• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Garnier, Fructis, Sleek & Shine, Moroccan Sleek Oil Treatment, 3.75 fl oz (111 ml)


    Виробник: Garnier
    Код товару: GNR-29039
    Наявність: Є в наявності
     ₴982  ₴804
    Купити

    Докладно про товар Garnier, Fructis, Sleek & Shine, Moroccan Sleek Oil Treatment, 3.75 fl oz (111 ml) :

  • With Argan Oil From Morocco
  • Frizzy, Dry Unmanageable Hair
  • Instant Sleek
  • Proven Strength System
  • Sleek & Shine Instant Sleek with shampoo, conditioner and leave-in treatment.

    With Argan Oil from Morocco, our formula is instantly absorbed, delivering concentrated conditioning for strand-by-strand softness, shine, easy smooth styling and frizz control without an oily residue.


    Рекомендації із застосування

    After using Sleek & Shine shampoo and conditioner, apply a small amount to wet, damp or dry hair. In the shower for added conditioning, apply it when you condition your hair. Out of the shower, work it through damp hair as a leave-in for softness and easy styling. After blow drying, use it to tame frizz and add shine.

    Інші інгредієнти

    Cyclopentasiloxane, dimethiconol, fragrance, argania spinosa kernel oil, linalool, hexyl cinnamal, tocopherol, citronellol, limonene, benzyl alcohol, geraniol, helianthus annuus seed oil/sunflower seed oil, ci 75130/ beta-carotene.
    Покупець
    31.08.2021
    text_comment
    Він має багато компліментів, тому я хотів його спробувати. Після досвіду я можу сказати, що він хороший і дуже зволожуючий, а перевага його — солодке волосся та гарний запах. Використання та якість чудові, і розмір хороший.
    Покупець
    30.01.2018
    text_comment
    Якщо вам подобається ця безладна марокканська олія, це, безумовно, чудова пропозиція з таким же запахом і властивостями. Цей продукт також дуже популярний у Сполучених Штатах. Для високої шкоди найкращим вибором є більш пікантне масло Frizz Ease. (Ви можете придбати його на iHerb) Воно більш гладке, ніж масло Frizz Ease, тому його легко позбутися від довгого або сильно пошкодженого волосся.
    Покупець
    28.07.2019
    text_comment
    Консистенція схожа на сироватку, аромат м'який, використовую після душу з боків, розмір невеликий, але вищипуємо його достатньо, тобто він буде довго зберігатися під час використання.
    Покупець
    28.05.2018
    text_comment
    Насправді я хотіла """"Есенцію для кучерявого волосся"""" того ж виробника, але вона була розкуплена, тому я купила цю. Я освітлювала волосся багато разів, і моє волосся було сріблястим, з посіченими кінчиками та запорошеним волоссям, але моє волосся було сухим і гладким. Я думаю, що є індивідуальні відмінності, але я дуже задоволений. Я наношу невелику кількість після застигання перед виходом, витираю рушником після купання та після сушіння феном. Ваше волосся зміниться.
    Покупець
    20.02.2018
    text_comment
    якість хороша. інгредієнти хороші. хороший розмір, хороше дозування. переваги хороші. Це хороший продукт. Сам ним користуюся. Отримання дуже хороших результатів. Все ще я використовую це. Ця послуга дуже добра. Якість також дуже хороша. Розмір ідеальний. Люди будь-якого віку можуть використовувати його дорослі
    Покупець
    20.01.2022
    text_comment
    Вау,вау,дівчата артистка.Після ванни на мокре чи сухе волосся.Дуже зволожує,але на шкірі голови не псується.Склад дуже високий,і упаковка чудова,якість 100 .Візьміть, поки ви закриті, солодощі.Не перестарайтеся, просто вищипуйте на кінчиках волосся
    Покупець
    17.08.2020
    text_comment
    Хороше.
    Покупець
    14.10.2018
    text_comment
    Мені це подобається, тому що воно плавно зливається з моїм волоссям, надаючи йому блиск і шовковистість. Аромат також помірно цитрусовий, і через деякий час більша частина запаху зникає. Моє волосся кучеряве, густе і схильне до болю. Наносити після висихання рушником, а для блиску – після висихання. Коли справа доходить до того, чи підходить спред, це помірно. Я люблю його використовувати, тому що краще мати його для догляду, ніж не мати.
    Покупець
    01.06.2018
    text_comment
    Як і будь-який інший незмивний догляд, масло-еліксир Fructis працює в першу чергу на перспективу. При регулярному використанні незмивного масла волосся знаходиться під постійним захистом, підвищується його еластичність, вони менше схильні до пошкоджень, ламкості і перерізу. При нанесенні на вологе волосся масло-еліксир забезпечує надійний захист волосся під час сушіння феном та укладання та значно полегшує розчісування. Волосся відчувається м'яким, розсипчастим і слухняним, їх запросто можна «розчесати» пальчиками, що говорить про їх зволоженість і гладкість.
    Покупець
    01.02.2019
    text_comment
    Масло може бути трохи світлішим. Я давно фарбуюся, тому, можливо, мені потрібно трохи більше зволоження. але мені подобається аромат, тому я продовжую ним користуватися.