• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Gold Bond, Ultimate, Skin Therapy Lotion, Softening, Shea + Coconut Oil & Cocoa Butter , 20 oz (566 g)


    Виробник: Gold Bond
    Код товару: GLD-06659
    Наявність: Є в наявності
     ₴1692  ₴1384
    Купити

    Докладно про товар Gold Bond, Ultimate, Skin Therapy Lotion, Softening, Shea + Coconut Oil & Cocoa Butter , 20 oz (566 g) :

  • 7 Essential Moisturizers
  • Replenishes & Conditions Rough Skin Leaving It Silky Smooth
  • Non-Greasy
  • Fresh Soft Scent
  • Vitamins A, C & E
  • Hypoallergenic
  • Dermatologist Tested
  • As the lotion is applied to rough, dry skin it adds a protective layer of moisture

    Shea butter plus coconut oil and cocoa butter naturally softens and smoothes even the roughest, driest skin.

    Unique blend of Hydralast® emollients and humectants draws moisture throughout the day, for 24 hour moisturization.

    For skin that looks & feels soft & smooth.

    Рекомендації із застосування

    Apply liberally to skin as often as needed. Reapply to enhance skin softening and increase level of moisturization.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, hydroxyethyl urea, dimethicone, cocos nucifera (coconut) oil, jojoba esters, petrolatum, steareth-21, cetyl alcohol, distearyldimonium chloride, aloe barbadensis leaf juice, stearyl alcohol, cyclopentasiloxane, cetearyl alcohol, behentrimonium methosulfate, butyrospermum parkii (shea) butter extract, glyceryl stearate, methyl gluceth-20, theobroma cacao (cocoa) seed butter, silk amino acids, panthenol, ceramide NG, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, magnesium ascorbyl phosphate, tocopheryl acetate, retinyl palmitate, hydrolyzed jojoba esters, palmitoyl hexapeptide-12, lavandula angustifolia (lavender) extract, acacia farnesiana flower extract, ethylhexylglycerin, PEG-10 phytosterol, butylene glycol, dimethiconol, C12-15 alkyl benzoate, propylene glycol, stearamidopropyl PG-dimonium chloride phosphate, hydrolyzed collagen, polysorbate 60, EDTA, methylparaben, fragrance, potassium hydroxide, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, isopropyl myristate, tribehenin

    Попередження

    Keeps out of reach of children. For external use only. Avoid contact with eyes. If swallowed, get medical help or contact a Poison Control Center immediately.

    Покупець
    26.02.2019
    text_comment
    Я використовую його разом із спреєм проти тепла tresemme після того, як витираю волосся, поки воно не стікає. Після фену воно стає дуже гладким і ароматним. Воно краще тримається, і волосся стає більш гладким після використання
    Покупець
    23.05.2019
    text_comment
    Чудово зволожує, великий розмір, швидко впитується, приємний запах, хороша якість
    Покупець
    20.01.2020
    text_comment
    Запах солодкуватий, не містить ароматичних речей. Зволожує від серця і вбирається шкірою від серця. Не тримається на довгі години. Розмір дуже великий. Подивіться на очі. Я взяв весь Після того, як я використав другий тип, який був у круглій коробці, і мені сподобався результат, я пішов замовити велику, тому що зимовий сезон збільшує сухість. Мені потрібно більше зволоження.
    Покупець
    17.09.2021
    text_comment
    Відчуття зволоження зберігається навіть через день. Консистенція жорстка, тому, я думаю, легше звикнути, якщо вона трохи м'якша. Аромат слабкий і не тримається довго.
    Покупець
    17.08.2020
    text_comment
    Хороше.
    Покупець
    16.08.2022
    text_comment
    Основні зволожуючі засоби Заспокоює та відновлює грубу шкіру, роблячи її гладкою та гладенькою Нежирний Приємний свіжий аромат Вітамін A, C та E Гіпоалергенний Дерматологічно протестовано Після нанесення на суху грубу шкіру Додає шар захисту від вологи. Масло ши, кокосова олія та масло какао також пом’якшують грубу та суху шкіру. Унікальна суміш пом’якшувальних речовин Hydralast утримує вологу протягом дня та зволожує протягом 24 годин. Щоб мати м’яку на дотик шкіру та мати свіжий вигляд.
    Покупець
    15.08.2021
    text_comment
    Сильне зволоження в зимовий період і легка текстура Упаковка або розмір великий і зручний у використанні Я помітив користь через два тижні
    Покупець
    09.02.2020
    text_comment
    Запах дуже приємний, використання на вологій шкірі, якість дуже висока, розмір великий, вік підходить всім, упаковка велика і вистачає надовго, пряма користь від нього зволожує і змінює форма тьмяної шкіри і залишається на шкірі протягом двох днів або більше, не прилипаючи та не забруднюючи одяг, формула крему важка Трохи, він більш корисний взимку, ніж влітку, тому що він трохи важкий. крем для мене більш ніж чудовий.Текстура на шкірі не відчувається, хоча утворює шар, який затримує вологу.Не знаю чи підходить він для тих, у кого чутлива шкіра чи ні.
    Покупець
    08.05.2021
    text_comment
    Солодке зволоження на зиму і важка формула, але не липне до довжини і вбирається шкірою, але запах не той, що сподобався
    Покупець
    07.06.2019
    text_comment
    Чудовий, гіркуватий, корисний, лікувальний крем.Запах легкий.Використовувати для всього тіла, навіть для обличчя.особливо для тих, у кого сухість або екзема.Розмір великий.Якість відмінна.Вік підходить для всі віки. Поєднання кокосової олії, масла ши і какао. Підходить для зимового сезону. Сильне та ефективне зволоження. Текстура нежирна і важка. Використовується для чутливої шкіри.