• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Gaia Herbs, Echinacea Goldenseal Propolis, Throat Spray, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Gaia Herbs
    Код товару: GAI-36140
    Наявність: Є в наявності
     ₴1391  ₴1138
    Купити

    Докладно про товар Gaia Herbs, Echinacea Goldenseal Propolis, Throat Spray, 1 fl oz (30 ml) :

  • Immune Support
  • Herbal Supplement
  • Рекомендації із застосування

    Adults spray extract into back of the throat 3 times hourly. For short-term use up to 8 hours per day.

    Інші інгредієнти

    Alcohol USP (57-67%) and water.

    Попередження

    Contains Propolis- Avoid if allergic to bee products. Shake well before using. Not for use during pregnancy or lactation. If you have a medical condition or take medications, please consult with your doctor before use. Store away from children. Use only as directed on label. Safety-sealed for your protection.

    Поживна цінність
    Serving Size: 3 Sprays
    Servings Per Container: About 56

    Amount Per Serving% Daily Value
    Propolis extract45 mg
    Proprietary Extract Blend190 mg
    Echinacea purpurea root^, Peppermint (Mentha x piperita) leaf^, Echinacea angustifolia root^, Goldenseal (Hydrastis canadensis) root, Oregon Grape (Mahonia aquifolium) root, Thyme (Thymus vulgaris) leaf^, Echinacea purpurea seed^, Licorice root^, Echinacea purpurea aerial parts^
    †Daily Value not established.
    ^ = Organic Ingredient
    Покупець
    31.07.2019
    text_comment
    Комфорт, коли болить горло - загальна підтримка здоров’я горла. Інгредієнти Goldenseal, бджолиного прополісу, солодки та перцевої м’яти допомагають покращити горло, коли є набряк або біль. Якість цього продукту говорить сама за себе. Його можна використовувати як доповнення до пікногенолу, щоб забезпечити краще та корисне здоров’я організму. Чудовий продукт.
    Покупець
    28.06.2018
    text_comment
    Найгірший усний досвід, але він працює.
    Покупець
    28.01.2020
    text_comment
    Це хороша якість, але смак жахливий. Сам я майже не можу, а для дитини це взагалі неможливо. Хоча робить те, що має! Також очистіть сам спрей після використання, інакше він буде заблокований
    Покупець
    27.08.2020
    text_comment
    Хороша якість, хороші інгредієнти. Дуже корисний при ангіні. І розмір упаковки зручний для подорожей. Я використовую це, коли у мене болить горло. Куплю знову наступного разу Багато корисних інгредієнтів
    Покупець
    25.11.2019
    text_comment
    Цей сильний і потужний спрей допомагає швидко позбутися подразнення в горлі. Замовляю багато разів. Я вважаю, що це один із найефективніших спреїв для горла на ринку.
    Покупець
    25.06.2021
    text_comment
    Смак непоганий, тільки сильний для горла, а також сильний для вірусів і бактерій, тому бажано зменшити його для тих, хто має алергію на продукт
    Покупець
    14.08.2019
    text_comment
    Коли я ковтав слину, вона викликала неприємне поколювання, і я передчував, що стане гірше, але коли я розпилив це, через 2 години все вилікувалося. Думаю, напевно, це був початок застуди, але я вилікувалася! Думаю, при застуді від горла діє. Відчувається, що він має високу бактерицидну дію, яка, здається, ефективна проти стоматиту (у мене було багато плям, коли я його розпилював).
    Покупець
    09.04.2019
    text_comment
    Щоразу, коли у мене починає боліти горло, я використовую це, і це вибиває все, що намагалося статися! Я співак, тому здоров’я горла дуже важливе. Я завжди тримаю це в сумочці! Чудово підходить для боротьби з нежиттю в сезон застуди/грипу.
    Покупець
    07.10.2018
    text_comment
    Я люблю якість цього бренду, але справжній аромат може бути досить сильним. Я люблю гарне опік у горлі від спреїв для горла, і я не проти сильних, гірких смаків. Тож, очевидно, не рекомендується тим, хто хоче м’якого смаку без сильного опіку. Мої діти старші, тому вони теж не проти. Я не бачу, як з цим маленьким дітям все добре. Ще не впевнений у довгостроковій користі, але це допомагає відразу, коли у мене лоскоче горло. Мені подобається поєднання інгредієнтів. Спрей добре діє на задню частину горла.
    Покупець
    03.03.2019
    text_comment
    Я використовую ехінацею більше 10 років. Спреї для горла дуже ефективні не тільки для запобігання застуди/грипу, але й для зупинки їхнього розвитку. якщо ви починаєте терапію рано або перед поїздкою. Якість цієї добавки чудова. Рідина ехінацеї потребує якогось цитрусового чи іншого аромату, щоб зробити її приємною для мене. Це миттєво покращило моє хворе горло! Буду продовжувати купувати.