• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Gaia Herbs, Thyroid Support, 60 Vegan Liquid Phyto-Caps


    Виробник: Gaia Herbs
    Код товару: GAI-39990
    Наявність: Є в наявності
     ₴1703  ₴1393
    Купити

    Докладно про товар Gaia Herbs, Thyroid Support, 60 Vegan Liquid Phyto-Caps :

  • Stress Support
  • Traditionally for Supporting Healthy Metabolic Balance
  • With Ashwagandha Seaweed, Kelp & Schisandra
  • Herbal Supplement
  • Integrity - Purity - Potency Est 1987
  • Vegan
  • Gluten-Free
  • Soy-Free
  • Certified B Corporation
  • Connection Plants & People
  • Purity - Keep it Clean

    All products are screened for pesticides, microbes & heavy metals.

    Integrity - Keep it Real

    The world's first herb traceability platform.

    Potency - Keep it Strong

    Concentrated plant extracts are delivered in our patented Phtyo-Caps® technology.

    Рекомендації із застосування

    Adults take 2 capsules in the morning and 1 capsule in the evening between meals.

    Інші інгредієнти

    Vegetable glycerin, sunflower lecithin, water and vegan capsule (hypromellose, chlorophyll).

    Each 2 capsules contain 1,800 mg dry herb equivalent.

    Попередження

    Not for use during pregnancy or lactation. If you have a medical condition or take medications, please consult with your doctor before use. Store away from children. Use only as directed on label. Safety sealed for your protection. Keep bottle capped at all times and store in a cool, dry place. Natural separation may occur. This does not affect product quality.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Capsules
    Serving Per Container: 30
    Amount Per Serving% Daily Value
    Calories5
    Total Carbohydrate 2 g
    Покупець
    26.06.2022
    text_comment
    Gaia – це надійний бренд органічних трав. Етос компанії проявляється в якості продукту. Обов'язково спробую інші в майбутньому.
    Покупець
    26.06.2019
    text_comment
    Чудовий продукт, чудове поєднання активних інгредієнтів! Я не користуюсь продуктом дуже довго, але, здається, сприймаю його дуже добре і обов’язково куплю його знову. Я вже можу сказати, що я сплю краще і глибше. Я можу рекомендувати продукт з чистою совістю! Співвідношення ціни та якості хороше!
    Покупець
    22.12.2019
    text_comment
    Цей продукт беру не вперше. Зарекомендував себе дуже добре. Братиму ще. Слід звернути увагу, що для поліпшення роботи щитовидної залози його слід приймати вранці на голодний шлунок за хвилин 15-30 до їжі, як і ввечері, але застосування препарату стимулює вироблення дофаміну. Також цей препарат добре себе зарекомендував у тандемі з перстачем білого (перестач). Для досягнення максимального результату також слід приймати селен, цинк, магній, ГАМК, я також приймаю вітамін Д з К2, вітамін Е та вітамін А та вітаміни групи В. Селен сприяє повноцінному засвоєнню такого елемента, як йод, з їжі та води. Але дозування препаратів повинен визначити лікар на основі результатів аналізів.
    Покупець
    21.11.2021
    text_comment
    Пройшло 3 місяці, як я почав приймати. Можливо, я звик до свого тіла, але я не так вражений, як на початку, але я менше втомлююся. Це вже не нудно і нудно, і тепер я можу нормально жити без допомоги великої кількості вітамінів групи В. Я взагалі ще не відновив обмін речовин, але в цілому задоволений. Дякую, Gaia Herbs.
    Покупець
    21.02.2022
    text_comment
    Препарат приголомшливий! Якість та користь цього препарату незаперечні. Склад та інгредієнти-натуральні, містять також екстракти та трави. З віком потрібно стежити за здоров'ям щитовидної залози, підтримувати, щоб не було проблеми. Смак Добавки нейтральний, можна відчути покращення навіть після першої упаковки. Можна і потрібно приймати під час дієти.
    Покупець
    17.11.2021
    text_comment
    Прописал доктор для щитовидки. После ТТГ снизился.
    Покупець
    09.04.2022
    text_comment
    Боже, яка я щаслива, що знайшла цей препарат
    У 2013 поставили діагноз аутоімунний тиреоідит, призначили прийом гормонів - спочатку л-тироксин 100, л-тироксин не підходив у будь-якому дозуванні, відразу серце починало відчувати і тахікардія відразу, пізніше був еутирокс в різних дозах. Жоден з гормональних препаратів мені не допоміг, незважаючи на те, що ще добавила у вазі 20 кг, які не можу вже років 5 скинути( Енергії 0, роздратованість, випадіння волосся, постійна набряклість, неможливість нормально виспатися, хоча і спала 8 годин.
    Пізніше, у 2015-16 мені вже ставили до АІТ діагноз гіпотериоз, тобто 2 діагнози паралельно.
    Потім інтуїтивно почала купувати з IHERB. Перші покуки - це селен, L-tyrosine, залізо, вітамін Д, цинк. Як на світ народилася! Паралельно почала практикувати безглютенову дієту, почувала себе неймовірно, організм нарешті почав відновлюватися. Потім були ще гормони тваринного походження Raw Thyroid, так собі, а потім купила Thyroid Support від GAIA. Думала, як один препарат може замінити кілька, які пеперд тим приймала постійно. Це неймовірно, мені вистачає 1 капсули зранку, щоб почуватися добре. Дуже рідко беру 2 капсули на день. Я не знаю, що б я робила без цього препарату
    Зараз ТТГ 2,3-2,5 постійно, антитіла 70-100, для прикладу, у 2014 році це було 1330, 2016 - 200-300. Тільки добавками з IHERB я змогла привести себе до нормальго стану.
    Сам бренд GAIA - моя любов. Це просто неймовірні продукти Якість дуже високого рівня, гроші, які ви платитите, відпрацьовують себе на 100%. Я ще у них купувала родіолу рожеву, ашвагандху, елеутерокок. Результати прекрасні.
    Від усього серця рекомендую цей продукт!
    Покупець
    03.08.2018
    text_comment
    Я приймаю цей продукт вже 1,5 тижні. Я дотримувався інструкцій на упаковці, тобто приймаю 2 капсули вранці натщесерце. Я відчуваю себе менш млявим вранці. Я приймаю сніданок через 45 хвилин. Gaia Herbs — це хороший бренд, якому довіряють за його якість. Я тільки сподіваюся, що ціна не буде зростати далі, вона трохи завищена. У мене гіпотиреоз, і я покладаюся на цей продукт. Я припинив приймати синтетичні препарати для щитовидної залози, оскільки вони шкідливі для моєї печінки. Тим часом я виключив зі свого раціону пшеницю/глютен, сою та білий цукор. Ось як я керую своїм гіпотиреозом.
    Покупець
    02.10.2021
    text_comment
    Рекомендуйте це, якщо ви шукаєте альтернативну підтримку щитовидної залози на ринку. Він також містить інгредієнт Ashwaganda, який добре знімає стрес. Інгредієнти повністю натуральні.
    Покупець
    01.11.2022
    text_comment
    Нещодавно відкрила для себе цей бренд - і дуже задоволена його якість
    Рекомендую