• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Gaea, Organic Extra Virgin Olive Oil, 17 fl oz (500 ml)


    Виробник: Gaea
    Код товару: GAE-30006
    Наявність: Є в наявності
     ₴1542  ₴1262
    Купити

    Докладно про товар Gaea, Organic Extra Virgin Olive Oil, 17 fl oz (500 ml) :

  • Hand Picked
  • First Cold Pressed
  • The Leading Organic Olive Oil of Greece
  • USDA Organic
  • Fresh Olive Aroma
  • Non GMO Project Verified
  • Most Awarded Olive Oil Brand
  • Certified Organic by DIO
  • This superb organic extra virgin olive oil is the result of a long-standing collaboration between Gaea and a carefully selected network of organic producers who cultivate their olive trees with pure sustainable methods and according to the national and international standards of organic farming, handling and production.

    Our organic olives are hand-picked and first cold-pressed within hours of harvesting, producing an exceptional quality organic olive oil with unique organo-leptic characteristics and fresh aroma.

    Інші інгредієнти

    Greek organic extra virgin olive oil.

    Попередження

    Store in a cool & dry place. Do not refrigerate or expose to direct sunlight. The oil may become cloudy at less than 46ºF (8ºC) but will clear when returned at room temperature.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 tbsp (15 ml)
    Serving Per Container: About 33
    Amount Per Serving %Daily Value*
    Calories 130
    Total Fat 14 g 18%
    Saturated Fat 2 g 10%
    Sodium 0 mg 0%
    Total Carbohydrate 0 g 0%
    Protein 0 g
    Покупець
    31.10.2021
    text_comment
    Відверто кажучи, я думав, що це незнайоме, але я знайшов його точно так само, як оливкова олія Al-Jawf, яку ми маємо в Саудівській Аравії, чесно кажучи, такий же смак і колір, але оливкова олія iHerb має сильнішу гіркоту, ніж оливкова олія Al-Jawf. На фото об'єм упаковки півлітра
    Покупець
    31.08.2022
    text_comment
    Органічна олія холодного віджиму. Оскільки він міститься в світлозахисній скляній пляшці, він важко окислюється і має форму, з якої відносно важко капати. Я часто купую California Olive Ranch, Fresh California Extra Virgin Olive Oil, яке високо оцінено Consumerlab, але порівняно з цим воно має менший звикання та менш гострий смак. Для салатів тільки ця олія і сіль стануть дуже смачними.
    Покупець
    29.02.2020
    text_comment
    Це органічна олія, якій можна довіряти і їсти її. Ви можете їсти її в салатах, але її зручно їсти, змішуючи в ранковому коктейлі. Їжте багато оливкової олії.
    Покупець
    20.04.2020
    text_comment
    З січня 2021 року я втратив понад 40 фунтів, і все це завдяки оливковій олії та яблучному оцту! Я спробував різні оливкові олії, але Gaea — це бренд, якому я довіряю. Я віддаю перевагу Gaea над італійською та американською оливковою олією. Я використовую його для овочів, приготованих на пару, свіжих салатів, яєць і органічних тостів. Спробуйте, що вам потрібно втратити (крім ваги!)
    Покупець
    16.07.2018
    text_comment
    Я сноб з оливкової олії, і це вразило. Має дуже свіжий смак. Це трав'янисте в хорошому сенсі. Не надто кислий і добре збалансований. Органічний та холодного віджиму. Просто хотілося б, щоб він був трохи дешевшим або доступним у більшому розмірі.
    Покупець
    09.07.2022
    text_comment
    1. Органічна грецька оливкова олія, гарантія якості 2. Смак легкий для вживання, не надто гострий 3. Випивайте по ложці щоранку натщесерце, щоб оздоровити шлунок 4. Іноді використовуйте його як олію, щоб допомогти детоксикації 5. Купуйте за цією ціною органічні продукти, співвідношення ціни та якості
    Покупець
    08.12.2021
    text_comment
    Вибираючи оливкову олію, важливо пам'ятати, що якісна олія дешевою не буває. Одна з причин того, що одне дерево виробляє близько 8 кг оливок, а для виробництва 1 л олії потрібно 5 кг оливок. Основним показником якості олії є його кислотність. Рівень кислотності визначається вмістом олеїнової кислоти 100 г продукту. Чим нижча кислотність, тим вища якість. Високоякісна олія Extra Virgin повинна мати кислотність не більше 0.8%. Олію з кислотністю менше 0.5% у Середземномор'ї прийнято вважати лікувальним. Світовими лідерами є Іспанія, Італія, Греція та Туніс. Причому іспанські обсяги виробництва перевищують грецькі втричі, але при цьому олія класу Extra Virgin у них лише п'ята частина. Греція ж виробляє понад 80% олії Extra Virgin. Для визначення показників олії проведіть дегустацію. Зробіть ковток і потримайте його у роті. Зверніть увагу на колір і букет, пікантність, легку гіркуватість, і виділіть недоліки - гіркість, неприємний присмак. Представлена олія відповідає вищій оцінці за всіма критеріями. До покупки безсумнівно рекомендую. Дуже дякую за Ваш!
    Покупець
    08.01.2021
    text_comment
    Тепер я їм і порівнюю різні оливкові олії. Особисто я вважаю цю оливкову олію на перше місце серед тих, які я купив в Японії, тих, які я замовив на iHerb, і тих, які я їв і порівнював. Однак це занадто елегантно і трохи незадовільно. Я вважаю, що це ідеально, якщо його використовують під час приготування страв, у яких використовується вогонь, але економічні показники дійсно погані. Якщо ви хочете надіти щось таким, як воно є, я особисто вважаю за краще мати трохи більше звички. Однак смак у кожної людини дійсно різний, тож якщо вам подобається легкий та елегантний смак, вам він сподобається.
    Покупець
    03.07.2021
    text_comment
    смак з гірчинкою,сильно горло дре,може бути
    Покупець
    02.06.2018
    text_comment
    Як завжди на висоті, як і все від Gaea. Чудовий смак та аромат. Прям як до Греції потрапила. Пробувала майже всі олії цього бренду, обожнюю все.