• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Garnier, Whole Blends, Oat Delicacy Gentle Shampoo, 12.5 fl oz (370 ml)


    Виробник: Garnier
    Код товару: GNR-54331
    Наявність: Є в наявності
     ₴939  ₴768
    Купити

    Докладно про товар Garnier, Whole Blends, Oat Delicacy Gentle Shampoo, 12.5 fl oz (370 ml) :

  • Oat Milk & Rice Cream Extracts
  • Paraben Free
  • Natural Extracts
  • Gentle for Sensitive Scalp
  • Moisturizes & Softens
  • Our gentle, cocooning formula blooms with a powdery-soft fragrance of oat milk & rice cream, bringing to life our wholesome, nourishing care for weightless hair*.

    The result: With every wash, reveal soft hair that is weightlessly hydrated and conditioned.

    *When using the Garnier Whole Blends gentle system of shampoo & conditioner.

    Рекомендації із застосування

    Massage into wet hair, lather & rinse thoroughly. Follow with our Gentle conditioner.

    Інші інгредієнти

    Water, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium lauryl sulfate, glycerin, glycol distearate, sodium chloride, amodimethicone, guar hydroxypropyltrimonium chloride, sodium benzoate, sodium hydroxide, avena sativa kernel extract/oat kernel extract, ppg-5-ceteth-20, trideceth-6, salicylic acid, limonene, fumaric acid, benzyl salicylate, benzyl alcohol, linalool, xanthan gum, aloe barbadensis leaf juice, alpha-isomethyl ionone, carbomer, cetrimonium chloride, citric acid, potassium sorbate, coumarin, hexyl cinnamal, oryza sativa starch/rice starch, fragrance.

    Покупець
    25.01.2020
    text_comment
    Запах приємний, корисний дітям, розмір хороший, корисний для зволоження волосся, шкіри голови, користь, упаковка, вік хороший, формула відмінна
    Покупець
    21.01.2020
    text_comment
    Запах солодкий кокос, використання щодня або приблизно раз на тиждень, якість чудова, розмір солодкий, вік молодий і старий, упаковка середня, користь гарна для сухого волосся, зволожує та полегшує набряклість, кокосова формула, очищає шкіру голови, відмінно зволожує для сухого волосся, чутливе і красиве, і я завжди прошу його
    Покупець
    18.06.2021
    text_comment
    Всі аромати цього бренду чудові. Я мало розбираюся в овесі, але він пахне молочно і солодко, як і на упаковці. Усі види підходять для спінювання та розчісування пальцями, тому я обираю на основі аромату, а не ефективності. Загалом, кондиціонер пахне солодше, ніж шампунь. Зараз дорого, але запасуся, коли ціна знову впаде.
    Покупець
    17.10.2018
    text_comment
    Мені також подобається, як він добре піниться і має солодкий аромат. Під час прання він приємний, але я трохи переживаю, що він скрипить після прання. Але з кондиціонером все добре. Я спробувала всі шампуні та кондиціонери Garnier, але всі вони трохи скриплять, але мені цікаво, чи це через моє волосся.
    Покупець
    17.01.2021
    text_comment
    Для шампунів і кондиціонерів цієї марки я спробувала все, з чим справляється iherb, крім імбиру. Має ніжний аромат і ніжний фініш, тому я використовую його, коли щойно пофарбувала волосся або коли моє волосся засмагло. Запах схожий на дитячий, тому заспокоює.
    Покупець
    12.02.2021
    text_comment
    Дійсно добре зволожує волосся, після використання воно стає набагато м’якшим і слухняним. Подобається, що запах не є сильним і для кожного використання потрібна лише невелика кількість. Не наносити на шкіру голови. Розміру пляшки може вистачити надовго, а якість інгредієнтів хороша.
    Покупець
    12.02.2020
    text_comment
    Запах гарний і використання на шкірі голови.Якість відповідає розміру.Волосся не відчувається зволоженим.Брала з бальзамом,але є і кращі від нього.
    Покупець
    10.01.2020
    text_comment
    Запах, використання, якість, розмір, вік, упаковка, переваги, склад, волосся, шкіра голови, зволоження та чутливість - це все, про що я говорю в першу чергу. Він надав йому об'єм у прекрасний спосіб, але волосся моєї сестри є нормально висихає і їй не підходить, а спеціальний кондиціонер в ньому дуже приємний.Кількість потрібно наносити не багато, але кілька разів, і порухайте рукою, вона стає піною і багато розмір упаковки залишається три-чотири місяці, якщо ви розпилюєте кожні три-чотири дні, я не бачу, що це зволожує волосся, тому що моє волосся жирне і не потребує зволоження, і якщо я використовую шампунь із зволожуючим ефектом відсотків, фарбує волосся.
    Покупець
    09.04.2022
    text_comment
    Божевільний натуральний продукт і легкий на волоссі, чутливий до гігієни, склад дуже чудовий, користь велика, розмір упаковки дуже солодкий, якість чудова, запах прекрасний, використання просте, такий же, як і будь-який шампунь, і підходить для будь-якого віку
    Покупець
    08.05.2021
    text_comment
    Солодкий для тих, хто залишив і волосся сухе, запах солодкий, і розміру вистачає на час