• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Gaia Herbs, Ashwagandha Root, 120 Vegan Liquid Phyto-Caps


    Виробник: Gaia Herbs
    Код товару: GAI-15028
    Наявність: Є в наявності
     ₴2172  ₴1777
    Купити

    Докладно про товар Gaia Herbs, Ashwagandha Root, 120 Vegan Liquid Phyto-Caps :

  • Stress Support
  • Supports Balance Energy and Resistance to Stress
  • Herbal Supplement
  • Vegan
  • Gluten-Free
  • Certified B Corporation
  • Traditionally for helping cope with stress in a healthy way.

    Helps your body adapt to and cope with life’s challenges.

    This adaptogenic herb has been revered for over 2,000 years.

    A customer favorite for dealing with ongoing stress.

    Рекомендації із застосування

    Adults take 1 capsule 2 times daily.

    Інші інгредієнти

    Vegetable glycerin, water and vegan capsule (hypromellose).


    Попередження

    Not for use during pregnancy or lactation. If you have a medical condition or take medications, please consult with your doctor before use. Store away from children. Use only as directed on label. Safety sealed for your protection. Keep bottle capped at all times and store in a cool dry place. Natural separation may occur. This does not affect product quality.


    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Capsule
    Servings Per Container: 120
    Amount Per Serving%Daily Value
    Total Carbohydrate
    Покупець
    31.12.2018
    text_comment
    Я задоволений цим продуктом. Я приймаю його кілька днів і відчуваю, що почуваюся більш збалансованим, ніж зазвичай.
    Покупець
    31.07.2022
    text_comment
    Пакунок прийшов завчасно, що є великою перевагою. Що стосується смаку, то немає жодних побоювань, оскільки він ні на що не схожий. Завжди рекомендується, щоб лікар призначав його та дотримувався здорової дієти. Продукт дуже гарної якості та розміру, крім того, він містить дуже хороші інгредієнти, які допомагають вашому здоров’ю. Я знаю, що вони дуже допомагають щитовидній залозі, контролюють стрес, покращують настрій і сон. має слабкий запах
    Покупець
    30.06.2018
    text_comment
    Я хотів би почекати, щоб використовувати цю добавку довше, перш ніж поставити 5 зірок, але вона дала мені певну обіцянку допомогти з моїм безсонням. Якщо ви спробуєте це, я рекомендую приймати його за пару годин до сну. Я все ще вважаю, що тобі потрібно робити все можливе, щоб не телефонувати та розслаблятися перед сном, тому що я не думаю, що жоден із цих трав завжди працює щовечора. Я довіряю цій марці високої якості, тому, якщо ви шукаєте цей тип добавки, обов’язково спробуйте цю марку.
    Покупець
    24.11.2021
    text_comment
    Продукти від Gaia - одні з найкращих на сайті. Перепробувала не один їхній препарат, кожен дуже ефективний і вартує кожного потраченого доллара. Два роки тому ця чудова трава в тендемі з родіолою дали змогу уникнути прийому антидепресантів і вилікувати депресію природнім методом. З ним моя нервова система розслабилася, відпочила, перезавантажилася і я вже більше ніоли не поверталася до тих важких симптомів. Вона чудово знімає напругу, заспокоює, знімає відчуття тривожності, і , таке враження, що включається друге дихання. Можу днями співати оду цьому препаратові, він справді неймовірний. Особливо порекомендувала би людям, які працюють у стресових усовах, в яких переважає робота за компютером і суто розумова праця. Для тих, хто виснажений емоційно і кому нічого не хочеться. Діє дуже мягко, але ефективно. Також дуже помітним був ефект для сну - сон став глибшим і міцнішим, враження, що краще відпочила зранку. Дуже рекомендую цей продукт
    Покупець
    12.10.2019
    text_comment
    Ця трава дійсно допомагає залишатися здоровим і сильним, як фізично, так і емоційно, навіть у дуже напружені часи. Я приймаю його двічі на день, і коли пропускаю дозу, я це відчуваю!
    Покупець
    10.01.2019
    text_comment
    Мені ашвагандха налагоджує сон. Ефект залишається ще деякий час після закінчення прийому. Я п'ю одразу дві капсули на ніч чи вдень. Зазвичай протягом тижня вже починаю відчувати дію – краще сплю, менше прокидаюсь серед ночі. У моєму випадку те, що я сплю - вже досягнення.
    Покупець
    09.02.2021
    text_comment
    Дійсно чудово, заспокоює нерви і дає розслаблення.Кількість хороша і запаху немає.Інгредієнти корисні та ефективні.Якість чудова.Допомагає спати та трохи покращує настрій.Немає смаку.Рекомендується вживати після спортивного стресу.
    Покупець
    07.08.2018
    text_comment
    Я приймаю капсулу після сніданку і починаю день спокійно, хоча вважаю, що в дні сильного стресу необхідно прийняти ще одну в кінці дня. Я вважаю, що якість найкраща завдяки рекомендації мого доктора.
    Покупець
    07.06.2022
    text_comment
    Після тритижневого випробування трави я помітив значне та явне покращення рівня стресу, а також більшу адаптацію до стресу. Побічних ефектів у значній мірі немає.
    Покупець
    04.10.2022
    text_comment
    Обожнюю цю фірму, сертифікована продукція