• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Gaea, Special Reserve, Extra Virgin Olive Oil, 17 fl oz (500 ml)


    Виробник: Gaea
    Код товару: GAE-70093
    Наявність: Є в наявності
     ₴1786  ₴1461
    Купити

    Докладно про товар Gaea, Special Reserve, Extra Virgin Olive Oil, 17 fl oz (500 ml) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 tbsp (15 ml)
    Serving Per Container: About 33
    Amount Per Serving %Daily Value*
    Calories 130
    Total Fat 14 g 18%
    Saturated Fat 2 g 10%
    Sodium 0 mg 0%
    Total Carbohydrate 0 g 0%
    Protein 0 g
    Покупець
    28.02.2019
    text_comment
    Я використовую його для салатів Коли я імпортую оливкову олію, я чую, що вона закипає, коли перетинає екватор, якщо я їду на човні, тому я купую трав'яні продукти для дітей, які прилітають літаком.
    Покупець
    27.12.2020
    text_comment
    Той, який я зазвичай купую, був розпроданий, тому я спробував цей спеціальний резерв. Аромат м'який. Мені подобається аромат, який є трохи міцнішим для маленького розміру. Я із задоволенням куплю якісну грецьку оливкову олію за розумною ціною.
    Покупець
    24.10.2019
    text_comment
    Ця високоякісна оливкова олія є одним із моїх улюблених продуктів Gaea. Я включаю цю оливкову олію у свій раціон через її корисні властивості ТА тому, що я люблю землистий «зелений» смак. Я використовую його для занурення, а також для приготування їжі. Gaea — надійний бренд, який використовує якісні інгредієнти. Дуже рекомендую це масло.
    Покупець
    20.04.2020
    text_comment
    З січня 2021 року я втратив понад 40 фунтів, і все це завдяки оливковій олії та яблучному оцту! Я спробував різні оливкові олії, але Gaea — це бренд, якому я довіряю. Я віддаю перевагу Gaea над італійською та американською оливковою олією. Я використовую його для овочів, приготованих на пару, свіжих салатів, яєць і органічних тостів. Спробуйте, що вам потрібно втратити (крім ваги!)
    Покупець
    16.02.2019
    text_comment
    Має сильний пряний смак, і в поєднанні з хлібом все ще може відчувати явний пряний смак. Смак освіжаючий, належить до смаку з більш трав’яним присмаком, злегка гіркуватим і явно гострим смаком, дуже підходить для поєднання з хлібом, що може значно збільшити насичений смак від насолоди хлібом.
    Покупець
    12.09.2022
    text_comment
    Оливкова олія в пляшці зі спеціальним носиком, який не надходить багато повітря в пляшку. Олія дуже якісна і відповідно ціна.
    Покупець
    11.08.2022
    text_comment
    Останнім часом я пристрастився до хліба, тому їм замість масла. Ви можете зрозуміти, чому він такий популярний! Смачно
    Покупець
    07.02.2019
    text_comment
    Я вірив, що оливкова олія Gaea — найкраща якість, яку я коли-небудь зустрічав! Його немає в моїх місцевих супермаркетах, і я дуже радий, що можу купувати через iherb! Вони такі автентичні та неймовірні на смак! Це наш домашній продукт, і ми надаємо перевагу високоякісним оливковим оліям! Настійно рекомендую та обов’язково куплю знову тут.
    Покупець
    04.07.2020
    text_comment
    Дуже хороша оливкова олія, злегка солодкувата, якісний смак, гарний дизайн рота, її не буде використовуватися щоразу занадто багато
    Покупець
    04.02.2019
    text_comment
    Я вперше купив оливкову олію першого віджиму спеціального резерву, використовуючи оливкову олію Gaea, і вона має чудовий гіркуватий смак і аромат. Контейнер також захищений від світла, тому він безпечний і зручний у використанні. Я готовий викупити.