мало що можу з цим зробити. Я вирішив спробувати їх (у магазині є маленькі коробки по 8 штук), і вони дійсно допомогли. Я можу з’їсти пару і відпочити або з’їсти 6-8 і піти спати. Я вважаю, що вони допомагають моїм неспокійним ногам, і це допомагає мені спати. І смакують вони добре. :)
    Покупець
    19.01.2019
    text_comment
    Я дуже їх люблю. Вони справді мене охолоджують. Вони неймовірно смачні, і я з нетерпінням чекаю на декілька щодня. Якщо ви не впевнені щодо цього розміру, вони роблять менші розміри (іноді в продуктових магазинах у чергах), і це чудовий спосіб спробувати, перш ніж витрачати набагато більше.
    Покупець
    18.10.2018
    text_comment
    Я люблю добавки Good Day Chocolate. Так легко взяти. Потрібна кількість шоколаду з теаніном. Чудово працює під час стресу.
    Покупець
    12.06.2021
    text_comment
    Гаразд, влаштуйтеся, тому що я маю чимало речей, які я хотів би сказати про ці чарівні маленькі шоколадні кульки заспокійливої якості. По-перше, це геніально. Я знаю, що багато постачальників зараз роблять супи як жуйки – особисто я виявив, що більшість із них є грубими, – але класти їх у ШОКОЛАД – це зовсім інший рівень, особливо коли цей шоколад також смачний (його якісний шоколад, а не кепський ліки el cheapo речі) та справедливої торгівлі, тоді як оболонка цукерок використовує інгредієнти без ГМО. По-друге, це насправді працює і швидко. У мене щойно було чотири о 9 ранку для «дослідницьких цілей», і майже відразу я відчула себе значно спокійнішою та розслабленою. Це насправді дуже круто. Вчора, коли я взяла чотири з інтервалом приблизно в 90 хвилин, я почувався більш зосередженим і зміг взятися за масштабний проект, який я відкладав буквально місяцями. По-третє, одразу купив дитячу версію для своєї дочки як заспокійливу, так і мульти. Я ризикну припустити, що це добавка, яка, ймовірно, буде дуже рада щодня. В основному я закоханий. Звичайно, я хотів би, щоб це було дешевше, але, чесно кажучи, зараз, я б сказав, що це того варте, особливо якщо ви можете придбати його в продаж, що має бути легко, враховуючи, як часто Herb запускає їх ;) І хоча я намагаюся їсти без цукру/кето-їсти , Я б із задоволенням просто їв стейк та яйця з невеликою кількістю авокадо, якби це було моє щоденне джерело вуглеводів. НАсолоджуйтесь. І якщо вам подобається мій відгук, не соромтеся поставити йому великий палець вгору та переглянути деякі з інших моїх оглядів. Це, безумовно, те, що мене найбільше захоплює, хоча ха-ха.
    Покупець
    12.04.2020
    text_comment
    За смаком як звичайний шоколад в цукровій глазурі, трохи солодкуватий. Так само, як більший m&m або smarties. Провів мого брата на смак, і він сказав, що зовнішня оболонка має гіркий смак, так що здогадайтеся, це залежить. Чудово спрацював для мене, зняв чутливість до шуму, м’язову напругу та погані яскраві сни, викликані тривогою. Однак зауважте, що я використовую це на стороні СІЗЗС (перевірив у моїх лікарях, це нормально). Єдина претензія – співвідношення ціна/дозування: у всій пляшці 80 цукерок. І кожен 8 містить 100 мг лтеаніну… Порівняно з іншими продуктами, які ви отримуєте на iHerb, і це велика різниця. Хороша сторона полягає в тому, що він не у формі таблеток. Особисто я дуже ціную отримання добавок, які не схожі на таблетки.
    Покупець
    11.05.2020
    text_comment
    Це була моя основна добавка під час стресу та хвилювання. Зазвичай мені потрібно один раз на день, тому я цілком задоволений перевагами, які він надає мені протягом кількох місяців. Якісний продукт, який дуже смачний!
    Покупець
    09.05.2022
    text_comment
    Багато покупців сказали, що є значний ефект і їм цікаво спробувати. Смак і текстура чудові, але для мене немає """"заспокійливого"""" ефекту. Навіть якщо я приймаю вісім на день, я думаю лише """"Ну, він смачний, хоча це молочний шоколад."""" , але не надто солодкий"""" Можливо, ефект різниться від людини до людини, але сама розробка такого шоколаду змусила споживачів вилікуватися!